HomeInteresting15 zseniális trükk, ami teljesen megváltoztatja a világról alkotott eddigi képed

15 zseniális trükk, ami teljesen megváltoztatja a világról alkotott eddigi képed

Mi emberek az idő múlásával egyre kényelmesebbek leszünk és megpróbáljuk a lehető legegyszerűbben és legkönnyebben megoldani a dolgokat annak érdekében, hogy az élet gördülékenyebben menjen és redukáljuk a problémák kialakulását. Például mindig gondot okozott egyszerre két pizzát megsütni a sütőben, vagy két tál ételt megmelegíteni a mikróban, de ugyanilyen problémás volt mindig a kulcsok cseréje, arról nem beszélve, hogy mennyire meg tudta viselni ez a tevékenység a körmünket. A mai cikkünkben viszont olyan praktikákat és trükköket hoztunk el, melyek minden problémára és nehézségre megoldást nyújthatnak. De beszéljenek helyettünk a képek, melyek valóban le fognak nyűgözni.

1, Ha egyszerre kellene két pizzát kisütnöd, de nincs helyed hozzá akkor ezzel a megoldással könnyen orvosolhatod a problémát.

2, Unod már, hogy folyamatosan jéggé fagy a kedvenc fagyid a fagyasztóban és nincs kedved várni míg kicsit felmelegszik. Semmi gond egyszerűen csak tedd bele a dobozt egy simítózáras tasakba. Ez megakadályozza, hogy olyan keményre dermedjen.

3, Ahelyett, hogy eldobnád az üres Nutellás üveget, inkább tegyél bele fagylaltot és élvezd az ízeket.

4, Imádod a csokidarabkás kekszet tejbe mártogatni de épp a mosogatóban van az összes bögréd? No para tegyél az egyik üres rekeszbe tejet és mártogasd ott.

5, Amikor az ember egy étteremben ül sokkal egyszerűbb elfogyasztani a sültkrumplit. Autóban viszont ez kicsivel nehezebb feladat főleg ha ketchupba szoktad mártogatni. Ezzel a módszerrel azonban minden sokkal egyszerűbb lesz.

6, Egyszerre kellene az ételeket megmelegíteni de nem férnek be a mikrohullámú sütőbe? Tegyél be egy plusz poharat, bögrét, amire ráteszed a második tálat és már mehet is a menet.

7, Ha unod már, hogy mindig elcsúszik a szőnyeg a helyéről, vagy mindig megbotlasz a sarkában, akkor fogj egy tépőzárat és ragaszd az egyiket a szőnyegre a másikat pedig a padlóra.

8, Sokkal-sokkal könnyebb és tisztább, ha villával mártogatod az oreo kekszeket a tejbe.

9, Nincs már több helyed a spájzban, de elől sem akarod hagyni a zöldségeket-gyümölcsöket?! Ne aggódj, fogj egy cipő rendszerezőt és szereld a szekrényre.

10, Lusta vagy fúrásnál elővenni a porszívót a helyéről, de azt sem akarod, hogy lehulljon a földre a por?! Fogj egy post-it-et és hajtsd félbe.

11, Ha belemártod az oreokat tejbe, majd egy órára a fagyasztóba teszed, isteni desszertet kapsz. Próbáld csak ki, azután mindig úgy fogod enni.

12, Szeretsz kínai kaját enni, de idegesítenek azok a dobozok, amiben a rizst kapod? Semmi gond egy befőttes gumival vagy postásgumival rögzítsd a füleket.

13, Mindig szenvedünk, mikor egy új kulcsot kell rátenni a karikára, vagy mikor egy régit kell levenni. Sőt a körmünknek sem nagyon tetszik ez a tevékenység, viszont van egy megoldás, ami tuti tetszeni fog. A kapocskiszedővel kell megnyitni a gyűrűt és onnantól már gyerekjáték az egész.

14, Ha nincs jeges vödröd, amiben le tudnád hűteni az itat, akkor vegyél egy óriási műanyag flakont töltsd meg vízzel és tedd a fagyasztóba. Amikor kiveszed csak leveszed a műanyagot és kész a “vödör”.

15, Ha eddig meggyűlt a bajod a mangópucolással, akkor mutatunk egy megoldást, amivel ezentúl gyerekjáték lesz a hámozás.

Hasznosnak találtad a cikket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments