HomeArt18 Marvel karakter, akik nem igazán hasonlítanak a képregényben rajzolt társaikhoz!

18 Marvel karakter, akik nem igazán hasonlítanak a képregényben rajzolt társaikhoz!

A mindenki által kedvelt Marvel filmeknek volt elődje, még pedig képregény formában. Ha jól megnézitek a képeket láthatjátok, hogy egyes karakterek egyáltalán nem úgy néznek ki a filmben, mint ahogy őket eredetileg megrajzolták. De többen egyetérthetünk, hogy a filmbéli karakterek és öltözeteik sokkal jobbak, mint az eredeti karaktereké. Összegyűjtöttünk most néhány képet, melyek megmutatják, hogyan is néztek ki eredetileg a Marvel szereplők.

Vízió.

Vízió elvesztette élénk színeit, és sötétebb tónusokat kapott a filmben. A jelmez kialakítása azonban nagyon közel áll a képregényes változathoz.

Mantis

Ez az édes fahéjas tekercs, amelyet utoljára láttunk a Végtelen háborúban, inkább egy harcosnak néz ki a képregény változatban, mintsem cuki-muki lénynek. Mantis stílusa leginkább Lokiéhoz hasonló.

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Sólyomszem.

A nyilak, Sólyomszem jelmezének legfontosabb elemei. A Marvel filmekben Sólyomszemnek nincs sisakja, vagy ennyi szín az öltözetében, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy sokan rajongjanak érte.

Thor.

Thor fejéről minden részben hiányzott a sisak. Úgy tűnik a Ragnarok című film ál legközelebb a képregényhez, amikor Thor, Hulk-al harcol az arénában. Thor viszont most már elvesztette gyönyörű hosszú haját és kalapácsát is. A film többi részében a jelmez elég közel jár az eredetihez, és Chris Hemsworth tényleg visszaadja az isteni megjelenést.

Loki

A Sötétség Istene, Thor testvére és Odin fia. Loki szerepét tökéletesen alakította Tom Hiddleston.

Fekete párduc.

Wakanda királya viseli a Fekete párduc erejét és képességeit. Úgy tűnik, hogy a Marvel féle Fekete párduc szerényebb és talán még stílusosabb is, mint képregénybeli társáé. Ugye, hogy nem lehet legyőzni a fekete igazi erejét.

Hangya.

Scott szinte ugyanolyan a mozivásznon, mint a képregényben, de a képregényes verzióban kis rovarantennái is vannak, amelyek még hangya szerűvé teszik.

May néni.

Pókember nagynénje egyre fiatalabb és fiatalabb lesz minden új Pókember filmben. A Marvel filmekben biztosan nem egy kanonikus idős asszony, ahogy a képregényekben ábrázolták. Jobban hasonlít egy „vonzó olasz nőre”, mint egy idős nénire.

Ősvarázsló.

Tilda Swinton határozottan nem visel szakállát a Doctor Strange-ben. Azonban a képregény és a filmbéli Ősvarázsló egyáltalán nem hasonlítanak egymásra hiszen a filmben nő, míg a képregényben férfia alakítja ezt a szerepet.

Skarlátboszorkány.

Skarlátboszorkány határozottan sisakot visel a képregényben, de a filmben ez egyáltalán nem látható rajta. Úgy gondoljuk nincs is rá szüksége, mert csak rontana az összképen. Ez a dolog nem lehet túl hasznos a harci jelenetek során.

Vasember.

Stan Lee mindig azt mondta, hogy Robert Downey Jr. született Tony Stark. És ezzel a kijelentéssel mi teljesen egyetértünk. Nem is lehetett volna jobb Vasembert találni a szerepre.

Gamora.

Ami ruházatát illeti, Peter Quill minden bizonnyal jobban szerette volna, ha a képregénybeli öltözéket viseli. De a film készítői máshogy gondolták.

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Amerika kapitány.

Az első filmben a Kapitány úgy néz ki, mint a képregényekben. Ugyanazok a színek, ugyanaz a sisak, ugyanaz az árnyékolás, csak a pajzs más. Legutóbbi filmjében is még mindig a sötétkék egyenruhát viseli. Chris Evans állkapcsa és megjelenése tökéletesen hozza a karaktert.

Bucky Barnes.

Bucky a képregényben úgy néz ki, mint Robin Hood, nem pedig úgy, mint egy katona. De a képregényből és a filmből álló tél katonája arc teljesen azonos.

A nagymester

Taika Waititi-nak nyilván nem olyan a bőrszíne, mint a képregényben de nagyon jól hozza a karaktert, a Ragnarok című filmben. A filmben egyáltalán nem visel kesztyűt.

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Groot

A Marvel Univerzum Groot-ja inkább egy szabadidős hippi. Miért volt szükség a képregényben ruhára?

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Valkűr.

A filmben szereplő valkűr és a képregényben szereplő valkűr egy kicsit máshogy festenek, hiszen a képregényben, fehér bőrű, szőke hajú, míg a filmben épp ennek ellenkezője, fekete bőrű, és fekete hajú. A ruházat viszont majdnem ugyanolyan.

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Heimdall.

Heimdall valószínűleg vegetáriánus a filmben, és nem visel szőrt a testén, legalábbis a filmben nem. Ez a fickó egy karddal és egy jól kialakított sisakkal rendelkezik.

• Accurate.MCU • mcu fanpage (@accurate.mcu) által megosztott bejegyzés,

Most Popular

Recent Comments