HomeInteresting16 szülő, akik saját maguk elé helyezik gyermekeik boldogságát

16 szülő, akik saját maguk elé helyezik gyermekeik boldogságát

A legtöbb ember képtelen maga mögött hagyni a szenvedéseit és a problémáit, ezért egy idő után begyöpösödötté és szűk látókörűvé változnak. Azok az emberek, akik viszont megtapasztalták a szülői lét örömeit egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy elhagyják magukat, vagy saját kis várukba burkolózzanak, mert számukra gyermekeik boldogsága a legfontosabb. Mindenkinek így kellene gondolkodni, mint nekik. Cikkünk főszereplői, olyan dolgokat utasítottak maguk mögé gyermekeik miatt, mint egy hosszan tartó, gyógyíthatatlan betegség, de akadtak olyanok is, akik plusz munkát vállaltak, hogy mindent megadhassanak nekik. Mostani posztunk nem kizárt, hogy egy kicsit érzelgősre sikeredett, de pont ettől szép és különleges az élet. Eme szülők kitartása és akaratereje mindenki számára példaértékű lehetne.

1, Édesapám rákban halt meg mikor 16 éves voltam, de még a halála előtt gondoskodott arról, hogy minden szülinapomra megkapjam tőle a szokásos virágcsokrot. Előre kifizetett egy virágküldő céget, akik minden évben a szülinapomkor hozzák a virágot.

2, Egyedülálló apa vagyok, és ma egy Youtube videó segítségével megtanultam, hogyan kell hajat fonni azért, hogy a kislányomat boldoggá tegyem.

3, „A feleségemmel sajnos nem tudtunk gyermeket nemzeni, de most lehetőséget kaptunk, hogy örökbe fogadhassunk egy kisbabát.”

4, Már két éve harcolok a rákkal és még akkor sem hagytuk abba a lányommal való közös játékot, mikor két hétre kórházba kerültem.

5, Egy anyuka, aki egyszerre készít süteményt és vigyáz a gyermekére.

6, „Egy éve végezték el a kislányom gerincműtétjét, ma meg már 2 éves és úgy focizik, mint senki más. Annyira boldog vagyok”

7, „A kislányunk nagyon fél a repüléstől, ezért megkértük, hogy rajzoljon valamit a pilótának, majd leszállás után odaadjuk neki. A pilóta annyira meglepődött és meghatódott, hogy megengedte a kislányomnak, hogy beüljön az irányítófülkébe.”

8, „A kislányom és az egyik legjobb barátom úgy látszik már most nagyon szoros kapcsolatot ápolnak egymással. A pici le sem tudja venni róla a szemét.”

9, „Apámmal szerettem volna társasozni, de azt mondta, hogy azt mivel szeretnék pont nem ismeri. Ezért kinyomtattam a leírását és elmagyaráztam, hogyan tudjuk játszani. Apám így nézett rám.”

10, „A lányom és én egy 80-as évek stílusú táncpartin voltunk. Egyedül én voltam, aki stílusnak megfelelően öltözött fel.”

11, Egyetlen betegség sem lehet fontosabb, mint a gyermek!

„Édesapám nagyszerű építész, viszont bipoláris zavarban szenved és gyakran lesz depressziós. Egyik nap nem érezte jól magát, de amikor megkértem, hogy segítsen nekem az új házban méréseket végezni, akkor felállt és azt mondta: Ez fontos neked, szóval menjünk!”

12, „A kislányomnak nehéz feldolgozni, hogy született egy kisebb testvére is. Ma elvittem őt, hogy meggyőzzem ő még mindig az én kis hercegnőm és az is marad.”

13, Egy édesapa, aki megtanítja látássérült fiát sebességet váltani. Nézzétek az arcát mennyire élvezi.

14, „Két műszakot vállaltam a munkahelyemen azért, hogy a kislányom megkaphassa azt a ruhát, amire már régóta vágyott. Annyira meghatotta a dolog, hogy egyből a nyakamba ugrott.”

15, „Nemcsak építész vagyok, hanem szerető és gondoskodó apa is, aki rendszeresen játszik a gyerekeivel. Ezen kívül főzök is, ami nem könnyű feladat számomra, de a gyerekeimért mindent megteszek.”

16, Ez a kisbaba akkor született Hongkongban, mikor kitört a koronavírus. Az édesapja le sem veszi róla gondoskodó tekintetét és mindent elkövet, hogy megóvja a betegségtől.

Szerinted mitől lesz egy szülő jó szülő?

Most Popular

Recent Comments