HomeCelebrity17 híresség, akiknek vörös szőnyeges ruháitól volt hangos a 2019-es év.

17 híresség, akiknek vörös szőnyeges ruháitól volt hangos a 2019-es év.

Az első divatmagazin 1586-ban jelent meg Németországban. Azóta a divat iránti érdeklődés exponenciálisan megnövekedett, és manapság szinte mindenki szeretne stílusos és modern megjelenésű lenni. De nyilvánvaló, hogy a trendeket olyan népszerű tervezők és hírességek határozzák meg, akik új ruhákban jelennek meg a vörös szőnyegen.

Mai posztunkban úgy döntöttünk, hogy összefoglaljuk a 2019-es év tendenciáit és bemutatjuk a 17 legszebb ruhát, amelyeket a sztárok különböző társadalmi eseményeken viseltek.

1, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 2018 szeptemberében újra azt a ruhát vette fel, amit 19 évvel ezelőtt is viselt egy rendezvényen. Mindegy mennyi idő telik el JLO elképesztően jól néz ki és még mindig jól állt neki az a ruha, ha nem jobban. 2019-ben a megjelenése ugyanolyan látványos volt.

Jennifer részt vett a hollywoodi kormányzóbálon és egy fényes sárga színű ruhát viselt. A hátulján lévő nagy masni kompenzálta az általános egyszerű megjelenést.

2, Eva Longoria

A színésznő 2018-ban lett édesanya, de 2019-ben már több nyilvános rendezvényen is megjelent. Cannes-ban megmutatta gyönyörű alakját egy aszimmetrikus ruhakölteményben, mely eszméletlenül jól állt a színésznőnek.

3, Emilia Clarke

A színésznő mindenkit lenyűgözött az Emmy gálán, mivel egy olyan ruhában jelent meg, mely nagyon mély dekoltázzsal rendelkezett. A paparazzók imádták ezt a ruhát, és gondoskodtak arról, hogy néhány órán belül az egész internet lássa.

Decemberben, Emilia részt vett a Fashion Awardson, ahol egy nagyon szokatlan ujjú, elegáns ruhát viselt. Mindenki számára nagyon emlékezetes volt, ezért sokáig nem is tudták őt kiverni a fejükből.

4, Lady Gaga

Az énekesnő valószínűleg az év híressége lett, mert szinte az összes fontos díjat megnyerte 2019-ben. A Golden Globeon Lady Gaga mindenkit meglepett világoskék színű ruhájával és hajával, ám még így is nagyon elbűvölő volt a vörös szőnyegen.

5, Irina Shayk

A modell ugyanolyan lenyűgöző volt az Oscar-díj átadó gálán, mint Lady Gaga. Irina sokszor pózolt félig háttal a fotósoknak mivel olyan ruhája volt, melynek háta teljesen ki volt vágva.

6, Jason Momoa

A színész az Oscar-díjátadó ünnepségen rózsaszín ruhában jelent meg, mely tökéletesen passzolt felesége ruhájához. Merész és romantikus megjelenése csak még nagyobb érdeklődést váltott ki rajongóiból.

7, Bella Thorne

A botrányos énekes/színésznő mindig is képes volt lesokkolni rajongóit és a paparazzókat egyaránt, így ez nem volt másképp 2019-ben sem. Az énekes színésznő egy félig áttetsző ruhát viselt a vörös szőnyegen a Velencei Filmfesztiválon.

8, Ashley Graham

A várandós plus size modell sok nyilvános rendezvényen vesz részt, és mindig merész ruhákat választ, a legutóbbi szereplésekor egy átlátszó tollas szoknya volt rajta.

9, Kendall Jenner

Kendall nagyon feltűnő ruhában jelent meg a Vanity Fair partin. A szupermodell megmutatta hosszú, gyönyörű lábait az internet pedig szó szerint felrobbant a képeitől.

A másik emlékezetes ruhát a Cannes-i filmfesztiválon viselte, mely egy világos rózsaszínű ruha volt. Nemcsak színével és fazonjával döbbentette meg az embereket, hanem árával is, mivel alig volt több a ruha 150 ezer forintnál. A H&M és a Giambattista Valli készítette a ruhát. A kollekció összes ruhája néhány perc alatt elfogyott.

Az Emmy Awardson óriási vörös virágokkal díszített ruhát viselt, melynek mell feletti része latexből készült. Az embereknek vegyes érzelmei voltak vele kapcsolatban, de az tagadhatatlan, hogy mély benyomást keltett.

10, Heidi Klum

A Golden Globe díjátadón a modell egy nagy fekete abroncsos ruhát viselt, mely szinkronban volt eljegyzési gyűrűjével, amit feltűnően mutogatott a kameráknak.

11, Timothée Chalamet

Ennek a fiatal színésznek elég szokatlan megjelenése van, ám mindig tudja, hogy mit vegyen fel ahhoz, hogy még jobban magára vonzza a figyelmet. Timothée ebben a szürke öltönyben jelent meg egy velencei rendezvényen.

12, Rihanna

Úgy tűnik, hogy az énekesnőt nem érdekli a mit mondanak róla a divatkritikusok. Mindig vonzó ruhákat visel és tudja, hogyan nézzen ki trendin. A Queen & Slim premierjekor egy John Galliano által készített vintage kimonót viselt.

13, Dakota Johnson

2019 októberében a színésznő egy szokatlan ruhát viselt. A szoknyán mély zsebek voltak a felsőrésze viszont egy kicsi, kivágott top volt. Az internethasználók imádták a ruhát, és észrevették, hogy Dakota sokat fogyott.

14, Cardi B

Ez az énekesnő már régóta ismert az extravagáns ruhák iránti szenvedélyéről. A Grammy-díjkiosztó ünnepség alatt egy szokatlan kagylóruhával borított be mindenkit.

15, Zendaya

A színésznő ügyesen építgeti karrierjét a filmiparban és mindig jól néz ki a vörös szőnyeges rendezvényeken. viszont a képen látható smaragdruha, amit amúgy az Emmy gálán viselt, az eddigi legelegánsabb ruhája volt.

16, Elsa Hosk

A Victoria’s Secret egyik angyala december elején vett részt a British Fashion Awardson. A modell egy fényes ruhát viselt, amely összhangban volt gyönyörű hajával. A ruha mindenki figyelmét felkeltette, ezért úgy döntöttünk, hogy bevesszük a listánkba.

17, Bella Hadid

Bella valószínűleg a legnagyobb csillag volt a vörös szőnyegen 2019-ben. Az MTV Awardson viselt ruhája nagyon minimalista és egyszerű volt, ám vírusként kezdett terjedni az interneten.

Amikor Cannes-ban volt, mindenkit lenyűgözött, mert egy Roberto Cavalli által készített szinte súlytalan ruhát viselt. Nagyon nehéz volt levenni róla a szemünket.

Nektek kinek a szettje nyerte el a tetszéseteket?

Most Popular

Recent Comments