HomeInteresting"21 éves vagyok és 54 éves a pasim. Mindent megvesz nekem, amit...

„21 éves vagyok és 54 éves a pasim. Mindent megvesz nekem, amit csak akarok.”

Már számtalan cikket írtunk azzal kapcsolatban, hogy az életkor csupán egy szám és egyáltalán nem biztos, hogy a szerelmet abban a korosztályban találjuk meg, ami számunkra normális lenne. A fiatalabb lányok az idősebb pasikra buknak, az idősebb pasik meg a fiatalabb lányokra. Vannak olyan helyzetek, amikor ez a két elvárás találkozik egymással. Sőt! Néha extrém körkülönbséggel bíró párokba is bele lehet futni. De vajon mi tartja őket együtt?

Nicole Downs és BF Michael „bebizonyították”, hogy az életkor nem más, mint egy szám. A 21 éves lány rengeteg képet és videót posztol a közösségi hálókra, mellyel a párjával van, aki már 54 éves. Szóval van köztük egy laza 33 év. Ez alapvetően, ha nem is rossz, de elfogadható. A gond inkább Nicole hozzáállásával van. A legtöbb bejegyzésében azzal „villog”, hogy Michael mi mindent vásárol neki.

Kifizette a plasztikai sebészeti beavatkozásait. Botox, fenékemelés stb. Dizájner ruhák, táskák, melyek kisebb vagyonba kerülnek. Szóval kijelenthetjük, hogy Micheal egy tipikus „Sugardaddy?”, Nicole pedig egy aranyásó?

A michigani Nicole több, mint három éve van Michaellel. 2020-ban vállalták fel a kapcsolatukat, amikor Nicole megosztotta az instagramon. A páros elválaszthatatlan egymástól. Érdekes módon a netes trollok még nem támadták őket nagyon.

Ettől függetlenül érdekesek azok a TikTok videók, melyeken a pár pazar vásárlási körutakra megy.

„Soha nem tettem közzé igazán képeket rólunk. Rólam és a több mint egy éve tartó kapcsolatomról. A korkülönbségünk miatt nem mutattam be őt. Nem akartam foglalkozni mások negativitásával, de ez az én életem, és azt csinálok, ami boldoggá tesz. ” – írja Nicole egy bejegyzésében.

Persze sokan megjegyzik, hogy a pénz miatt van a férfival. Sőt! Nicole gyakran használja a #Sugarbaby hashtaget a bejegyzéseiben. Azt senki nem tudja, hogy pontosan mennyit „keres” ezzel a kapcsolattal.

A duó egyébként házasságot tervez. Szeretnék, ha életük hátralévő részét együtt tölthetnék.

Hát, mi sok boldogságot kívánunk Nekik!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments