HomeInteresting19 ember, akinek tényleg a munkája az élete

19 ember, akinek tényleg a munkája az élete

Nem a bankszámla mutatja meg, hogy egy ember mennyire sikeres, hanem azoknak a mosolyoknak a száma, amit minden egyes nap kap. Szerencsére vannak emberek, akik tényleg élnek-halnak munkájukért, sőt már nem is munkának hanem egyfajta hobbinak tekintik azt. A mai világban kevesen mondhatják el magukról azt, hogy olyan helyen dolgoznak, ahol valóban szeretnek is lenni, ám a cikkünkben felsorolt személyek kivételesek. Számukra egy közelgő szülés, műtét utáni fáradtság vagy súlyos betegség sem indokolja munkájuk feladását. Ők arra tették fel életüket, hogy egy jobb hellyé tegyék a világot.

1, A gyermekorvos, aki nem akarja, hogy a kis betegei rosszul érezzék magukat, műtéti hegeik miatt ezért kedves karaktereket készít nekik saját két kezével.

2, Egy balettáncos, aki megmutatta a mély szegénységben élő kislányoknak, hogy ők is lehetnek sikeres balerinák.

3, A tengerparton sétáltunk a lányommal, mikor ezt a képet készítettem róla naplementénél. Mindig amikor ránézek mosoly húzódik az arcomra.

4, Hogy mit szeretek leginkább a munkámban? Mikor új élet születik.

5, Az egyik barátom egy 3D-s nyomtató segítségével készítette el nekem ezt a lámpát, amit ha felkapcsolok, akkor a jobb oldali képen látható minta vetül a falaimra.

6, Ennek a fiatalembernek agyi bénulása van, de imád rajzolni:

7, A Trader Joe üzletben jártam, mikor a pénztáros meglátta, hogy holnap van a szülinapom és azonnal távozott a kasszától. Amikor visszatért egy hatalmas csokor virágot hozott nekem.

8, A háztulajdonosok élelmiszercsomagokat hagynak azok számára, akiknek elfogyott a pénze az ünnepek alatt. – Úgy érzem ma nagyon finom vacsoránk lesz.

9, A barátnőm új év alkalmából egy hatalmas svéd asztalt csinált a konyhában. Azért ez nem semmi.

10, Egy japán cégnél dolgozom és karácsonykor több kollégámat is meghívtam magunkhoz, hogy ünnepeljünk együtt. Azt hiszem jó kis este volt.

11, 30 nappal ezelőtt tettem le a szeszes italt, ám a barátaim mégis elhívtak bulizni, ne legyek egyedül. Forró csokit kértem és a pultos annyira megörült ennek, hogy egy egész kancsónyit kaptam.

12, A kisfiam összes osztálytársa odáig van az egyedileg készített banánért. Rengetegen kérdezték Zactől, hogy nekik is csinálnék-e. Azt hiszem ennél nagyobb elismerés nem kell.

13, Vannak szupermarketek ahova ilyen kutyaházakat telepítettek ki, hogy ameddig a gazdi vásárol, a kutyus melegben és biztonságban legyen.

14, Anyukám különleges házat készített a tengerimalacoknak. Tett be nekik például kanapét, festményeket amin az ő képük van.

15, Az óvoda ahol dolgozom felkért, hogy fessem meg a terem falát. Azt hiszem ez volt életem legizgalmasabb feladata.

16, Ez a tanár minden egyes kisdiákjával saját kézfogást talált ki, amit minden egyes reggel használnak.

17, A postás egy idő után rájött, hogy a 4 éves fiam mindent szeret, ami a postához kapcsolódik, ezért egy kis meglepetést hozott neki. A fiam odáig volt az ajándékért.

18, Ez az ember több, mint 40 éve készít szobrokat gyufákból, melyeknek elkészítési ideje kb 2-3 év. A képen Notre Dame-székesegyház és a Minas Tirith-erőd látható. Bele sem merünk gondolni ezek elkészítés mennyi időt vett igénybe.

19, A képen Dr. Amanda Hess szülész, nőgyógyász látható, aki saját szülése előtt segített egy másik édesanyának, akinek babája bajban volt. A kicsi nyakára rátekeredett a köldökzsinór és az ügyeletes orvos nem volt bent a kórházban. Több se kellett Amandanak, leszállt az ágyról, felvett egy köpenyt, hogy eltakarja hátsó felét, és bement a szülő szobába segíteni. Miután visszatért saját szobájába, megszülte második gyermekét.

Most Popular

Recent Comments