HomeInteresting17 furcsa találmány, amivel milliókat kerestek a feltalálók.

17 furcsa találmány, amivel milliókat kerestek a feltalálók.

Annak idején azért találták fel a robot porszívót, az okostelefonokat, no meg a mesterséges intelligenciát, hogy megkönnyítsék az emberek életét. Nyilván ezzel a feltalálók célt is értek, ugyanis a technológia fejlődése olyan nagy mértékben előrelendítette az életünket, hogy gyakorlatilag már ki sem kell tennünk a lábunkat ahhoz, hogy befizessünk egy csekket vagy utalást indítsunk a banknál. Azonban az évek során feltaláltak olyan kisebb méretű dolgokat is, amelyekhez nincs szükség elektronikára ahhoz, hogy hasznosak legyenek, és megkönnyítsék a mindennapjainkat. A mai cikkünkben olyan zseniális találmányokat hoztunk el nektek, amikkel a feltalálók tuti biztos, hogy milliókat zsebeltek be.

1, Egy arcvédő, ami megakadályozza, hogy arcműtét vagy  smink esetén vizes legyen zuhanyzás közben az arc.

2, Egy különleges kialakítású párna, ami megakadályozza azt, hogy az arc ráncos legyen. Ennek bizonyára minden nő örülne.

3, Egy hinta, amiben a kisgyerekeknek és a felnőtteknek is egyaránt van hely, így a szülők is élvezhetik a hintázás örömeit.

4, Alumínium lábnyomok a magassarkút viselő nők számára, hogy a szellőzőnyílásokba és egyéb rácsos helyekre ne akadjon be a sarkuk.

5, Hordozható párásító, amit bármilyen műanyag flakonra rá lehet csavarni.

6, Japánban a nyilvános WC-kben babaülések vannak, ahova az édesanyák le tudják tenni gyermekeiket, míg ügyes-bajos kis dolgaikat elvégzik.

7, Egy tábla, ami jelzi a hölgyeknek, hogy melyik WC szabad és melyik foglalt.

8, Egy fogkrémes tubus, amin fel van tüntetve az összes adalékanyag, ami a termékben található.

9, Egy borotvanyél hosszabbító, ami lehetővé teszi, hogy az emberek akkor is le tudják borotválni a lábukat, ha nem tudnak lehajolni.

10, Visszapöndörödő vállfák, amik megakadályozzák, hogy egyes ruhák lecsússzanak róluk. Milyen hasznos kis találmány.

11, Különleges melltartó, ami felszívja a szivárgó anyatejet, magába szívja az izzadságot, és szoptatás esetén könnyen elő lehet venni a kebleket.

12, Egy ferde körömlakktartó, ami megakadályozza, hogy a körömlakk kiboruljon és lehetővé teszi, hogy az utolsó csepp festék is az ecsetre kerüljön.

13, Mágneses szempillák, amikre nem kell ragasztót kenni ahhoz, hogy fel tudd helyezni. Egyébként ezeket a termékeket többször fel lehet használni.

14, Egy hajkefe, ami különleges titkos rekeszt rejt magába, hogy a félretett pénzed, vagy a költőpénzed ebbe tudd tenni nyaralás vagy kirándulás alkalmával.

15, Egy szivacs, ami se perc alatt eltávolítja a festéket az ecsetről. Hasznos azoknak, akik rendszeresen másik sminket tesznek fel.

16, Egy különlegesen kivitelezett bevásárlókosár, amire egy számológépet erősítettek, hogy mindenki nyomon tudja követni, mit és mennyiért vehet meg.

17, Egy körsál, amibe titkos rekeszt rejtettek el, hogy az emberek értékeiket, oda tudják dugni.

Szerinted melyik a leghasznosabb?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments