HomeCrazy15 hihetetlennek hangzó tény, amelyek kételyeket keltenek.

15 hihetetlennek hangzó tény, amelyek kételyeket keltenek.

Az életünkben sok ténnyel találkozhatunk, amelyek sokszor keltenek kételyeket bennünk. Ilyenkor ha igazán érdekfeszítő dologról van szó, akkor utána járhatunk az internet segítségével az igazságnak. Persze valószínűleg kiderül, hogy a hamisnak hitt állítás tényleg igaz. Íme 15 ilyen hihetetlennek hangzó tény, amely bármennyire is furcsa igaz.

1. Az ember változik, a lélek nem. A testünket alkotó atomok cserélődnek. Ezért durván egy év alatt teljesen lecserélődünk. 

2. A piramisok keletkezése távolabb áll Kleopátrától, mint a mi világunk. Tehát Kleopátra Kr. e. 69 januárjában született ami a jelen kórtól visszaszámolva 2087 éve volt. A piramisok keletkezése viszont Kr. e. 2500 kőrül tehető. Ami azt jelenti, hogy a piramisok és Kleopátra közti idő több mint a Kleopátra és a jelen kor közti idő.  

3. Nincs olyan ember a földön , aki nem volt egyszer a legfiatalabb.

4. A földön rengeteg atom van. Mégis egy pakliból több lehetséges variáció rakható ki, mint ezeknek az atomoknak a száma.

5. A földünkön nincs olyan dolog ami nem sorolható be abba a két különálló halmazba hogy krumpli vagy nem krumpli? 

6. Gondolkodj el az atomokon. Tudtad, hogy ha ezt teszed akkor igazából nem más zajlik, mint egy hatalmas csoport atom gondolkodik önmagán. 

7. Ha a méhek magyar országon nézve minimálbért keresnének azzal, hogy a mézet állítanak elő, akkor egy üveg mézhez szűkséges munkát úgy tudnánk fedezni, hogy az ára legalább 52 millió forint lenne 

8. Az azték birodalom létrejöttekor, már létezett az Oxfordi egyetem. 

9. Az egyetlen testrészünk amely saját magának adott nevet az az agy.

10. Közel 32 ezer évnek kell eltelni míg az 1 millió másodperctől elérünk az 1 trillió másodpercig. 

11. Napfogyatkozáskor a hold teljesen kitakarja a napot, mert teljesen egyforma méretűnek tűnnek. Ez csak a véletlen műve.  

12. Az emberi szervezet nyáltermelése képes lenne egy élet során 2 úszómedencét megtölteni. 

13. Barack Obama 2 Grammy díjat is nyert, míg Katy Perry több jelölés után sem kapott még díjat.

14. Az atomoknak köszönhetően igazából semmihez sem érünk hozzá. Mivel nem folyunk össze. Csak nagyon közel kerülhetünk dolgokhoz. 

15. A földön lévő óceánokban kevesebb a iható víz van mint ahány atom van egy pohár vízben. 

Most Popular

Recent Comments