HomeInteresting20 gyerek, akik sokkal erősebbek, mint némelyik felnőtt ember

20 gyerek, akik sokkal erősebbek, mint némelyik felnőtt ember

Mindenki tudja, hogy a gyermekeknek mekkora szíve van, akaraterejük pedig olyan, mint az acél. Az ő kitartásuk inspirálja legjobban a felnőtteket, hogy ne adják fel idő előtt a küzdelmet és harcoljanak azért, amit tényleg akarnak. A fiatalokban annyi jóság van, ami elegendő erőt biztosít nekik ahhoz, hogy nagy döntéseket hozzanak meg. Van, hogy saját jólétüket feláldozzák azért, hogy másnak boldog pillanatokat szerezzenek. A mai cikkünkben néhány kép formájában bemutatjuk, hogy mennyire csodálatosak is a gyerekek és mennyit lehet tőlük tanulni az emberségről, a szeretetről és odaadásról.

1, A feleségem mindennap plankozik a házban a gyerekeink mellett. Amikor hazaértem ez a látvány fogadott a nappaliban.

2, Három és fél évbe telt, de ma végre kiderült, hogy a gyermekem legyőzte a rákot.

3, Egy fülöp-szigeteki fiú műanyag zacskóval védi a kismacskát a tájfun ellen.

4, A lányom levágatta a haját, hogy abból beteg gyermekeknek készítsenek parókát.

5, A lányom eladta a kitömött állatait, hogy az abból befolyt összeget a helyi állatmenhelyeknek adhassa.

6, A kisfiam 29 hétre született és az orvosok azt mondták, hogy nem fogja túlélni. Ma ünnepeltük az 5. születésnapját.

7, A fiam 16 éves és 52 hét alatt leadta a testtömegének felét!

8, Egy év versenyzés és folyamatos vereség után a 9 éves lányom végre nyert.

9, A kisfiamnál autizmust diagnosztizáltak és nem tudott beszélni sem. Most annyira összeszedte magát, hogy meg tudja különböztetni és a nevén tudja szólítani mindegyik szuperhősét.

10, A kislányomnak megvolt az első kiállítása, és a befolyt összeget a helyi jótékonysági klinikának adta.

11, Elvittem a lányomat a helyi menhelyre, hogy kiválassza magának a kiscicáját, erre ő ezt a 14 éves gyönyörűséget fogadta örökbe.

12, A lányom érmet kapott az oviban, mert 1000 könyvet olvasott el. A leghihetetlenebb, hogy ő több könyvet olvasott ennyi idő alatt, mint én egész életemben.

13, A kislányom a gyermekkórháznak adományozott játékok közül egy egyszarvút választott ki, míg ott volt. Amikor meggyógyult és hazajöhetett az összes játékot összegyűjtötte és visszaadta a kórháznak.

14, A lányom érmet nyert egy speciális olimpián. Volt idő, mikor az orvosok azt mondták, nem fogja túlélni a csecsemőkort.

15, A legidősebb lányom megkérdezte, hogy jelentkezhetünk-e önkéntesnek a helyi menhelyre. Azon a nyáron minden hétvégét az állatokkal töltöttünk.

16, A fiam édesapja és én csúnya váláson vagyunk túl, a fiúnk pedig emiatt depresszióba esett. Amikor elküldtük táborba 7 órán át aludt egy huzamban.

17, A lányommal voltunk Disneylandbe, ahol Vaina erős hölgyet faragott belőle.

18, A 6 éves lányom levágatta a szép hosszú haját, hogy jótékony célokra ajánlja fel.

19, Egy évvel ezelőtt a lányom szívműtéten esett át. Akkor nagyon aggódtunk, hogy nem fog felépülni, de ő erős volt és meggyógyult.

20, A barátom kisfia olyan gyenge csontozattal rendelkezik, hogy bármilyen ütéstől eltörik neki. Viszont ez nem akadályozhatta meg őt abban, hogy segítse a kórház munkásságát. Egyik nap bement, hogy diszpécserként segítsen az embereknek.

Ismersz olyan gyereket, aki erősebb, mint némelyik felnőtt?

Most Popular

Recent Comments