HomeInteresting5 ok, amiért a nők domináns partnereket választanak

5 ok, amiért a nők domináns partnereket választanak

Sajnálatos módon a mai világban még mindig vannak olyan nők, akik domináns partnerre vágynak. Tanulmányok szerint nagy mértékben befolyásolja a felnőtt korban kialakuló párkapcsolatot az, ahogyan gyerekkorban bántak velük. Ha az apjuk, anyjuk egyfolytában az akaratát érvényesítette, egy idő után hozzászoknak az életmódhoz és tudat alatt ilyen férfiakat keresnek. Természetesen ezen kívül más oka is van annak, hogy a nők egy domináns vagy épp rossz fiú mellett teszik le a voksukat. Most ezeket hoztuk el nektek, hogy ti is tisztában legyetek vele.

1, A nőket vonzzák a rossz fiúk.

Ez bizony nem sztereotípia, hanem a kő kemény valóság. Egy tanulmány szerint azok a férfiak, akikben túlteng az uralkodási vágy sokkal impulzívabbul viselkednek, többet isznak és dohányoznak. Ezek a dolgok pedig sajnos izgalmasak a nők számára, így könnyű célpontokká válnak. A rossz fiúk viszont irányítani akarják az ilyen nőket, ezért nem csoda, hogy annyi megfélemlített hölgy van a világon.

2, Olyat választanak, aki kettejük helyett hozza meg a döntéseket.

Sokan nem szeretnek komoly döntéseket hozni, ezért olyan partnert választanak, aki mindkettejük helyett meghozza azt. Mivel egy idő után teljesen hozzá lehet szokni ehhez a mintához, még a szakítás sem lesz megoldás, hiszen ugyanúgy egy irányításmániást fog kiválasztani, aki nem fogja hagyni döntéseket hozni.

3, A kedves emberek unalmasnak tűnnek a számukra.

Annak ellenére, hogy a legtöbb nő romantikus és szeret a tengerparton andalogni, holdfényes éjszakán randizni, szerelmes filmeket megnézni, mégis unalmasnak találják ezeket egy kedves emberrel. Valamilyen oknál fogva vágynak a lelkük mélyén a kalandokra, amit úgy éreznek csak egy rossz fiú mellett élhetnek át.

4, Néha összekeverik az erőfölényt az agresszióval.

Természetesen van, akinek jó érzés, ha uralkodó személyiséggel van együtt, viszont ez egy idő után átválthat agresszióba. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az uralkodó személyek nem szeretnek, hanem pontosan annyira szeretne, hogy átesnek a ló túloldalára. Tudni kell mi a különbség a durva bánásmód és a dominancia között. Például, ha a párod arra kényszerít, hogy akaratod ellenére cselekedj az a durva bánásmód jele. Ilyenkor kell segítséget kérni.

5, A gyermekkor sokkal jobban befolyásolja ezt mint gondolnád.

A kapcsolataidat nagyon meghatározza az, ahogyan otthon neveltek a szüleid. Ha az egyik vagy mindkét szülőd irányított, akkor könnyen hozzászokhattál ehhez az életmódhoz. A tudatalatti ennek következtében ugyanazokat a jellemzőket keresi egy potenciális partnerben, amiket te a gyerekkorod során megtapasztaltál.

Mi a véleményed?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments