HomeInteresting2020 októberében ezeknek a csillagjegyeknek lesz szerencséje a szerelemben

2020 októberében ezeknek a csillagjegyeknek lesz szerencséje a szerelemben

Szerencsés típus vagy? Igen, van, aki mellé gyakran pártol a szerencse és van, akit jó messziről elkerül. Persze nem lehetünk mindannyian lottónyertesek, nem lehet mindannyiunknak álommunkája és sajnos nem lehet mindannyiunknak szerencséje a szerelemben. A szerencse azonban forgandó, úgyhogy, ami ma valakinek szerencsére, az holnap másnak lesz az.

Az ősz második hónapja azonban három csillagjegy számára különösen csodálatos hónap lesz, szerelmi életét illetően. Te vajon köztük vagy?

Kos – Végre pontosan tudni fogod, mire vágysz egy párkapcsolatban.

Egyáltalán nem csoda, hogy az elmúlt időszakban nem voltál önmagad, hiszen a koronavírus-járvány nagyban megnehezítette életünket és ez nemcsak a munkahelyekre igaz. A karantén időszaka párokat kovácsolt össze és szakított szét. Rengeteg apró és nagyobb magánéleti problémával is szembe kellett nézned és ha ez még nem lett volna elég, önmagadat igyekeztél megtalálni, valamint szerettél volna megbizonyosodni arról, hogy jó úton jársz. Mostanra azonban már rendeződni látszanak a dolgaid, ugyanis a változások és újdonságok megérkeznek életedbe.

Itt az ideje, hogy nagy figyelmet fordítsd szerelmi életedre, mivel most már tudod, mi az, amire vágysz, amit elvársz egy kapcsolattól és azzal is tisztában vagy, mit kell tenned ennek érdekében. Ha van párod, akkor változtathatsz kapcsolatodon és az igazi boldogság útjára léphetsz. Abban az esetben viszont, ha keresed az igazit, minden lehetőséget ki kell használnod az ismerkedésre.

Az univerzum azt tanácsolja neked, hogy mindig mondd ki, amire gondolsz, mert, ha őszintén beszélsz az érzéseidről és arról, mit vársz egy kapcsolattól, akkor elérheted céljaidat.

A leginkább hozzád illő csillagjegyek: Mérleg, Skorpió, Halak

Mérleg – Rájössz és megtanulod, hogy előbb magadat kell szeretned és csak ezt követően tudsz szeretni másokat.

Október nemcsak azért lesz különleges számodra, mert most ünnepled vagy nemrég ünnepelted a születésnapodat, hanem azért, mert újra felfedezheted önmagadat. Ez pedig azt jelenti, hogy kihozhatod magadból a legtöbbet. Mielőtt bárkivel kapcsolatot kezdenél kiépíteni, saját magaddal kerülsz jó viszonyba és vigyázol magadra, előtérbe helyezed magad és ami a legfontosabb, hogy megtanulod szeretni magad. Rájössz, hogy a szerelem a lelked mélyén létezik és csak a te felfedezésedre vár.

Az univerzum tanácsa nem más, minthogy tudd meg, mire van szükséged a boldogságodhoz. Milyen életre vágysz és mit szeretnél elérni? Jobban megértheted magad, ha tervet készítesz a jövődet illetően, mert sok újdonságot felfedezhetsz magadról, amiről eddig talán fogalmad sem volt.

A leginkább hozzád illő csillagjegyek: Bika, Szűz, Skorpió

Vízöntő – Egy új párkapcsolat veszi kezdetét.

Az október különleges hónap lesz számodra, mert új szerelem üti fel a fejét. Ez pedig arra késztet, hogy átgondold eddig életed, kapcsolataidat, terveidet. Most világossá válik számodra, miért történt veled minden, miért kellett annyi mindenen keresztül menned. A nehézségek, akadályok leküzdése vezetett oda, hogy most rátalálj a megfelelő emberre. Az eddigiek a felkészülés részei voltak.

Az Univerzum szerint ez az új kapcsolat egyszerű, szép, szenvedélyes és csodás lesz. Ne aggódj, nem álmodsz, ez a valóság. A határokat viszont meg kell húznod, mert te magad nem veszhetsz el a kapcsolatban. Mindig tudnod kell, ki vagy és mik a feladataid az életedben.

A leginkább hozzád illő csillagjegyek: Kos, Rák, Bak.

Te köztük vagy?

Most Popular

Recent Comments