HomeInteresting21 színész, aki lemondott egy ikonikus szerepről, de a nézők egyáltalán nem...

21 színész, aki lemondott egy ikonikus szerepről, de a nézők egyáltalán nem bánták

Ma már nem is igazán tudnánk az ikonikus filmeket úgy elképzelni, hogy ne az adott szereplők játsszanak benne. Pedig nem egy olyan film volt, ahol az egyik vagy mindkét főszerepet teljesen más színészek, színésznők játszották volna. Ilyen például a Mátrixban Neo, és Morpheus, vagy a Micsoda Nő szerepe. Nem igazán tudjuk az okokat mi nem tetszett a hírességeknek, de utólag mindenki örül neki, hogy a “tartalékos” színészek játszottak benne. Valószínű az ő játékuk nélkül nem lettek volna olyan jók a filmek, így hálásak vagyunk nekik, hogy bevállalták a szerepeket.

1, A Titanicban Jack szerepét kezdetben Matthew McConaughey, Rose-t pedig Gwyneth Paltrow játszotta volna. Helyettük Leonardo DiCaprio és Kate Winslet alakította a szerepeket.

2, A Mátrix című filmben Neo szerepét Will Smith, Morpheusét pedig Val Kilmer játszotta volna. Helyettük Keanu Reeves és Laurence Fishburne alakította a szerepeket.

3, A Gumiláb című filmben Ren McCormack szerepét Tom Cruise alakította volna. Helyette Kevin Bacon alakította a szerepet.

4, A Micsoda Nő! című filmben Michelle Pfeiffernek szánták Vivian Ward szerepét, ám helyette Julia Roberts alakította a karaktert.

5, A Gladiátor című filmben Maximus szerepét Mel Gibson kapta volna meg, ám helyette Russell Crowe lett a befutó.

6, A Brokeback Mountain – Túl a barátságon című filmben eleinte Leonardo DiCapriot és Brad Pittet kérték fel a szerep eljátszására, ám végül Heath Ledgernél és Jake Gyllenhaalnél kötött ki.

7, A Forrest Gumpban John Travolta játszotta volna a főszerepet, ám mégis Tom Hanks alakította Forrest karakterét.

8, A Csillagok Háborúja című filmsorozatban Al Pacino alakította volna Han Solo szerepét, de végül mégis Harrison Ford kapta meg a szerepet.

9, A Keresztapa című filmben Michael Corleone szerepét eleinte Jack Nicholson játszotta volna, végül azonban Al Pacinonal kötött ki.

10, A Casino Royalban, Hugh Jackmané lett volna James Bond szerepe, de végül Daniel Craig lett a 007-es ügynök.

11, A Gyűrűk Urában Daniel Day-Lewis lett volna Aragorn, de ő visszautasította így kapta meg Viggo Mortensen a szerepet.

12, Az Amerikai pszichóban Patrick Bateman karakterét Leonardo DiCaprio alakította volna, de ő nem fogadta el, helyette Christian Bale kapta meg a szerepet.

13, A Szürke Ötven Árnyalatában Charlie Hunnam-ot kérték fel Christian Grey szerepére, de nem fogadta el, így került a képbe Jamie Dornan.

14, Az Öngyilkos osztagban először Jake Gyllenhaalt szerették volna Rick Flag szerepére, ám helyette Joel Kinnaman kapta meg a lehetőséget.

15, A Kódjátszma című filmben először Leonardo DiCapriot szerették volna látni, ám végül Benedict Cumberbatch kapta meg Alan Turing szerepét.

16, A Napos oldalban eleinte Anne Hathaway játszotta volna Tiffany szerepét, de végül ő nem fogadta el, így került Jennifer Lawrence-hez a szerep.

17, Az Ollókezű Edward filmben Tom Cruise lett volna Edward Scissorhands, de végül Johnny Deppé lett a szerep.

18, A Nász-ajánlatban először Julia Robertsnek akarták adni a szerepet, de nem fogadta el, majd végül Sandra Bullock mellett döntöttek.

19, A Gyűrűk Urában Sean Conneryt akarták Gandalfnak, ám végül Ian McKellen kapta meg a szerepet.

20, A Mi a manó? című filmben azt szerették volna ha Jim Carrey lesz Kópé, ám ő nem fogadta el, így Will Ferrell kapta meg a szerepet.

21, A Twilight saga részeiben eleinte Jennifer Lawrence-t szerették volna látni a készítők, de nem egyezett bele a szerepbe, ezért Kristen Stewartnak adták.

Szerinted is jó, hogy az eredetileg tervezett színészek és színésznők visszamondták a szerepeket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments