HomeInteresting18 ember, aki egy kis változással drasztikus eredményt ért el

18 ember, aki egy kis változással drasztikus eredményt ért el

Nincs is annál jobb érzés, mikor egy olyan ember köszön vissza a tükörből, akivel teljes mértékben meg vagy elégedve. Ahhoz azonban, hogy ezt el tudd érni áldozatokat kell hozni és tudatosan kell élni. Bizonyára mindenkinek volt olyan időszak az életében, amikor nem tudta saját magát elfogadni, mert nem úgy nézett ki, ahogy szeretett volna. A mostani cikkünk főhősei tökéletesen tudják ez milyen érzés, ugyanis számtalan alkalommal bántották őket szóban. Előtte-utána képeikkel bebizonyítják, hogy mindenki képes a változásra csak tenni kell érte. Ez a 18 ember egy kis változást iktatott be az életébe, mellyel drasztikus eredményt értek el.

1, Sokáig nem ismertem be, de anyukámnak igaza volt. Örülök, hogy ez a korszakom véget ért.

2, Így néztem ki 18 évesen és így 26 évesen. Örülök, hogy végre felnőttem.

3, Üzenem minden 13 éves lánynak, hogy van remény.

Így néztem ki 13 évesen és így 18 évesen.

4, A két kép között csak 6 év telt el, de úgy érzem ég és föld a különbség a megjelenésem között.

5, A bal kép 18 évesen a jobb 20 évesen készült rólam. Két év telt el attól a pillanattól, hogy elkezdtem magammal tudatosabban foglalkozni.

6, A bal fotón 20 a jobb képen 23 éves vagyok. Ennyi idő alatt drasztikus változáson ment át a testem és sokkal jobban érzem magam.

7, A feleségem megjelenése olyan szinten megváltozott, hogy sokan azt hitték elváltam és újranősültem.

8, 30 éves korom előtt úgy néztem ki mint egy nagyra nőtt óvodás. Pár évvel ezelőtt kezdtem el tudatosabban étkezni és sportolni, na meg fodrászhoz járni, és boldogabb vagyok mint valaha.

9, 17 és fél hónap alatt majdnem 40 kilótól szabadultam meg és újabb 7 kilót akarok még ledobni. Az arcom már ettől is pozitív irányba változott.

10, Így néztem ki 19 évesen és 29 évesen. Szerintem a változás elég szembetűnő.

11, Sikerült 54 kilótól megszabadulnom és most sokkal több önbizalmam van.

12, 22 hónap alatt több mint 50 kilótól szabadultam meg. Ez idő alatt rájöttem, hogy a boldogság nemcsak a súlytól függ.

13, Ez tuti valami varázslat. 12 évesen úgy néztem ki mint Harry Potter, 31 éves koromra viszont teljesen átalakultam.

14, Így néztem ki 11 évesen és 36 évesen. Anyám mindig is azt gondolta, aranyos a rövid hajam. Egy nap eldöntöttem, hogy nem hallgatok többé rá és megnövesztem a hajam.

15, A bal kép 17 évesen a jobb 34 évesen készült rólam. Annak idején szinte nem volt szemöldököm ezért úgy döntöttem, hogy nagyobb figyelmet fordítok rá.

16, A bal oldali kép az útlevelemben van és 18 évesen készült rólam a jobb oldalin pedig 30 éves vagyok.

17, Így néztem ki 13 és 40 évesen. Akkoriban depressziós voltam, mert mindennap csúfoltak a súlyom miatt. 40 évesen viszont egészségesebb vagyok mint valaha.

18, Sikerült 28 kilótól megszabadulnom és ezáltal sokkal több önbizalomra tettem szert.

Te mennyit változtál az évek alatt?

Most Popular

Recent Comments