HomeCute19 szívbemarkoló pillanat, amit mindannyian megkönnyezünk

19 szívbemarkoló pillanat, amit mindannyian megkönnyezünk

Az ember életében mindig történennek olyan meghatározó pillanatok, amikor rájön, hogy a szeretetnél és a családnál fontosabb nincsen a világon. Ők azok a biztos pontok az életünkben, a támaszaink,  ahova mindig minden különösebb kérdés és válasz nélkül hazamehetünk. A családtagjaink, ha nem is mindig szóval, de tettekkel kifejezik nap mint nap azt a szeretet, amit éreznek. Most összegyűjtöttünk pár fotót nektek, ahol láthatjátok, hogy nem kell nagy dolgokra gondolni, vagy drága dolgokat venni a másiknak, hogy érezzünk szeretnek minket, törődnek velünk.

1.

Édesapám mindig szív alakban szórja szét reggel a madáreleséget, hogy amikor édesanyám felkel,mindig ezt lássa.

 

2.

A vőlegényem mindig azt csinálja, ha zenét hallgat, és hall valami olyat, ami szerinte tetszene nekem felírja egy papírra, hogy este munka után meg tudjam hallgatni.

 

3.

A mamának születésnapjára mindig elhoztuk a felesleges aprópénzünket, hogy bele tudja rakni a perselyébe. Idén, papírpénzzel leptük meg. Nézzetek csak azt a határtalan boldogságot az arcán!

 

4.

Egy gyermek őszinte bocsánatkérése. Nem lehet rá haragudni.

 

5.

Ma tudtam meg, hogy aznap mikor ez a kép készült, ésapám egy helyszínelést végzett,ahol két gyerek életét vesztette. Ráadásul Karácsony előtt  pár nappal.

 

6.

Egy anya lehet bármilyen fáradt, mindig felkel a gyermekeihez, hiszen ők a legfontosabbak a világon.

 

7.

Azt hiszem a kisfiú és a kismacska között egy hatalmas nagy barátság alakult ki. Már most látni, hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

 

8.

A legőszintébb családi fotó a gyerkőc megszületése óta.

 

9.

Ez egy igazán megható pillanat volt feleségem életében. 1976-ban született, a nagymamája halála után 3 évvel. Csak elmondásokból tudja, hogy milyen jó ember is volt. A családi felvételek között találtunk egy hangfelvételt 1973-ból, ahol a mamája épp beszél. Csodálatos érzés volt látni, hogy végre hallhatta a hangját.

 

10.

Kisérteties a hasonlóság.

 

11.

Az ikerlányaim közül az egyik épp próbál hullámozni, ahogyan azt apja mutatta neki(k).

 

12.

A kislányom addig-addig unszolt, míg végül örökbe fogadtuk ezt a két macskát a menhelyről, természetesen hatalmas volt az öröm.

 

13.

Én egy igazán szerencsés embernek mondhatom magam! Feleségem egy hosszú műszak után, – hogy kíméljen engem – lepucolta az autót.

 

14.

A mamám nemrég elhunyt. Édesanyám éppen egyik nap pakolta össze a dolgait, és akkor találta ezt a képeslapot. Mikor 2 éves voltam, adtam neki 10 centet, és ő ezt megőrizte egy életen át. Ez így igazán szívbemarkoló pillanat volt.

 

15.

A nagyszüleim közül először a nagypapám távozott, majd rá pár évre sajnos a mamám is követte. Egyik alkalommal kinyitottam a gardóbszekrény ajtaját, ahol megláttam, hogy hogyan tárolta a féltve őrzött menyasszonyi ruháját.

 

16.

A kisfiamnak laposfejűség miatt, fejformáló sisakot kell hordania. Az egész család most szolidarít vele.

 

17.

A papám és legjobb barátja a hideg téli séta előtt felöltöztek…egyformába.

 

18.

A két kép között csupán 34 év a különbség. Valahogy akkor könnyebben tudtam rajta feküdni…

 

19.

Édesanyám minden születésnapomra sütött egy tortát. Sajnos tavaly elvesztettük, így idén édesapám próbálta meg. Nem tudom szavakba önteni az érzéseimet…

 

Most Popular

Recent Comments