HomeCelebrity18 híresség, akik nem félnek nekünk megmutatni mindennapjaikat

18 híresség, akik nem félnek nekünk megmutatni mindennapjaikat

A internetnek hála rengeteg dolog egy szemlátomás alatt elérhetővé vált az emberek számára. A különböző szociális felületeknek hála pedig, olyan emberek életébe nyerhetünk betekintést, akikkel egyébként semmilyen kontextusba nem kerülnénk. Az Instagram az a felület, amit a legnagyobb hírességek is használnak, és jól tudják, ez egy olyan kapocs a rajongókkal, amit érdemes ápolni és vigyázni rá. Persze, a józan ész határain belül osztanak meg velünk dolgokat, ami sok ember számára inspiráló lehet. De nézzük is, kik azok, akik kellő figyelmet fordítanak erre.

1.Christina Aguilera

Az egykoron vadóc énekesnő azóta lecsillapodott, gyerekei lettek, megházasodott, de nem hanyagolja el zenei karrierjét sem. Volt egy időszak, ami kicsit sötétebb volt a múltjában, de mára összeszedte magát, és ezt szereti a rajongóknak is megmutatni.

2. Emma Roberts

Viszonylag korán lett híres, ami által eléggé hamar került a kamerák kereszttűzébe. Rengeteg képet oszt meg a karrierjével kapcsolatban. Egyébként Julia Roberts unokahúga, de bizonyított már annyira, hogy ez ne árnyékolja be a tehetségét.

3. Lady Gaga

Az énekesnő tehetségét senki nem vitatja, és legutóbb pedig bebizonyította, hogy színészkőként is bizony egyedülálló, amit egy szép Oscar-díjjal jutalmaztak is. Lady Gaga már rég nem az extrém ruháiról híres, rengeteget jótékonykodik, és kellő figyelmet fordít rajongóira.

4. Ariana Grande

Az olasz származású énekesnő előszeretettel oszt meg képeket a hétköznapjairól. A tehetsége elég korán, már 15 évesen megmutatkozott, amiből azóta is a maximumot hozza ki. Rendkívül kedves és szerethető ember, rajongóinak is előszeretettel válaszol.

5. Kylie Jenner

A Kardashian-klán egyik tagja, aki kezdetben azért lett híres, mert nagyra tudja kontúrozni a száját. Később kiderült, hogy mindenkit átvágott, mert feltöltette, de jó reklám volt, mert rengeteget keresett rajta. Egy kislány édesanyja, aki magáról és gyermekéről is szívesen oszt meg képeket.

6. Alicia Keys

Az aranytorkú énekesnő rengeteg zenésszel dolgozott már együtt, mégis a legemlékezetesebb kép róla az, amikor minden retus és smink nélkül szerepelt egy újság címlapján. A természetességet azóta is hangsúlyozza, és nem is használ sminket.

7. Dua Lipa

Az albán származású énekesnő kezdetben Youtube csatornájára töltött fel videókat, amikben a nagy énekesek dalait dolgozta fel. Több sem kellett, hamar felfigyeltek rá a lemezkiadó cégek. Ma már a legnagyobb énekesek között tudhatja magát, aki előszeretettel oszt meg dolgokat az Instagram oldalán.

8. Timothée Chalamet

Rengeteg nagyszabású filmben játszott már, tehetségéért még Oscar-díjra is jelölték. A mindennapjaiban próbál egyszerűen élni és ezt a rajongókkal is szívesen osztja meg.

9. Victoria Beckham

A Spice Girsl-ből vált híressé, majd férjhez ment David Beckham-hez. A focistafeleség azonban nem elégedett meg ennyivel, és figyelmét a ruhatervezésre irányította. De milyen jól tette, mára egy birodalmat épített fel tehetségének köszönhetően. Rendkívül sok mindent oszt meg családjáról és munkájáról.

10. Selena Gomez

A Disney sztár már rég levetkőzte magáról ezt a szerepet, és bebizonyította a nagyvilágnak, hogy igenis érdemes rá felfigyelni. A színésznőn sajnos veseátültetést kellett végrehajtani a lupusz miatt. A felépülésre koncentrált az utóbbi időben, de szépen fokozatosan próbál visszajönni a köztudatba.

11. Arnold Schwarzenegger

A Terminátor előszeretettel oszt meg érdekességet a közösségi felületein, aminek a rajongói nagyon örülnek. Rengeteg edzéshez szükséges tippel látja el az embereket, és kicsit belátást nyújt a mindennapjaiba, a családja életébe.

12. Demi Moore

A gyönyörű színésznő még mindig bombaformában van, és inkább tűnik lányai nővérének mintsem az anyjuknak. A színésznő nem posztol napi jelleggel,de sokszor beavat minket családja életébe. Legutóbb bombaként robbant az Instagramon, hogy a karantént Bruce Willis-sel és jelenlegi családjával, közös lányaikkal töltötték el.

13. Sharon Stone

A még mindig gyönyörű színésznő nagyon szeret elmélyedni a festészetben, amiről előszeretettel posztol. Bár már nincs annyi munkája, még így sem mondhatni, hogy unatkozna.

14. Halle Berry

A színésznő szabadidejében rengeteget olvas, játszik a családdal és persze képzi önmagát. Ha lehetősége van, rengeteg időt a szabadban tölt, amit általában fel is tölt a közösségi hálóra. Nagyon inspiráló személyiség, érdemes követni.

15. Jessica Alba

A csodálatos és fiatalos színésznő nagyon a természetesség híve. Rengeteg poszt szól a bőrápolásról és arról, hogyan fogadjuk el magunkat. Érdemes követni, hiszen tippjei rendkívül sokat segíthetnek a nőknek önmaguk megismerésében.

16. Zoe Saldana

A Galaxis őrzői színésznője nagyon szeret vicces és komikus képeket megosztani. Sokat jótékonykodik valamint néha kislányát is megmutatja. Az oldala természetesen nemcsak képeket, de rengeteg videót is tartalmaz, amit érdemes megnézni.

17.Ricky Martin

A jóképű latino férjével sok posztot tölt fel, amik rendkívül viccesek. Imádja a gyermekeit és félti is őket, ezért csak nagyon ritkán posztol róluk. Különböző fotózásokról, gálákról viszont annál többet.

18. Lionel Messi

A Barca szupersztárja nemcsak magáról készült fotókkal örvendezteti meg a rajongókat, de viszonylag sokat posztol gyermekeiről is. Igazi család apa, akinek első a család és aztán a munka. Mi azért örülünk neki, hogy focit azért nem hanyagolja el.

Most Popular

Recent Comments