HomeInteresting18 szívbemarkoló kép, ami bemutatja a szingli édesapák mindennapjait

18 szívbemarkoló kép, ami bemutatja a szingli édesapák mindennapjait

Rengetegszer írtunk már arról, hogy az anyai szeretet felbecsülhetetlen, hogy az anyai törődés és gondoskodás utánozhatatlan, de ez nem minden esetben igaz. Vannak helyzetek, mikor az édesapák valamilyen oknál fogva egyedül maradnak csöpp gyermekeikkel és bizony az édesanya valamint az édesapa szerepet is nekik kell betölteni. Ez eleinte nagyon nehéz és ahogy nőnek a gyerekek egyre nehezebb lesz a feladat. A leleményes és teljes szívüket beleadó édesapák viszont képesek helyt állni és mindent megadni gyerekeiknek, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt. A mai posztunkban 18 egyedülálló édesapa képét hoztuk el, amik bemutatják milyen is a mindennapi életük.

1, Két lányom van és egyedül nevelem őket. A kisebbik lányom születésnapjára a nagyobbik egy nagyon gonosz tortát akart csinálni, és úgy döntöttem segítek neki. Ez lett belőle:

2, Nem egyszerű az egyedülálló édesapák élete, hisz egyszerre kell anyaként és apaként is helyt állniuk.

3, A kisfiam minden álma, hogy tűzöltó legyen. Amikor egyik nap hazaért az oviból és meglátta milyen ágyat csináltam neki teljesen leesett az álla.

4, Akármilyen nehéz is egyedülálló apának lenni, a gyerekeim mosolya a legértékesebb a számomra. Bármit kész vagyok megtenni értük.

5, Amióta a nejem elhunyt olyan apró, de a lányomnak mindennél fontosabb készségeket sikerült elsajátítanom, mint a fonás.

6, Vannak olyan szingli apukák, akik olykor túl is teljesítenek.

7, Jó tanács minden olyan édesapának, aki egyedül neveli kislányát, hogy muszáj megtanulniuk körmöt lakkozni, ha ilyen tekintettel akarnak találkozni.

8, Egy szingli édesapa bármire képes, hogy lánya boldog legyen még arra is, hogy odadugja a lábát, hogy gyermeke kifesthesse a körmét.

9, A kisfiam a legcsodálatosabb teremtés a földön. Örülök, hogy én lehetek az apukája még akkor is, ha nagyon nehéz egyedül helyt állni.

10, A lányom elkiabálta magát: „Smink idő van” …ez lett belőle:

11, Egyedülálló apaként ez volt az első Halloweenünk. Úgy érzem a gyerekeim tekintete mindent elárul erről a napról.

12, A kislányom Minnie-egeres palacsintát akart enni nekem pedig ez volt életem legelső próbálkozása. Messze még a tökéletes, de elsőre nem volt rossz.

13, A fiam csapata megnyerte az iskolák közti futball bajnokságot. Mikor megkérdeztem tőle, hogy akarja megünnepelni, annyit mondott: „El szeretnék menni veled horgászni.” – Ennél többet nem is kívánhatna egy édesapa.

14, A kislányomnak én vagyok egyben az édesanyja és az édesapja is és megkérdezte tőlem, hogy megtanítanám-e lábat borotválni. Ilyen lett az eredmény:

15, Egy egyedülálló édesapa, aki már órák óta kislánya hercegnő teapartiján van. Úgy érezzük tekintete sokat elárul a kedélyállapotáról.

16, Mindig a feleségem dolga volt a szülinapi tortasütés, de amióta elment rám hárult ez a feladat. Ez az első Pókemberes szülinapi tortám.

17, Egy édesapa, aki kreativitásának hála elhárította kisgyermeke sírását.

18, A fiam teljes szívéből hitte, hogy létezik a fogtündér, ezért mindent megtettem, hogy azt higgye valóban ő járt itt. Még kis arany lábnyomokat is nyomtam az éjjeli szekrényére, hogy még hihetőbb legyen.

Ti édesapaként ugyanezeket, vagy hasonlókat megtesztek gyermekitekért?

Most Popular

Recent Comments