HomeDivat8 egyszerű dolog, és mindennap a legjobb formádat fogod hozni.

8 egyszerű dolog, és mindennap a legjobb formádat fogod hozni.

Minden nő egy kicsit 18 évesnek érzi magát. A társadalmi státusz és az életben betöltött szerep megváltozik bizonyos életszakaszokban: felelősségteljes főnök, gondozó anya, szerető feleség, karrierista nő és még sok más. Gyerekes vagy a tini ruhák eleinte nevetségesen alkalmatlannak tűnnek. Ezért fontos, hogy olyan elegáns ruhákba fektessetek be, amely arra szolgál, hogy kiemelje a legjobb oldalatokat, segítsen fiatalnak és frissnek maradni.

Egyszerű pólók

Fekete, fehér, szürke és világos rózsaszínű pólót viselhetsz, szó nélkül. Kizárja az alapvető pólókat kis, kör alakú nyakkivágással. Ha a vállak szabadon vannak takard el vékony kendővel. Alakod kiemeléséhez tűrd be a pólót a farmerbe vagy szoknyába.

Nagyméretű fekete pulóver

Ha nagyobb pulóvert választasz, ne túlzottan nagyot, hacsak nem akarsz hatalmas felhővé válni. A fekete klasszikus. Egy divatos pulóver és egy szűk szoknya kombinációja divatos képet alkot különleges alkalomra.

Minőségi farmer

A farmerek nagyon népszerűek minden modern lány ruhásszekrényében. A farmer kiválasztásakor fontos, hogy jól érezd magad benne és előnyös legyen számodra, ahelyett, hogy megpróbálnál lépést tartani olyan trendekkel, amik annyira nem jönnek be. A magas derekú farmerek kiemelik a szettet. Univerzális választás, amely kiemeli a nőiességét és felhívja a figyelmet az alakra. Akik gyönyörű lábakkal rendelkeznek, a farmer remek választás.

Dzseki

Igen, ez az elegáns ruhadarab nagyszerű. Sok lehetőség közül tudsz választani: nyitott, gombos, cipzáras, ujjak ki vannak díszítve, galléros és még sok más. A legfontosabb válassz egy klasszikus sötét színt. A mély kék tökéletes, mert jól illik egy egyszerű fehér pólóhoz és szinte bármilyen színű farmerhez.

Kiegészítők

A könnyű, gyakorlatilag súlytalan ékszerek rávilágíthatnak az elegáns ízlésre, és nem teszik tönkre a képet. Ha helyesen választod ki kiegészítőidet, akkor nemcsak fiatalabbnak tűnhetsz, hanem tökéletes stílusérzetet is sugározhat.

Bokacsizma

A világ imádja a női lábakat. Különösen azokét, akik gyönyörű cipőt viselnek. A bokacsizma néhány évvel ezelőtt nagy divattá vált. Bölcs választás azok számára, akik ki szeretnék emelni bokájukat. Néhány díszítő elem még egyedibbé teszi pl.: csipke, cipzár, néhány csat stb.

Magassarkú cipők

Minden nő megérdemli, hogy egy gyönyörű cipő tulajdonosa legyen. Nincs másik olyan cipő, amely elegánsabbá és vonzóbbá tenné a női lábát, mind az éles hegyű mind a vékony sarokkal rendelkező cipők. Válasszon egy kiváló minőségű, sötét színű, matt anyagot. Az ilyen cipők nagyszerűen fognak mutatni egy estélyi ruhához, a farmerek elegánsabbá válnak, és biztosak lehetünk benne, hogy néhányan meg fognak fordulni az utcán.

Megfelelő fehérnemű

Ha igazán jó alakod van, de nem szeretsz testhezálló ruhát viselni, mert alsóneműd kilátszik, a megoldás egy varrat nélküli fehérnemű. Senki sem fogja észrevenni szoknyán keresztül, ha a megfelelő színt választod ki. Ez jó módja annak, hogy a test egyes részeit kiemeljük.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments