HomeCute16 remek ajándék ötlet párok számára, akár karácsonyra is.

16 remek ajándék ötlet párok számára, akár karácsonyra is.

Egy párnak nagyon nehéz ajándékot venni.Olyan legyen, hogy mind kettőjük örüljön neki és hasznát vegye. Ez egy nem könnyű feladat. Ám vannak kifejezetten ilyen találmányok amik egy pár életét boldogabbá varázsolhatja. Ez a 16 is ilyen tippek gyűjteménye. Ezekkel biztos örömet fog szerezni, és még hasznosak is.

1.  A külön hőmérsékletre állítható ágynemű. Ugye ismerős mikor azon veszekedtek pároddal, hogy te nem azt szereted amit ő. De egyikőtök sem hajlandó kompromisszumot kötni. Erre nyújt megoldás ez a remek ágynemű garnitúra. Mindenki a saját igényeinek megfelelően állíthatja be.   

2. A ying-yang fürdőkád. Szeretünk párunkkal eltölteni egy remek estét, akár egy közös fürdővel összekötve. Ám ebben is vannak összeütközések a hőmérsékletet illetően. Erre is megoldást jelenthet ez a kialakítás. Nem utolsó sorban a kényelmi szempontok alapján is megfelelőbb, mint egy normál kád.

3. Az ölelős felső. Ez a felső kialakításának köszönhetően olyan ölelés élményét nyújtja ami bárkit lenyűgöz   

4.Páros hintaszék. A kényelmes meghitt közösen eltöltött beszélgetős időkre. 

5.A páros WC. Azokra a párokra gondolnak, akik nehezen viselik egymás hiányát még erre a pár percre is. Vagy akik annyira összhangban vannak, hogy az ingerük is egyszerre jön. 

6. A szépség és a szörnyeteg jelkép. Ez a szép dolog nem csak dísz, hanem egy csodálatos történet is .

7. A páros fehérnemű. Az intim pillanatok különlegessé tételére.

8. Páros ébresztő óra. Minden kapcsolat problémája mikor reggel mindenkinek kelni kell mert az egyikük korábban megy dolgozni. Erre nyújt megoldást ez a remek találmány. Külön külön beállítható gyűrűk. Nincs hang, és csipogás. Csak rezeg a beállított időben. Egészen addig amíg vissza nem rakod a helyére. Így párod nyugalmát nem zavarod meg.

9.Mindenkinek van ismerőse aki bárhol és bármikor képes párjába burkolózni. Ennek őrömére fejlesztették ki ezt a remek papír burkot. Így a külvilágot elzárva tudtok magatok lenni egy kis időre.

10. A csók küldő. Nehezen bírod párod, és a csókjai nélkül, akkor nektek egy ilyen csók küldő gépezetre van szükségetek. Csak küldj egy csókot és párod máris érzi ajkaid. 

11. A páros esernyő. Még esőben se keljen eltávolodni a másiktól.

12.A távkapcsolatban élők számára a tökéletes ajándék ez a párna. Szerelmünk szívverését egy különleges vevőkészülékre továbbítja a párna, így saját párnánkon keresztül érezni fogjuk a másik jelenlétét akár több száz km távolságból is.  

13.Páros kesztyű. Hogy még a rettentő hidegben is érezhesd párod melegségét.

14. WC ülőke emelő. Ahol mindig ez a vita tárgya oda ez egy megfelelő ajándék.

15. Ismerős lehet bárki számára milyen is az mikor elzsibbad a kezed a másikat ölelve. Ezzel a matraccal ez a probléma is kiküszöbölhető. A nyugodt alvás mától mindenkié. 

16. Még a pohár is azt jelzi, hogy ti összetartoztok. 

Most Popular

Recent Comments