HomeInteresting3 hatékony módszer, hogy megszabadulj az úgynevezett bulldog ránctól!

3 hatékony módszer, hogy megszabadulj az úgynevezett bulldog ránctól!

Az emberek egyáltalán nem figyelnek oda saját bőrükre, emiatt gyakran kiszárad, és bizonyos ráncok is megjelenhetnek rajta. Igaz ez nem csak kimondottan annak a jele, hogy nem törődnek vele, hanem az idő múlásának is köszönhető. Mivel egy idő után az arc izmai elveszítik tónusukat, és a szövetek is meggyengülnek ezért, alakul ki az úgynevezett „bulldog” arc.

Az arckezelések, főként, ha orvosi beavatkozással szeretnénk eltüntetni ezeket a ráncokat, többnyire nagyon sokba kerülnek. Pontosan emiatt határoztunk úgy, hogy megmondjuk, miként lehet otthon megbirkózni az öregedés nemkívánatos jeleivel és következményeivel.

Arc-szorító maszk alkalmazása.

Széles körben használnak arcmaszkot, nem csak otthon, hanem szépségszalonokban is. Az arcbőr ápolásának a legelső helyen kellene lennie minden nő életében. Vannak kifejezetten tisztító és hidratáló maszkok és vannak olyanok is amelyeket ránctalanításra lehet használni.

Főzzünk le egy adag fekete kávét, majd egy evőkanál tengeri sót, és egy evőkanál  hidratáló krémet keverjünk össze. Ezt a masszát vigyük fel az arcunkra és hagyjuk rajta legalább 15 percig. Öblítsd le vízzel és itasd fel egy törülköző segítségével a maradék vizet.

Aloe és joghurt keveréke.

Keverjünk össze egy kevés aloe-t natúr joghurttal. Miután alaposan összekevertük és egy jó kis masszát kaptunk, vigyük fel az arcbőrünkre. Hagyjuk 20 percig rajta, majd meleg vízzel öblítsük le.

Masszázs.

A masszázs nagyon hasznosan serkenti a vérkeringést az arcban is, ennek köszönhetően arcunk felfrissül és nem lesznek annyira láthatóak azok a csúnya ráncok.

Borogatás.

400 ml meleg vízben oldjuk fel 3 evőkanál l. osztályú sót, ezután áztassuk be a tiszta törülközőt a vízbe, és tegyük arcunkra legalább 15 percig. Ha ezzel is végeztél, akkor öblítsd le a bőrt és töröld át egy nedves törlőkendővel.

Most Popular

Recent Comments