HomeInteresting6 pofon egyszerű melltartó trükk, amit minden egyes nőnek tudnia kell!

6 pofon egyszerű melltartó trükk, amit minden egyes nőnek tudnia kell!

Minden nő tudja, hogy a melltartókkal csak a baj van. Lecsúszik, eldeformálódik, szorít… stb. Annak érdekében, hogy elkerüljük ezeket a problémákat, különböző praktikákat és trükköket kell alkalmazni, amit ebben a cikkben el is árulunk. Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, búcsút inthetsz ezeknek a problémáknak.

Melltartó lecsúszásának meggátolása.

Sokan tudják, hogy a pánt nélküli melltartók, nem maradnak a helyükön, ami nagyon idegtépő tud lenni. Nem mellesleg semmilyen tartást sem biztosít. Ha a melltartó pántját hátul az egyik oldalon beakasztod, előrehúzod, és utána a másik oldalon beakasztod hátul, nem fog lecsúszni a helyéről.

Piros foltok és dörzsölés ellen.

Nyugodtan tegyél a válladra egy szilikonpárnát, ami megóvja a bőrödet a kipirosodástól és dörzsöléstől.

Így viselj pánt nélküli ruhákat.

Ha szereted a pánt nélküli ruhákat, de nem érzed magad jól benne melltartó nélkül, ám azt sem akarod, hogy a melltartópánt teljesen elcsúfítsa az összképet, egyszerűen csak varrd a melltartót a ruhádba, és máris önfeledten viselheted.

A melltartópánt feszességének beállítása.

Abban az esetben, ha 2 ujjad elfér kényelmesen a melltartópánt alatt, akkor van tökéletesen beállítva a feszessége.

Dekoltázs kiemelése.

Abban az esetben, ha a melltartópántok, már nem feszesek, nem fogják rendesen megtartani a kebleket. Viszont, ha keresztezed őket a hátad mögött, újra normális tartást érhetsz el.

A melltartók helyes tárolása.

A nőknek sokszor kell szembesülniük azzal a ténnyel, hogy melltartójuk eldeformálódott. Ha azonban a képen látható módon, egy vállfára helyezed ezeket a darabokat, biztos, hogy semmi bajuk nem lesz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments