HomeInteresting15 nagyon furcsa termék, amire a nők hajlandóak pénzt kiadni!

15 nagyon furcsa termék, amire a nők hajlandóak pénzt kiadni!

Életében egy nő körülbelül 15 000 dollárt költ (majdnem 4 millió forintot) sminkre, ám ez nem az egyetlen dolog, amire a nők pénzt költenek. Találtunk néhány hajmeresztő tárgyat, amit tényleg képes a gyengébbik nem megvásárolni, annak érdekében, hogy szebben nézzen ki, vagy ne legyen magányos. Erről készítettünk egy összeállítást, hogy lássátok, mennyi mindent tudnak a nők hasznosítani.

Kiegészítő gyakorlati párna

Ezeknek a párnáknak a népszerűsége valóban meglepő. De mindenki érezheti magát magányosan. Gondolom nem kell elmondanom, mit kell ezekkel a párnákkal csinálni.

Cuchini.

Ez az egyszerű kis dolog nagyon szuperül megakadályozza, hogy az a bizonyos „teve pata” megjelenjen, amikor nadrágot viselsz.

GoGirl.

Ebből a termékből közel 5 milliót adtak el. Ez a kis eszköz, segít a nőknek, hogy guggolás nélkül el tudjanak menni, pisilni. Csak magukhoz teszik, és úgy pisilhetnek akár a férfiak.

Cipő hám.

Ennek a terméknek a segítéségével, különböző módon variálhatod a cipőidet, úgy, hogy még a lábad sem fog kijárni belőle.

„BraZing”

Mindenki, aki megunta az egyszerű melltartópántokat, számíthat egy bizonyos BraZing cégre. Ők egy teljesen más oldalról közelítik meg a melltartókat, szem előtt tartva a dizájnt és a kényelmet is.

Talp párna.

Ez az aranyos kis termék arra szolgál, hogy a magassarkú cipőket kényelmesebbé tegye, hiszen a talp nyomáspontját apró párnácskák támasztják alá.

„Melltartó törölköző”

Vannak bizonyos törölközők, amiket melltartóként is tudunk hasznosítani, ha meguntuk a hagyományos melltartókat. Sajnálatos módon ezt a terméket csak a nagyobb keblű nők tudják használni.

Bogár fülbevalók

Míg nekünk nagyon hátborzongatónak tűnik, más országokban nagy népszerűségnek örvend ez a kiegészítő.

Kezes telefontok.

Ezeket a telefontokokat, a magányos emberek választják és vásárolják meg, hogy érezzék, „tartoznak” valakihez.

Ryan Gosling párna.

Gondolom nem kell elmondanom, miért népszerű ez a párna. Úgy tudod ölelni, ahogy akarod, és… hát Ryan Gosling képe van rajta. Kell ennél több?

Átkaroló párna.

Ezt szintén azok a hölgyek szokták használni, akik már jó ideje szingliként tengetik napjaikat, hogy érezzék egy erős férfi kar ölelését a hosszú nap végén.

Mosolygás edző.

Nem igazán tudjuk megfejteni ez a termék mire jó nekik, annyi szent, hogy ez a picike kis eszköz szó szerint szétfeszíti a szád sarkát, hogy „tökéletes mosolyt” biztosítson. Elképesztő!

Boros melltartó.

Ez a melltartó egy borral teli zacskót rejt, szóval ha megszomjaznál egy kis „szőlőlére” csak előkapod a szívószálat és már szürcsölheted is.

Rúzsozás segítő eszköz.

Ha szeretnél tökéletesen rúzsozott ajkakat, sehogy nem jön össze és mindig elmaszatolod, szerezz be egy ilyen maszkot, mellyel tökéletes ajkakat varázsolhatsz magadnak.

Alvó párna a keblek között.

Az egyik melled a másikra esik, amíg alszol. Ez a párna megakadályozza, hogy egymáson helyezkedjenek el, mikor alszol, sőt nem fog beizzadni a melleid közötti rész, ha ezt használod.

 

Most Popular

Recent Comments