HomeCute19 szívbemarkoló pillanat, amit mindannyian megkönnyezünk

19 szívbemarkoló pillanat, amit mindannyian megkönnyezünk

Az ember életében mindig történennek olyan meghatározó pillanatok, amikor rájön, hogy a szeretetnél és a családnál fontosabb nincsen a világon. Ők azok a biztos pontok az életünkben, a támaszaink,  ahova mindig minden különösebb kérdés és válasz nélkül hazamehetünk. A családtagjaink, ha nem is mindig szóval, de tettekkel kifejezik nap mint nap azt a szeretet, amit éreznek. Most összegyűjtöttünk pár fotót nektek, ahol láthatjátok, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, vagy drága dolgokat venni a másiknak, hogy érezzünk szeretnek minket, törődnek velünk.

1.

Édesapám mindig szív alakban szórja szét reggel a madáreleséget, hogy amikor édesanyám felkel,mindig ezt lássa.

 

2.

A vőlegényem mindig azt csinálja, ha zenét hallgat, és hall valami olyat, ami szerinte tetszene nekem felírja egy papírra, hogy este munka után meg tudjam hallgatni.

 

3.

A mamának születésnapjára mindig elhoztuk a felesleges aprópénzünket, hogy bele tudja rakni a perselyébe. Idén, papírpénzzel leptük meg. Nézzetek csak azt a határtalan boldogságot az arcán!

 

4.

Egy gyermek őszinte bocsánatkérése. Nem lehet rá haragudni.

 

5.

Ma tudtam meg, hogy aznap mikor ez a kép készült, ésapám egy helyszínelést végzett,ahol két gyerek életét vesztette. Ráadásul Karácsony előtt  pár nappal.

 

6.

Egy anya lehet bármilyen fáradt, mindig felkel a gyermekeihez, hiszen ők a legfontosabbak a világon.

 

7.

Azt hiszem a kisfiú és a kismacska között egy hatalmas nagy barátság alakult ki. Már most látni, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

 

8.

A legőszintébb családi fotó a gyerkőc megszületése óta.

 

9.

Ez egy igazán megható pillanat volt feleségem életében. 1976-ban született, a nagymamája halála után 3 évvel. Csak elmondásokból tudja, hogy milyen jó ember is volt. A családi felvételek között találtunk egy hangfelvételt 1973-ból, ahol a mamája épp beszél. Csodálatos érzés volt látni, hogy végre hallhatta a hangját.

 

10.

Kisérteties a hasonlóság.

 

11.

Az ikerlányaim közül az egyik épp próbál hullámozni, ahogyan azt apja mutatta neki(k).

 

12.

A kislányom addig-addig unszolt, míg végül örökbe fogadtuk ezt a két macskát a menhelyről, természetesen hatalmas volt az öröm.

 

13.

Én egy igazán szerencsés embernek mondhatom magam! Feleségem egy hosszú műszak után, – hogy kíméljen engem – lepucolta az autót.

 

14.

A mamám nemrég elhunyt. Édesanyám éppen egyik nap pakolta össze a dolgait, és akkor találta ezt a képeslapot. Mikor 2 éves voltam, adtam neki 10 centet, és ő ezt megőrizte egy életen át. Ez így igazán szívbemarkoló pillanat volt.

 

15.

A nagyszüleim közül először a nagypapám távozott, majd rá pár évre sajnos a mamám is követte. Egyik alkalommal kinyitottam a gardóbszekrény ajtaját, ahol megláttam, hogy hogyan tárolta a féltve őrzött menyasszonyi ruháját.

 

16.

A kisfiamnak laposfejűség miatt, fejformáló sisakot kell hordania. Az egész család most szolidarít vele.

 

17.

A papám és legjobb barátja a hideg téli séta előtt felöltöztek…egyformába.

 

18.

A két kép között csupán 34 év a különbség. Valahogy akkor könnyebben tudtam rajta feküdni…

 

19.

Édesanyám minden születésnapomra sütött egy tortát. Sajnos tavaly elvesztettük, így idén édesapám próbálta meg. Nem tudom szavakba önteni az érzéseimet…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments