HomeInteresting16 idegesítő embertípus, akikkel sehol máshol nem találkozhatsz csak az edzőteremben!

16 idegesítő embertípus, akikkel sehol máshol nem találkozhatsz csak az edzőteremben!

Az emberek általában azért mennek le az edzőtermekbe, hogy egy kis izmot szedjenek magukra, vagy egy kicsit átmozgassák testüket a hosszas ülő vagy álló munka után. Persze nem egyszerű egy ilyen közösségbe tartozni, hiszen egy csomó féle és fajta egyén vesz körül bennünket, akiknek idegesítőbbnél-idegesítőbb szokásaik vannak. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány embertípust, akikkel mindig és minden körülmények között találkozol egy-egy edzés alkalmával.

Mr. Olimpia

Fél életét az edzőteremben tölti. Mindegy, hogy az ember mikor téved be, ő mindig ott van. Két lehetőség van, vagy a lányokat lesi nap-estig és próbálja becserkészni őket, természetesen hiába, vagy lekezelő tippekkel traktálja a sportolni vágyókat.

Mr. Izzadó

Egyből kiszúrod, hiszen gyakorlatilag ő az egyedüli, aki nem ismeri a törölköző fogalmát, és minden egyes gépen otthagyja az izzadságát, amitől persze a többi vendég viszolyog.

Jóga-armada

Kézben hordott jóga matrac, papucs nélküli sétálás, és vidám arckifejezés jellemzi a jóga szerelmeseit. Hogy miért kell mezítláb járni? Hogy a föld energiái beáramolhassanak a testükbe. Mondjuk a teremből csak onnan tudod, hogy nem lehetnek messze, mikor az első nyögések jönnek.

Mr. Felsőtest

Ő az az illető, aki rendszeresen csak felsőtestre edz, ezért azon a tájékon úgy néz ki, mint egy izomkolosszus, viszont sosem tartja meg a lábnapokat, aminek köszönhetően úgy néz ki, mint két ropi. A legszebb, hogy fogalma sincs mi lehet a gond, csak a barátai próbálják felhívni rá a figyelmet, de mint hiába.

Az ál-egészség bajnoka

Rendszeresen úgy viselkedik, aki mindig odafigyel az edzés, étkezés és pihenés harmóniájára, de nem így van. Persze próbálja a többi vendéget „hasznos” tanácsokkal ellátni, de fölöslegesen. 15 perc és megunja az edzést, majd első állomása az egyik közeli gyorskajálda.

A „te meg mit csinálsz?”

Ő az, aki úgy használja a kondigépeket, hogy gőze sincs róla valójában, hogyan kellene. Ha valaki szól neki, hogy nem úgy kell, nem kér a tanácsodból, majd ő megoldja. Így vicces és szörnyű percekkel ajándékozva meg konditerembeli társait.

A tükörmániás

Ő nem az edzések, hanem a tükrök szerelmese. Nem sűrűn használja a gépeket, de ha még is úgy adódik, akkor sem tölt rajta sok időt, mert inkább saját magát bámulja a tükörben.

A kukkoló

Gondolom titulusából kiderült, hogy nem épp edzeni van kedve a konditeremben, hanem gyönyörű, izzadó nőket nézegetni bizonyos csoportos edzések alkalmával. Néha előkerül a mobiltelefon, hogy készítsen róluk pár képet. Ezt persze nem lehet figyelmen kívül hagyni, és már-már zavaró is ez a viselkedés.

A telefonmániás

Ő az, aki nem bírja letenni a telefont, és minden egyes edzés között valakit fel kell hívnia kamerán, akivel alapjáraton nem akar beszélni, csak kérkedni akar vele, hogy ő bizony jár edzeni. Akár telefonfülke is lehetne a kondi neve.

A személyi edző

Barátságos, és jóképű na meg izmos is, ami nem egy utolsó szempont. Azért választottad őt személyi edzőnek, mert abban reménykedsz, hogy egy napon valahogy átteleportálnak rád az ő muszklijai. Ezért persze busásan meg is fizeted.

Kondigép-stoppoló

Minden percben valaki útjába kerül, rengeteg ideig foglalja a gépeket, és a telefonját simogatja. Tulajdonképpen semmi másért nem használja a kondigépeket, csak, hogy kényelmesen el tudjon rajta helyezkedni egy kis SMS íráshoz.

Nyögő és fújtató

Ismertetőjele, hogy amint megfog két súlyzót, beindul nála egy nyögési reflex. Konkrétan olyan hangokat hallat, mintha kínoznák. Csak fej vagy fülhallgatóval lehet ellene védekezni, máskülönben iszonyat zavaró lenne.

A versenyző

Ő az, aki rendszeresen versenyez a többi vendéggel. A futógépen sokkal gyorsabban és hosszabb idegi próbál futni, mint a mellette kocogó ember. Ha pedig súlyemeléshez készül, mindig kétszer olyan nehezet választ, mint az előző vendég. Kész agyrém a közelében bármit is csinálni.

A testőr

Igazából ő csak azért jár le az edzőterembe, hogy ellenőrizze csinos párját. Sose fogja hagyni, hogy egy konditermes pasas felszedje őt, ezért inkább kedvese nyakában liheg a gyakorlatoknál.

Notórius pihenő

Ő az, aki állandóan csak zenét hallgat, na meg filmet néz a tabletjén. Mindeközben fehérjeturmixot iszik, hátha egy kis izom is kerül rá, de csak egyre kövérebb lesz, mert normális edzést nem végez. Addig nem lehet használni a gépeket, ameddig sorozata be nem fejeződik.

Önjelölt szülő

Nem az edzések miatt megy el a kondiba, hanem, hogy az ott lévő vendégek fölött anyáskodjon, vagy épp személyi edzőt játsszon. Mindig odafigyel az emberek kényelmére gyakorlatvégzés közben.

Most Popular

Recent Comments