HomeCelebrityÍgy néznek ki Hollywood leghíresebb színészeinek feleségei, akikről nem sokat lehet hallani

Így néznek ki Hollywood leghíresebb színészeinek feleségei, akikről nem sokat lehet hallani

Néhány hollywoodi színész egyetlen pillantásával képes megnyerni több ezer nő szívét. A világon nők milliói álmodnak arról, hogy kapcsolatba léphessenek Hollywood leghíresebb sztárjaival, de ők bizony már megtalálták életük párját, akivel le szeretnék élni az életüket. A mai cikkünkben olyan hírességeket hoztunk el, akik már elég rég elkötelezték magukat, de még mindig békés és boldog házasságban élnek szívük választottjaival, akikről egyébként nem lehet olyan sokat tudni. Lássuk kik is valójában a filmipar legnépszerűbb színészeinek feleségei.

1, Adam Driver és Joanne Tucker

Adam és Joanne az egyetemi évek alatt ismerkedett össze ám 8 év kellett, hogy 2013-ban ők ketten összeházasodjanak.

2, Vincent Pérez és Karine Silla

Az egyik leghelyesebb svájci származású színész, Vincent Pérez felesége a francia színésznő Karine Silla. A pár több mint 20 éve mondta ki a boldogító igent és azóta is töretlen a kapcsolatuk.

3, Woody Harrelson és Laura Louie

Woody Harrelson első házassága nem volt túl sikeres, ugyanis Nancy Simonnal csak egy éven keresztül tartott a lamour. Woody második felesége maga az asszisztense Laura Louie, aki három csodás gyermeket szült a színésznek.

4, Willem Dafoe és Giada Colagrande

A pár 2004-ben ismerkedett meg, majd 2005-ben összekötötték az életüket. Giada egyébként filmrendezőként dolgozik és 20 évvel fiatalabb, mint Dafoe ám ennek ellenére, nagyon szeretik egymást.

5, Jamie Dornan és Amelia Warner

Sokan nem tudják, de Jamie Dornan a Szürke ötven árnyalata, Christian Grey-e régen a Karib-tenger kalózai egyik főszereplőjével, Keira Knightleyval alkotott egy párt. Ám kapcsolatuk hamar véget ért. 2013-ban viszont Dornan feleségül vette kedvesét a brit színésznőt és énekesnőt, Amelia Warnert.

6, Edward Norton és Shauna Robertson

Edward Norton és Shauna Robertson valóban egy titokzatos pár. Nem híresztelték, hogy 2012-ben kimondták a boldogító igent, ahogy azt sem, hogy egy évre rá megszületett fiúk, Atlas.

7, Armie Hammer és Elizabeth Chambers

Az amerikai színész, Armie Hammer felesége a színésznő és újságíró, Elizabeth Chambers. A párnak 2 gyermeke született Harper Grace és Ford Armand Douglas.

8, Mark Ruffalo és Sunrise Coigney

Mark Ruffalo 2000-ben feleségül vette kedvesét, a szintén színészként dolgozó Sunrise Coigneyt. A párnak három csodás gyermeke született, Keen, Bella Noche és Odette.

9, Mads Mikkelsen és Hanne Jacobsen

Mads Mikkelsen színész és Hanne Jacobsen színésznő valamint koreográfus 1987-ben ismerkedtek meg. 13 évvel később úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, és azóta is egy párt alkotnak. Két gyerekük született Viola és Carl.

10, Josh Hartnett és Tamsin Egerton

Josh Harnett és Tamsin Egerton 2012-ben találkozott egymással. Bár a pár úgy döntött, hogy nem mondja ki a boldogító igent, még is egy fedél alatt élnek, sőt 2 gyermeket nevelnek.

11, Eric Bana és Rebecca Gleeson

Az ausztrál színész, Eric Bana felesége Rebecca Gleeson újságíró. A pár 1995 óta alkot egy párt, sőt ét közös gyermekük is született, Murray és Robyn.

12, Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Aaron a “Bosszúállók: Ultron kora” című filmben játszotta Higanyszálat, a Skarlát Boszorkány ikertestvérét. Felesége Sam 23 évvel idősebb, mint ő, ám ők úgy gondolják, hogy ez a nagy korkülönbség nem akadályozza meg őket abban, hogy boldogok legyenek. 2012 óta alkotnak boldog párt és kapcsolatuk töretlen.

13, Iwan Rheon és Zoe Grisedale

A brit színész, Iwan Rheon, aki Ramsay Bolton szerepét játszotta el a “Trónok Harca” című sorozatban, házasságban él Zoe Grisedale színésznővel. 2018-ban született meg első közös gyermekük.

14, Jonny Lee Miller és Michele Hicks

Johnny Lee Miller a 90-es években három éven keresztül volt Angelina Jolie férje. Kb. 10 évre rá úgy döntött, hogy itt az ideje megállapodni és 2008-ban feleségül vette Michele Hicks színésznőt.

15, Sam Worthington és Lara Bingle

Az ausztrál származású színész és az “Avatar” film sztárjának felesége szintén színésznő, de részmunkaidőben modell is. A pár 2014 óta van együtt és már két gyermekük is van.

16, Simon Baker és Rebecca Rigg

A „Mentalista” sorozat sztárja, Simon Baker több, mint 20 évvel ezelőtt találkozott szerelmével. Azóta természetesen elválaszthatatlan párt alkotnak. Felesége az ausztrál származású színésznő, Rebecca Rigg, akivel már van három közös gyermekük.

17, Mark Wahlberg és Rhea Durham

Mark Wahlberg szíve választottja az amerikai Rhea Durham divatmodell. A pár 2009-ben hivatalosan is összekötötte életét és négy csodálatos gyermek büszke szülei.

18, Oscar Isaac és Elvira Lind

Oscar Isaac, guatemalai származású színész és zenész, aki 2017-ben feleségül vette Elvira Lind dán rendezőt. A párnak már van egy gyermeke, ám most várják a másodikat, hogy teljes legyen a család.

19, Patrick Dempsey és Jillian Fink

Annak ellenére, hogy Patrick Dempsey felesége olyan mint egy modell, nincs kapcsolata a divatvilággal. Jillian Fink ugyanis, profi sminkes.

20, Christian Bale és Sibi Blazic

Hollywood egyik legtehetségesebb színésze 19 éve boldog házasságban él. Felesége szintén színészként tevékenykedik, bár nem olyan híres, mint ő, de megállja a helyét a filmvilágban. Egy gyermekük született, akit boldogan nevelnek együtt.

21, Nikolaj Coster-Waldau és Nukaaka Coster-Waldau

Nukaaka egy grönlandi származású színésznő, aki megnyerte a Miss Greenland szépségversenyt és nem utolsó sorban Nikolaj Coster-Waldau színész felesége, már 1997 óta. A párnak két lánya van: Philippa és Safina.

22, Paul Rudd és Julie Yaeger

A producerként dolgozó Julie Yeager 16 éve alkot egy párt Paul Ruddal. A párnak 2 csodás gyermeke született, akiket békességben és boldogságban nevelnek.

Bónusz: Híres rendezők és feleségeik

Quentin Tarantino és Daniela Peak

Steven Spielberg és Kate Capshaw

Woody Allen és Soon-Yi Previn

Szerintetek melyik pár a legszebb?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments