HomeDivat20 ember, aki azt hiszi divatot teremt, miközben mindenki más jót röhög...

20 ember, aki azt hiszi divatot teremt, miközben mindenki más jót röhög rajta.

Vannak emberek, akiket nem érdekel, mit gondol róluk a körülöttük élő rengeteg másik ember, ők élnek totális nyugalomban a saját kis életükben mit sem törődve másokkal. Egyrészt tisztelet jár nekik ezért, mert megteremtették a saját boldogságukat, ami valljuk be nagyon nehéz feladat. Másrészt te jó ég… legalább lenne ízlésük!

 

Nem, azok nem élő galambok jó szögből fotózva. Azt hittem azok óriás szütyők, ilyen kicsi méretben felesleges használni. Zseb helyett az egész kezed belefér.
Egy Britney és pizza rajongó egy személyben.  Csókolom, a fejére esett egy óriási, rózsaszín wc guriga. Szerintem síelni akartak menni de nem találtak havat. Narniából jött egyenesen. Hát ezért kerülik el a pasik… Totál dinoszaurusz feje van. Farmer újragondolva. Jézus veled van! Jézusom, egy JETI! Érdekesen fog leégni a feje. Egy fanatikus horgász. Ha már úgyis szétszakadt… Tényleg ott van a s*gge?
Neki legalább látjuk, hol van a s*gge. Őhm, elnézést, fordítva vette fel a felsőjét! Őt nem lehet nem észre venni. Ciccc!!

Most Popular

Recent Comments