HomeArt14 illusztráció, ami tökéletesen bemutatja, mekkora változáson ment keresztül a világunk!

14 illusztráció, ami tökéletesen bemutatja, mekkora változáson ment keresztül a világunk!

Belegondoltál már abba, hogy évekkel ezelőtt csak vagyonos emberek engedhették meg maguknak, hogy repülőgéppel utazzanak a világban? Esetleg arra, hogy gyerekként alig vártuk, hogy a barátainkkal játszhassunk az utcákon, lakótelepeken?

Statisztikai adatok alapján, a 12-15 éves korosztály heti szinten 12,2 órát töltött videójátékozással a tavalyi év során. Nos ez a jövő! Még nem sikerül megállapítanunk, hogy ez jó dolog vagy rossz. A modern technológia valóban segíti életünket, vagy épp ellehetetleníti azt, és megszállott zombikká változunk?

Nincs kizárva, hogy ha megnézed eme képeket, akkor rád tör egy kis nosztalgia.

Számítógép függőség.

 

A technológia fejlődésével váltunk a számítógépek rabjává, és ma már nélkülözhetetlenek a mindennapi életünk során. Ennek köszönhetően az emberek kissé elhíztak. Évekkel ezelőtt viszont csak rövid ideig ültünk a monitor előtt.

Szakítás.

 

A mai világban már senki sem sír mert véget ért a kapcsolata. A mostani fiatalok már hozzászoktak a rendszeres pár cseréléshez, ezért nem is fáj nekik azok elvesztése. Ha egy kapcsolat nem megy, azt nem kell erőltetni. Ez a filozófiájuk.

Házas élet.

 

Annak ellenére, hogy a felek mind a mai napig szeretik egymást, egyre nagyobb lesz közöttük az űr. Pontosan emiatt illetve a különböző elektronikai eszközök túlzott használatának köszönhetően érnek véget a házasságok és párkapcsolatok.

Pénz.

 

Régen kígyózó sorokat kellett végig állni, ahhoz hogy megkaphassák az emberek a nekik járó pénzt a munkájukért cserébe. Akkor még biztos senki se hitte, hogy néhány éven-évtizeden belül olyan pofon egyszerű lesz a fizetésükhöz jutni, mint egy üveg kólához az automatából.

Mozi.

 

 

A legújabb generáció egyre több és modernebb dolgokat él át. Ma már vannak olyan mozik, ahol 3D-s és 4D-s filmeket is játszanak, csak hogy a hatás még valósághűbb legyen. Sőt mi több, visszahozzák a régi autós mozikat is.

Iskolai fegyelmezés.

 

 

A mai világban már nem kell attól rettegni, hogy a tanár miként büntet meg. Míg régen előszeretettel használták a fizikai fenyítést, ez ma már nem jellemző. A törvények szigorodása miatt erre már nincs lehetőségük.

Népesedés.

 

Szerencse vagy nem, de az utcák már nem olyan kihaltak, mint annak idején. A nyilvános helyek tele vannak emberekkel. A túlnépesedés problémái, már minden országra kiterjedtek.

Most Popular

Recent Comments