HomeInteresting14 pofon egyszerű pszichológiai trükk, amivel bárkit képes vagy befolyásolni!

14 pofon egyszerű pszichológiai trükk, amivel bárkit képes vagy befolyásolni!

Ahány ember él a Földön, annyi habitussal rendelkezik. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy nem lehet az embereket kiismerni, mert annyira különbözünk. Nos van benne igazság, de léteznek olyan pszichológiai cselekvések, mely minden emberre ugyanúgy hat. Cikkünk sok pszichológiai trükköt és Neuro-lingvisztikus programozási technikát tartalmaz, amiről egyetlen könyv sem íródott, ezért nem tudnak róla sokan. Ám mi elhoztuk a leghasznosabb trükköket, amivel bárkit képes vagy befolyásolni.

Ha azt szeretnéd, hogy valaki kényelmetlenül érezze magát beszélgetés közben, rendszeresen néz a homlokára.

Ha a beszélgetőpartnered kikerüli a kérdést, vagy valamit nem mond el neked, hagyj szünetet beszélgetés közben, úgy, hogy közben a szemébe nézel. Hogy ne legyen kínos a helyzet ő folyamatosan fog beszélni.

Ha barátságot szeretnél kötni valakivel, mondjuk az irodában, akkor kérdezz tőle valamit, mindegy, hogy tudod rá a választ. Ez jobban összehozza az embereket.

Amikor felteszel egy kérdést és közben bólintasz, egyfajta pozitív választ sugárzol a másik ember felé, amire valószínű meg is kapod a pozitív választ. Ezt a módszert leginkább a vendéglátók használják, így a vendégek többet vagy drágább ételeket rendelhetnek.

Ha egy személy nagyon koncentrál a munkára vagy egy komoly beszélgetésre, akkor elérhető, hogy odaadja a kezében található tárgyat, úgy, hogy nem is emlékszik rá.

Ha beszélgetés során, időről időre bólogatunk, akkor a beszélgető partner érzékenyebb lesz a szavainkra, úgy, hogy ő mit sem sejt az egészből.

Ha nem vagy elégedett a másik fél ajánlatával és többet szeretnél kapni, akkor kissé csalódott arccal nézz. Például túl drága valami, vagy alacsony fizetést ajánlottak.

Ha folyamatosan azon aggódsz, hogy bezártad-e az ajtót, kihúztad-e a vasalót, akkor minden alkalommal, amikor megoldasz valamit, mondj ki hangosan egy abszurd kifejezést. Például, mondd azt: „zöld nyúl” – és közben húzd ki a vasalót.

Ha valaki megpróbál nagy vitába vagy botrányba keverni, csak mondj neki valami kedveset. Ez teljesen összezavarja.

Amikor nyilvános beszédet tartasz, mindig vigyél magaddal egy üveg vizet. Ha úgy érzed, hogy elfelejtetted a szöveget, csak igyál pár kortyot, és közben senki sem veszi észre, hogy valójában szünetet tartottál az elfelejtett szöveg miatt.

Ha valaki bámul rád, kezdd el nézni a cipőjét. Hidd el, ez teljesen összezavarja.

Ha azt látod, hogy a barátaid valami miatt nagyon aggódnak, akkor egy idő után te is elkezdesz aggódni, függetlenül attól, hogy érintett vagy-e a dologban vagy sem.

Ha nem aludtál jól, határozottan mondd ki hangosan, hogy „Jól aludtam.” Furcsán hangzik, de, ha igazán magabiztos vagy, akkor az agyad el fogja hinni, hogy valóban jól aludtál.

Az emberek azokra a dolgokra emlékeznek jobban, ami a nap elején és végén történt. Minden, ami a két időpont között történt elfelejtődik. Ezért az interjúkat nagyon koránra vagy nagyon későre kell tenni, hogy a munkáltató megjegyezzen, és ne vessz el a többi jelölt között.

Most Popular

Recent Comments