HomeCelebrity11 híres lánygyermek, akik le se tagadhatják édesanyjuk vonásait!

11 híres lánygyermek, akik le se tagadhatják édesanyjuk vonásait!

A filmeknek hála sokkal jobban követjük a hírességek életét, pláne ha gyermekük születik. Minél nagyobbak lesznek ezek a gyerekek, egyre jobban hasonlítanak szüleikre, már-már annyira, hogy ikreknek is elmehetnének. Több szülő-gyermek páros közül, sok gyerek le se tagadhatja, anyja vagy épp apja vonásait. Össze is gyűjtöttünk hamar 11 híres szülő-gyermek párost, akiről nem akarod majd elhinni, hogy nem egy és ugyanarról a személyről van szó.

Ireland Baldwin és Kim Basinger.

Sokan nem tudták, hogy Kim Basingernek van egy lánya. Pedig egy az egyben tiszta anyja. Mintha ikertestvérek lennének.

Apple Martin és Gwyneth Paltrow.

Apple Martin mindössze csak 14 éves, de teljesen úgy néz ki, mint az anyja. Mintha csak Gwyneth fiatalkori énjét látnánk.

Gwyneth Paltrow és Blythe Danner.

Nyilvánvaló, hogy a Gwyneth családjának génjei rendkívül erősek, mert nem csak Apple hasonlít édesanyjára, de Gwyneth is ugyanúgy néz ki, mint saját anyja, Blythe Danner.

Suri Cruise és Katie Holmes.

Elképesztő, hogy Katie Holmes és Tom Cruise gyermeke Suri, mennyire hasonlít édesanyjára. Mi sem bizonyíthatná jobban, mint Katie fiatalkori képe.

Kaia Gerber és Cindy Crawford.

Kaia majdnem pont olyan, mint szupermodell anyja, még az ikonikus szemöldökük is ugyanolyan. Ilyen génekkel nem meglepő, hogy Kaia nagy reményekkel vág bele a modell szakmába.

Dorothy Nyong’o és Lupita Nyong’o.

Kétszer kell megnézni ezt a képet, hogy rájöjjünk, melyik Lupita Nyong’o. Lánya Dorothy tökéletes mása anyjának, ami félelmetes.

Dylan Frances Penn és Robin Wright.

A képek alapján azt hihetjük, hogy Robin fiatalkori képeit nézegetjük, de el kell, hogy áruljuk, hogy a bal oldali képen lánya, Dylan látható. Döbbenetes a hasonlóság a két nő között.

Lola Consuelos és Kelly Ripa.

Ha Lola-nak szőke haja lenne, pontosan úgy nézne ki, mint híres anyja, Kelly Ripa. Határozottan kijelenthetjük, hogy még a mosolyuk is ugyanolyan.

Lisa Bonet és Zoë Kravitz.

Zoë és édesanyja egy az egyben ugyanúgy néznek ki. Nem elég, hogy szépek, még tehetségesek is.

Demi Moore és Rumer Willis.

Rumer Willis apja, Bruce Willis, de nyilvánvaló, hogy ő anyjára ütött. Ti meg tudjátok különböztetni, melyik Demi és melyik Rumer?

Ava Phillippe és Reese Witherspoon

Természetesen nem lenne teljes a listánk, Ava Phillippe és Reese Witherspoon nélkül. Hihetetlen mennyire hasonlítanak egymásra, Ava egy az egyben tiszta édesanyja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments