HomeInteresting6 ismert termék, ami észrevétlenül változott meg

6 ismert termék, ami észrevétlenül változott meg

Senkinek sem kell bemutatni az itt felsorolt termékeket az biztos! Álmunkból felébresztve is felismernénk a Nutellát, vagy a Snickers-t. Érdekes, hogy annyira a mindennapjaink részévé váltak ezek a termékek, hogy észre sem vesszük már az apróbb változásokat. Pedig vannak…. Figyeljétek csak..!

A sündisznóbiztos McDonald’s McFlurry..

A McFlurry-s poharakban maradt fagylaltokat előszeretettel kukázták ki a sünik a szemétből. Sajnálatos módon sok esetben szorult a fejük a pohárba, így 2006-ban az aktivisták megkérték a céget, hogy tervezze át a poharakat. Kérésüknek eleget is tett az óriáscég.

Rejtett kóla?

2016-os karácsonyi promócióban változtattak egy picit az ismert jegesmedvés képen. Figyeljétek csak az orrukat? Na? Mire hasonlít? 🙂

Hová tűnt a narancs?

Dizájner-elemzők szerint az „A”-betűbe rejtett mosoly és az aszimmetrikus forma sokkal figyelemfelkeltőbb..

A csoki ami elfogy..

Orvosok és táplálkozásszakértők javaslatára 7%-kal kevesebbet Snickers van a csomagban. Így kevesebb a kalória és a cukor is.

Mi lett a Nutella színével?

Világosabb lett. Egy német szervezet bevizsgálta és rájött, hogy 1,2%-kal kevesebb a tejpor benne mint korábban. Egyébként más változást nem véltek felfedezni. A Ferrero pedig titokban őrzi a receptet.

Buborékok???

Eltűntek a jól ismert buborékok a Skype logójából. Így most jobban illik a Microsoft arculatához.

Bónusz: A Pringles nem is csipsz?!

Mind tudjuk, hogy a Pringles az a csipsz ami sosem zúzódik össze a dobozában, és mindegyik egyforma méretű. Az viszont érdekes, hogy valójában nem csipsznek készült, hanem inkább keksznek. Egyébként is a termék csak 42%-ban burgonya, de tartalmaz lisztet is és további összetevőket. Egy időben nem is engedték neki a „csipsz” jelzőt… majd később a kormány megváltoztatta álláspontját, ugyanis burgonya a legfőbb összetevője.

Nos? Melyik lepett meg leginkább?

 

Most Popular

Recent Comments