HomeInteresting13 ember, aki olyan dolgot talált, ami után teljesen máshogy tekintettek a...

13 ember, aki olyan dolgot talált, ami után teljesen máshogy tekintettek a szeretteikre

Nincs olyan ember a földön, aki ne hazudott volna már életében, vannak, akik napi szinten hazudnak de nem feltétlenül azért, mert át akarják verni a másikat, hanem mert magukat próbálják védeni. Vannak a kegyes hazugságok, amikor egy kisebb rosszat vállalnak az emberek, csakhogy megkíméljék a nagyobb rossztól szeretteiket. Akadnak olyan személyek, akik nem bírnak bizonyos információkat elviselni, feldolgozni, ezért hallgatják el előlük őket. A mostani cikkünkben olyan személyeket gyűjtöttünk össze, akik különleges holmikra, információkra bukkantak. Ezeknek hála teljesen megváltozott a szeretteikhez való hozzáállásuk.

1, „Édesanyám folyamatosan azt mondta nekem, hogy édesapám egy nagyon gonosz és rossz ember, ezért akármikor találkoztam vele, mindig rosszul éreztem magam. Amikor elhunyt és a dolgait elkezdtem kiválogatni rájöttem, hogy volt időszak mikor inkább megvonta magától az ételt, csakhogy tudjon nekünk pénzt küldeni.”

2, „A nagyapám halála után megtaláltuk a házában a naplóját és nem bírtuk ki, hogy ne olvassunk bele. Életének utolsó éveiben arról írt, mennyire hiányzott neki a nagyim és mennyire egyedül érezte magát. Nem is sejtettük, hogy így érzi magát.”

3, „Az egyik barátnőmmel két évig voltam együtt és egyik nap teljesen véletlenül megnyitottam az egyik beszélgetését, amiben elég intim témákat fejtegettek a másik illetővel. Kiderült, hogy a másik fél az egyik barátom volt, aki már házas emberként élt.”

4, „21 éves koromban összejöttem egy 28 éves férfival és mikor már együtt éltünk megtaláltam az útlevelét, amiből kiderült, hogy nem is 28, hanem 38 éves. Elmondása szerint azért hazudott nekem, mert félt, hogy nem jönnék össze egy ennyivel idősebb emberrel. Ennek ellenére megbocsátottam és 7 év múlva megszületett az első közös gyermekünk.”

5, „Anyukám táskájába találtam egy olyan ajándékszatyrot, amire az volt írva, hogy gumitermék. Később ezt kaptam karácsonyra és mikor megláttam teljesen lesokkolt a dolog. Hála isten nem az volt benne, amire gondoltam.”

6, „Anyám holmijai között találtam egy régi levelet, amiből kiderült, hogy nem volt elegendő pénze arra, hogy tovább fizesse a trombitám törlesztőjét. A tulajdonos úgy döntött, hogy eltekint tőle és odaadja nekünk a hangszert.”

7, „Amikor a nagyapámat elküldtük pihenni, úgy döntöttünk, hogy felújítjuk az alagsorát. Mire hazajött ledöbbent de nem jó értelemben és ezt az üzenetet hagyta nekünk. Szó szerint még most is hallom, ahogy kiabál velünk.”

„Ti ostobák tönkretettétek a kemény munkám! 1975”

8, „Minden ebéd mellé írok egy üzenetet a fiamnak és nemrég derült ki, hogy az általam írt üziket egy zacskóban gyűjti.”

9, „A nagymamám nemrég hunyt el, és a holmijai közt találtam egy borítékot. Mikor kibontottam meglepődtem, mert láttam, hogy két pénzérme volt benne, amit születésnapjára adtam neki. Ezeket egész élete során hűen őrizte.”

10, „A nagyim garázsában találtam ezt a régi széfet, és amikor kinyitottam pénzérmék és fegyverek voltak benne. Nagyon meglepődtem.”

11, „A szüleim házát renováltuk és ezt a dobozt találtam, amiben voltaképpen fogalmam sincs mi van, de szerintem még ők sem használták. Később kiderült, hogy ez egy elektro-pszichométer, amit a szcientológiában használtak.”

12, „A szüleim házában egy régi videokazettára bukkantam, de abban a pillanatban nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek azon, amit olvastam.”

(Matthew első születésnapja, Szellemirtók II.)

13, „A nagyapám nemrég hunyt el, és a személyes holmiját csomagolva találtunk egy levelet, amiből kiderült, hogy egyszer űrhajósnak jelentkezett.”

„Kedves V. Stadnik elvtárs! Köszönjük az űrkutatási programunkkal kapcsolatos jelentkezési szándékát, de kérését nem tudjuk teljesíteni: jelenleg nincs szükségünk további űrhajósokra.
Üdvözlettel: Emelyanov, a levélcsoport vezetője”

Te találtál ezekhez hasonló dolgokat?

Most Popular

Recent Comments