HomeFunny30 gyerekjáték, amik legyártásakor valamit nagyon nem vettek észre a készítők.

30 gyerekjáték, amik legyártásakor valamit nagyon nem vettek észre a készítők.

Nem tudom, hogy hány kézen megy át egy ilyen játék, amire kikerül a boltok polcaira, de az biztos, hogy jó pár szemnek látnia kell ehhez, mire a tervezésen át, a gyártáson keresztül eljut az eladás helyszínéig. Nem hiszem el, hogy ez idő alatt, senki sem veszi észre, hogy valami baj van a termékkel, de leginkább azt nem hiszem el, hogy ezeket valaki meg is veszi, pedig megveszi.

 

Szerencsétlen Yoda mestert a leírásának hűen, elég deformáltra készítették. Lehet, hogy nem akartak jogíjakat fizetni utána?

Egy egérnek hány orra van, vagy az ott egy hatalmas pattanás?
Szerencsétlen Batman-nek kellett ma lehajolni a szappanért. Egy kék Harry Potter valakinek…. kerekeken? Milyen erő kell ahhoz, hogy egy amazon lábát szét tudd nyitni? Egy ártatlan kis gyerekjátéknak indult. A kutya kapott egy új labdát, aminek leszedte a külső burkolatát és alatta egy szomorú kaktusz jelent meg. Hát ezért ilyen selymes a póni farka! Most már ezt is tudom! A lufi felfújásához találhattak volna egy jobb helyet is, nem? Amikor a dizájnernek elfogy a lendülete.
Ez vajon milyen állat akart volna lenni? Egy picit mintha túl jól érezné magát ez a dinó, nem? Ráférne egy orrplasztika. Szívjad meg erősen, ha van bátorságod. Őhm, kezdjük ott, hogy ez egy pókember akar lenni egy quadon? A többit már meg se merem kérdezni. Társak minden balhéban.Belle kicsit lehet ivott a becsomagolás előtt.
Mégsem olyan ártatlan egy a Minnie, mi? Amikor a tervezők úgy gondolják, hogy nem strapálják magukat olyan felesleges dolgokkal, mint hogy testet alkossanak egy plüss medvének, mert úgyse szedi le senki a ruháját megnézni, hogy hol a kukija. Valaki mégis megnézte. A herceg rossz lóra tett. Természetesen szőrös baba, hogy meg tudja a gyerek borotválni. Tegye fel a kezét, aki borotvát adott már a gyereke kezébe!
Ez kérem szépen egy sompolygó dinó. Na gyere kislány, játsszunk egy jót, aztán meg is büfiztethetsz a söröm után.
A Mikulás mosolya mindent elárul. Kicsit kancsalra sikerült, nem? Hát ezen besírtam, Micimackó öreg korában műprotkóval? Őhm, kérem szépen ez egy koncentrációs tábor lenne kutyáknak!? WTF? Szintén egy nagyon jól felfújható lufi, kimondottan leánybúcsúkra javasolnám, tüdővel felfújható változatban. Ez a kislány már tudja, mi a jó, az arcán is látszik, hogy nem is olyan ártatlan már. Én kicsi pónim egy kicsi pöcörővel. Megpróbálták realisztikusra megalkotni, nem kellett volna.

Most Popular

Recent Comments