HomeCelebrity12 színésznő, akiket gyerekszerepek tettek világhírűvé, ám sokan nem tudták kezelni a...

12 színésznő, akiket gyerekszerepek tettek világhírűvé, ám sokan nem tudták kezelni a sikert!

Majdnem minden híresség fiatalon kezdi a pályafutását, vannak azonban olyanok is, akik egész kicsi korukban már filmekben és kisebb sorozatokban szerepeltek. Azóta volt, akinek felfelé ívelt a karriere és volt, akinek pedig lefelé. Valószínű, akik nem értek el hatalmas sikereket, őket tovább már nem is vonzotta ez a világ. Elképzelhető, hogy valami másban találtak rá saját magukra. Most összegyűjtöttünk néhány színész palántát, akiknek neveit már nagyon fiatalon megjegyezhetted.

Mackenzie Foy (Alkonyat – Hajnalhasadás, 2011-2012)

Amikor Mackenzie Foy szerepelt az Alkonyat-Hajnalhasadás című filmben, mint Bella és Edward lánya, egy egész világ felfigyelt a lányra. És bár még nem volt 11 éves a színésznő mikor első munkáját megkapta, de a filmipar mégis a legszebb lányaként beszélt róla. Mára Mackenzie 17 éves, és továbbra is építgeti karrierjét Hollywoodba. 2018-ban Foy A diótörőben és a Four Kingdoms című filmben lesz látható, ahol partnerei Keira Knightley és Helen Mirren lesznek.

Bella Thorne („Indul a risza”, 2010-2013)

Annabella Thorne egyike azoknak, akik a Disney mesék és filmek jóvoltából váltak híressé. 13 éves korában a „Dance Fever” sorozatban kezdett el szerepelni, és ez nem csak neki, hanem egész családjának betett. A sorozat vége után Bella visszavonult a Disney sorozatok világából.

Amanda Bynes („Az Amanda Show”, 1999-2002)

Amanda Bynes néhány évvel ezelőtt ígéretes fiatal színésznő volt. Már 13 éves korában a Nickelodeon csatorna főszereplője volt. Utána jött néhány népszerű ifjúsági film, mint a Miről álmodik a lány? vagy a Micsoda srác ez a lány, de 2010 óta a lány nem látható a képernyőkön.

Mandy Moore („Neveletlen hercegnő”, 2001)

Mandy Moore énekes és színésznő, 9 éves korában kezdett színpadon szerepelni. 12 évesen már megszerezte első szerepét. Az igazi siker a romantikus film azaz a”Séta a múltban” című film után következett. Mandy kölcsönözte hangját Aranyhajnak, az Aranyhaj és a Nagy gubancból. A színésznő továbbra is aktívan űzi a filmipart.

Jamie Lynn Spears (Zoey 101, 2005-2008)

Jamie Lynn, Britney Spears húga, karrierjét a Disney stúdióban való munkái indították el. De a tervezett terhesség és a gyermek születése után felhagyott televíziózással és a családnak szentelte életét. Jamie Lynn neveli két gyermekét, és zenével is aktívan foglalkozik. 2014-ben kiadta a The Journey albumot.

Jodell Ferland („Silent Hill- a halott város”, 2006)

Jodell Ferland 4 évesen kezdett el aktívan foglalkozni a színészkedéssel. Eleinte a világ vezető vállalatainak reklámjaiban szerepelt, majd később a filmesek egy tehetséges gyermeket vettek észre benne. Így történt, hogy ezt a kanadai színésznőt gyakran horrorfilmekben is láthattuk, ahol angyali megjelenésétől és reinkarnálódási képességétől a nézők megijedtek.

Hilary Duff (Lizzie Maguire, 2003)

Hilary Duff énekes és színésznő, a Lizzie McGuire sorozatnak köszönhetően vált híressé. Ezután sorba jöttek neki a jobbnál jobb szerepek, mint a Csáó Lizzie, vagy a Los Angeles-i tündérmese, vagy a Sztár születik. Az elmúlt években Hilary inkább zenei pályafutására koncentrál, és 2015-ben kiadták a Breathe In című albumát.

 

Madison De La Garza („Született feleségek”, 2004-2012)

Valószínűleg nincs olyan személy, aki ne hallott volna a népszerű „Született feleségek” sorozatról. Nehéz elhinni, de ez a pufók lány, aki Eva Longoria legidősebb lányának karakterét játszotta, mára 16 éves vonzó és gyönyörű lánnyá cseperedett.

Danielle Baldtano (Született feleségek, 2004-2012)

A „Született feleségek” sorozatból Solis-ék kisebbik lánya is felnőtt. Danielle 14 éves, és nem úgy tűnik, mint aki a filmes karrierjére összpontosít. Ám tartják a kapcsolatot filmbéli nővérével, hiszen rendszeresen feltöltik közös fotóikat a közösségi oldalakra.

Davey Chase („A kör”, 2002)

Davy Chase – az a lány, aki mindenkit halálra rémisztett a 2000-es években, mikor szerepet kapott a Kör című horrorfilmben. Most a színésznő 27 éves és továbbra is jár filmezni és sorozatokat készíteni.

Ariana Richards („Jurassic Park”, 1993)

Spielberg filmje nagy sikert hozott minden színész számára. De Ariana két sikeres projekten is dolgozott a híres rendezővel: a „Jurassic Parkban” és „Jurassic Park – 2: Az elveszett világban”. Igen, ő ugyanaz a lány, aki a bátyjával együtt elmenekült a ragadozó dinoszauruszok elől. A színésznő megtalálta önmagát a festésben is.

Lindsay Lohan („Apád-anyád idejöjjön!”, 1998)

Az egyik legfényesebb fiatal csillagok között volt Hollywoodban a 1990-es és 2000-es évek elején, a vörös hajú Lindsay Lohan, aki minden nézőt megnyert hiteles játékával az Anyád -apád idejöjjön című filmben. Ezután nem volt kevésbé figyelemre méltó filmje csak a „Nem férek a bőrödbe” és a”Bajos csajok”. Azóta botrányairól híres és kisebb szerepeket kap.

Most Popular

Recent Comments