HomeInteresting16 kép, ami igazolja, hogy a kudarc elől senki sem menekülhet el

16 kép, ami igazolja, hogy a kudarc elől senki sem menekülhet el

Mindegy, hogy mennyire vagyunk maximalisták, milyen régóta dolgozunk egy adott szakmában, akarva akaratlanul is előfordulhatnak kisebb vagy épp nagyobb hibák, amiket lehet, hogy észre sem veszünk. Ilyen például egy rosszul megszerkesztett kép, vagy egy mérnöki hiba. Persze a munkán kívül is akadnak bőven olyan helyzetek, amikor figyelmetlenek vagyunk, legyen szó például egy rossz helyre való parkolásról. Mostani posztunkban olyan képeket hoztunk el nektek, ami igazolja, hogy a kudarc elől senki, de senki sem menekülhet el.

1, Így néz ki Moszkvában az egyik metró vészkijárata. Nos, ez minden csak nem „vész”kijárat.

2, Erre szokták azt mondani, hogy „Nem állt be abba a bizonyos sorba”.

3, Szerintünk annyira nem volt jó választás ilyen nevet adni egy fodrászatnak, hiszen Van Goghnak például levágták a fülét.

4, Szegény szomszéd még nem sejti, hogy lebukott a felesége előtt.

5, Pont az ilyen helyzetek miatt nem szabad a tűző napon álló kocsiban hagyni a húsvéti csokinyuszit. Valószínű, hogy tanult az esetből.

6, Valószínű, hogy a szomszéd kislánynak senki sem mondta el, hogyan is kell valójában hóangyalt csinálni.

7, A pillanat mikor kiderül, hogy nagyon rossz helyre parkoltál reggel.

8, Anyukám rájött, hogy a húsvétra szánt ajándékot a sütőbe dugta, amit nemrég kapcsolt be. Mikor kinyitotta a sütőajtót ezt látta.

9, Egyik nap bejött hozzám egy vendég, aki arra kért, hogy SOS-ben cseréljem neki ki a gumiját. Ezután sarkon fordult és elment és nem tudtam neki megmondani, hogy egy gumicserétől azért itt többre lesz szükség.

10, A hétvégén rendeltem egy pizzát és megértem az éttermet, hogy legyenek kedvesek felvágni. A futár ezt a pizzát nyomta a kezembe.

11, Az ember azt gondolná, hogy nincs különbség egy azon márka termékei között és csalódottan rá kell jönni, hogy de, igen van.

12, Valószínű a grafikus nagyon fáradt volt mikor ezt a képet készítette. Kiszúrod a hibát?

13, Úgy tűnik valaki elégedetlen az aktuális helyzetével.

14, Jó pár napja fura hangok jöttek ki a falból de sokáig nem tudtunk rájönni miért. Egyik reggel erre lettünk figyelmesek.

15, Szerintünk ez nem a legoptimálisabb dekoráció egy kórházban. Egyetértesz?

16, Valószínűleg a kivitelező nem igazán fogta fel, hogy milyen is lett ez a logó.

Ti láttatok már ilyet, vagy csináltatok hasonlót?

Most Popular

Recent Comments