HomeCrazy30 imádott tini színész a 2000-es évekből, akiket ma fel sem ismernél

30 imádott tini színész a 2000-es évekből, akiket ma fel sem ismernél

Ahogy egyre idősebbé válunk, változik vele együtt egyéniségünk, és ízlésvilágunk is. Ez nincsen másképp a filmekkel sem. Régen a tini filmek varázsoltak el minket, a gimi jó nőjével vagy épp szép fiújával. Ma már ezeket a sallangokat felismerve, kevesebb ilyet nézünk. Néha, azért, ha valamelyik csatorna adja a kedvencünket, naná, hogy leülünk,és megnézzük,ezáltal kicsit nosztalgiázva az elmúlt évek felett. Mindenkinek megvolt a kedvenc színésze, akik természetesen ugyanúgy változtak,mint mi. Most nézzük is,hogy mennyit.

1.

Eurotrip (2004)

Mechlowicz-nak az egyetlen egy sikeres filmje az Eurotrip volt. 2015-ben szerepelt egy horrorban még, amit sem a közönségnek, sem a kritikusoknak nem tetszett.

 

2.

Jacob emlékezetes teljesítménye a filmben valóban segített elindítani a karrierjét, amely még mindig rendületlenül halad felfelé.

3.

Az EuroTrip után Michelle-nek sikerült az, ami a legtöbb színésznek nem. Szerepelt a híres Gossip Girl sorozatban, majd szerepet kapott egy epizód erejéig a Dr. House-ban is.

 

4.

Szüzet szüntess (2004)

Elisha-nak a film után beindult a karrierje, ami mára lelassult. Nem igazán kap szerepeket, így írni se tudunk semmit, hogy jelenleg miben játszik.

 

5.

A Szüzet szüntess után Emile-nek sikerült egy nemzetközi karrierre szert tenni, és nem csak bugyuta vígjátékokban, hanem drámákban, és komolyabb hangvételű filmekben játszik.

 

6.

A színész  legutóbbi emlékezetes előadása a Rango animációs film egyik karakterének hangja volt. Nem igazán érkezett meg számára a nagy pillanat, kisebb filmekben játszik ma is.

 

7.

Ace Ventura: Állati nyomozó (1993)

Jim Carrey életét két szakaszra tudjuk felosztani, amit barátnőjének tragikus öngyilkossága választ el. Ma már kevesebb filmben szerepel, és inkább a művészeteknek hódít.

 

8.

A színésznőt és  pályáját szerintem senkinek sem kell bemutatni. Szépsége mit sem kopott meg, bár ez inkább a plasztikai sebészeknek köszönhető. Jelenleg a színészkedés mellett forgatókönyveket ír és rendez.

 

9.

Sean Young a színésznő, aki az Ace Ventura gonoszát játszotta. Jelenleg is játszik filmekben, de ezek sem tették híresebbé a színésznőt. Egyetlen kritikusan elismert szerepe volt a elmúlt években, és az is az orosz Esenin TV-sorozatban volt, ahol Isadora Duncan-t alakította.

 

10.

Már fehagyott a színészkedéssel, sőt 15 éve vállalt utoljára szerepet.

 

11.

Nem mondhatni,hogy rossz színész volt, de ő tudta hol kell befejezni, és pályája csúcsán abbahagyta a színészkedés, ma már inkább a háttérben dolgozik, mint forgatókönyvíró.

 

12.

A testvéreivel együtt Damon egy szórakoztató-előadóművész dinasztiájának egyik tagja. Az Wayans családból talán ő lett a legsikeresebb. Leginkább tv-sorozatokban látható.

 

13.

Tökös csaj (2002)

Nem gondolta volna először senki sem, de egy sorozatot indított el a film. A színésznő pedig az egyik legjobban fizetett sztár lett a filmiparban.

 

14.

A színésznő rengeteget szerepelt agyatlan tinisorozatokban, sajnos túl sokáig. Ma 40 évesen is hasonló szerepeket osztanak rá.

 

15.

Adam Sandler barátjával rengeteg közös filmben szerepeltek együtt. Nem mindegyik lett a kedvencünk, de volt köztük rengeteg olyan is, amit imádtunk.

 

16.

Horrorra akadva (2000)

A színész több elismert filmben is szerepet játszott, mint például a Rekviem egy álomért. Most is vállal szerepeket, de már mindent kihozott önmagából, amit lehetett.

 

17.

A színésznő utolsó figyelemre méltó filmje az Amerikai Pite: Találkozó volt amelyet 2012-ben forgattak. Ma már profi pókerjátékosként tartja számon a világ.

 

18.

Állandó főszereplője volt a Horrorra akadva sorozatnak,később még játszott pár vígjátékban. Ezek leginkább romantikusabb jellegűek voltak,de végül megtalálta egy thriller is, a Törvénytisztelő polgár.

 

19.

Buliszervíz (2001)

Úgy gondolom a színészt nem kell bemutatni senkinek, hisz elismert a szakmában, világszerte. Rendkívül jó humorával mindennap megörvendezteti rajongóit az oldalain.

 

20.

A színészt leginkább tv-sorozatokba lehet látni manapság,egyszer még Emmy-díjra is jelölték.

 

21.

A gyönyörű színésznő nehezen tudott kiszakadni a tini lány szerepből,pedig próbálkozott. Tara Reid-nek inkább a sebészeti beavatkozásairól írnak manapság is az újságok,mint sem a teljesítményéről.

 

22.

Amerikai Pite (1999)

Tény és való, hogy az első része a filmnek mindenki számára kötelező. Elég kevés színésznek sikerült kitörni a skatulyából. Például Jason Biggs 107 filmben szerepelt, mégis mindenki Jimként tartja számon.

 

23.

Seann William Scott egyik utolsó munkájaként a Jégkorszakot tartják számon, ahol az egyik oposszumnak adta hangját.

 

24.

Thomasnak is sikerült továbblépni az Amerikai pitén. Jelenleg a Grace klinikában játszik.

 

25.

Chris-nek is kijutott még pár tinikomédia. De 2002 után pár nehezebb hangvételű filmben is szerepelt.

 

26.

Ő tipikusan az a színész, akinél nem jött az áttörés. Az Amerikai pite óta semmi másban nem tudott szerepelni, és állítólag azóta is várja az ő nagy pillanatát.

 

27.

Alyson-nak sikerült profitálnia az Amerikai Pite részeiből. Szerepelt a Buffy, a vámpírok réme sorozatban, de igazán az Így jártam anyátokkal, bájos Lily-jeként szerettük.

 

28.

A gyönyörű színésznőnek sajnos nem igazán jutnak szerepek.

 

29.

Eugene Levy nemcsak színész, forgatókönyvíró és rendező, hanem sikeres, kiváló producer és operatőr is. Még manapság,70 évesen is remekül tartja magát, és rengeteget dolgozik.

 

30.

Jennifer Coolidge egy igazi nő.Több filmben játszott, ismerős lehet a Dr. Szösziből is. Jelenleg stand-up-osként lép fel a mindennapokban. 

Most Popular

Recent Comments