HomeInteresting20 nő, aki úgy döntött, megszabadul hosszú tincseitől - Az eredmény lenyűgöző...

20 nő, aki úgy döntött, megszabadul hosszú tincseitől – Az eredmény lenyűgöző lett

A nők nagy hangsúlyt fektetnek frizurájukra, akkor is, ha az hosszú és akkor is, ha nem. Rendszeresen járnak a fodrászhoz hajat igazítani, festetni, daueroltatni és így tovább. Mindenkinek megvan a maga bevált stílusa, amitől bizony nagyon nehezen válik meg. Egy változtatás mindig nagy döntés, hiszen, ha a fodrász elszúrja, akkor már nincs mit tenni, viselnünk kell a következményeit.

A hosszú haj csábító és csinos, de nincs ez másként a rövidre vágott frizurákkal sem. Sőt, egy rövid frizura amellett, hogy stílusos, rendkívül praktikus is. Egy moszkvai fodrász, Kristina Katsabina pedig szívesen segít a hölgyeknek, akik már unják hosszú, lógó tincseket és megmutatja, hogy a rövid frizura is lehet dögös.

Kristina elmondta, hogy saját haját is átalakította és elsőre beleszeretett a látványba, az átalakulásába. “A két véglet voltam. Hosszú hajból a legrövidebb lett és ez a változás belülről is megérintett. Soha nem éreztem még magam ilyen boldognak.” Cikkünkben elhoztuk nektek a tehetséges hajszobrász munkáit, így ha te is hezitálsz éppen, akkor ezek a fotók sokat segíthetnek a döntés meghozatalában.

1.

2.

Karrierje kezdetén Kristina olyan helyen dolgozott, ahol sokan vágattak maguknak rövid frizurát. “Rájöttem, hogy másként láthatom az embereket, így beleszerettem ebbe a folyamatba. Az egész arról szól, hogy a vendég személyiségének megfelelően vágjuk le a haját, örömet és elégedettséget okozva ezzel.” A fodrász azt is elárulta, hogy ma már kizárólag olyan vendégei vannak, akik rövid hajat szeretnének vágatni maguknak.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Mi a véleményetek?

Most Popular

Recent Comments