HomeInterestingA 18 leggyakrabban használt csók, de a jelentésükkel sokan nincsenek tisztában.

A 18 leggyakrabban használt csók, de a jelentésükkel sokan nincsenek tisztában.

Tudtad, hogy több, mint 100 féleképpen tudunk csókolni, és hogy mindegyik más érzelmet fejez ki? Az ajkak sok mindent felfedezhetnek egy személyben és viselkedésében a kapcsolat során. Minderre magyarázatot kapsz Sheril Kirshenbaum „A csókok tudománya” című könyvében.

A francia csók.

A francia csók a párok egyik legkedveltebb csókja, mivel ez a legszenvedélyesebb csók. Nem titok, hogy egy ilyen csók olyan kapcsolatban van jelen, amelyben a szenvedélynek is van helye. A partnerek egyszerűen nem tudják megállni, hogy ne csinálják.
A szakértők azt mondják, hogy a francia csók egyfajta művészet, aminek mindenki a mesterévé válhat.

A gyors csók.

A francia csókkal ellentétben a gyors csók megfelelő, ha nyilvánosan találkoztok. Zárt ajkakkal érintjük partnerünk ajkát. Ez olyan emberek között van, akik már hosszú ideje együtt vannak.

Csók az arcra.

Csók az arcra általában köszönést jelent. Egyes országokban a kézfogás helyett van. Ha egy csók meglehetősen hosszú, akkor a jövőben több szenvedélyes csókot eredményezhet. Leggyakrabban, ezzel a csókkal emlékezteti az ember a partnerét, hogy szereti.

Csók küldése.

Ki mondta, hogy a csók csak fizikai érintkezéssel lehetséges? A csók küldése az odaadásnak és a távoli szeretetteljes beszélgetésnek a kimutatása. Flörtölést is jelent.

A „zár” csók.

Ez a fajta csók, ahol a partnerek elköszönnek, de úgy érzik mindig ebben a pillanatban maradnának. Nincs sok időd, és sietned kell, de még mindig élvezni akarod partnered jelenlétét. Ez sokszor problémát okoz.

Angyal csók.

Az egyik partner megcsókolja kedvesét a szemhéjon, amíg pihen. Ez az egyik legtisztább és legígéretesebb módja az érzéseink és gondoskodásunk kifejezésére. Ezenkívül ez azt jelenti, hogy a partnerek bíznak egymásban.

Az orr csók.

Az orr-csók vagy orr-harapás érdekes módon vonzza a partner figyelmét, ami mindig mosolyt csal az arcra. Ezenkívül jó módja annak, hogy bocsánatot kérj anélkül, hogy kimondanád, és pik pakk elfelejted a sérelmeidet.

A homlokcsók.

Ez az úgynevezett „Anyák csókja”, mert egy ember figyelmét és odaadását mutatja.

A fülcsók.

A fül az egyik legérzékenyebb szerv. De az ilyen fülcsókok sok ember számára csiklandók lehetnek. Ezért van ez a csók, hogy felkavarta a nevetést, vagy felvidít valakit.

A fülfarkas csók

És ez a fajta csók intimitást tartalmaz, mivel a legtöbb ember számára egy erogén zónát céloz meg. Az ilyen csók az egyik legromantikusabb csók, amely gyakran előszava a szenvedélyesebb tetteknek.

A kézcsók

Ez az egyik legősibb csók, amely tiszteletet és csodálatot fejez ki.

A régi hagyományok szerint csak akkor engedhette meg egy idősebb férfi a kézcsókot, ha fiatalabb volt tőle a hölgy. Más esetekben az a férfi, aki egy nőkezét meg akarta csókolni térdre kellett ereszkednie. Egy csókot bók is kísérhet.

A nyak csók.

A nyak elülső és oldalsó része nagyon érzékeny. Ezért vannak olyan párok, akik szoros kapcsolatban állnak ilyen csókokkal. És néha egy ilyen csók csak előjáték.

A vámpír csók.

A vámpír csók egy piros jel vagy egy kis zúzódás. Ez egy emlékeztető, nem csak egy személy számára, hanem a körülöttük lévők számára is, hogy a személy kapcsolatban él.

Egylaki csók.

Arra értendő, ha valaki „csak” az egyik ajkát használja (az alsó vagy felső). Ez a boldog emberek csókja, akik igazán szerelmesek és közös terveik vannak a jövőben.

Az eszkimó csók.

Igaz nem igazi csók, hanem egy aranyos formája a szeretet kinyilvánításnak. Egy eszkimó csókban a partnerek dörzsölgetik az orrukat oda-vissza.
Az emberek meg vannak győződve, hogy ilyen a csók azok között az emberek között, akik hideg éghajlaton élnek. Az orrukat dörzsölték, hogy elkerüljék az ajkuk összefagyását. Ezenkívül egyes afrikai országokban ez a gesztus a kézfogás jele is lehet.

Az alsó ajak harapása.

A francia csók egyik formája, ahol az egyik partner gyengéden harapja a másik ajkát. Egy ilyen csók egy elbűvölő karakterről és egy belső szenvedélyről szól, amely kitörhet.

A vákuum csók.

Ez egy nagyon erős csók, amely sok erőfeszítést igényel és kellemes fáradságot hagy maga után.

Testi kapcsolat.

Ez az egyik leggyakoribb és leginkább kiegyensúlyozott csók. Ez elég erős és meglehetősen szenvedélyes, találkozásnál és elbúcsúzásnál. Ha így, nyilvános helyen csókolsz, az emberek nem fognak zavarba jönni.  Az is fontos, hogy a tested közel legyen a másikéhoz.

Szeretsz csókolni? Melyik típusú csókokat szereted a legjobban? Ne légy félénk! Oszd meg velünk a tapasztalataidat.

Most Popular

Recent Comments