HomeArt14 illusztráció, ami tökéletesen bemutatja, mekkora változáson ment keresztül a világunk!

14 illusztráció, ami tökéletesen bemutatja, mekkora változáson ment keresztül a világunk!

Lakóhely.

 

Sajnálatos módon az átlagkeresettel rendelkező családok nem engedhetik meg maguknak, hogy takaros kis családi házban éljenek. A nagyobb otthonokat kisebb lakások váltották fel. Egyrészről azért, mert kevesebb eladó ház van, másrészről pedig rengeteg idő kell ahhoz, hogy az ember kellő pénzt tudjon összegyűjteni, hogy házat vehessen magának.

Baráti kommunikáció.

 

Régen sokkal több időt tudtunk a szeretteinkre és barátainkra fordítani. Erre a rohanó világban már nincs idő, így a személyes találkozók elmaradnak. Próbáljuk a közösségi oldalakat használni, hogy fenntartsuk a látszatot, hogy minden oké, de ez csak ámítás.

Gyerekkor.

 

Gyerekként alig vártam, hogy kimehessek az utcára játszani a barátaimmal. Szomorú voltam, mikor a köztéri lámpák kigyulladtak, mert ez azt jelentette, hogy vége a mókának. Manapság a fiatalok egyetlen típusú játékkal hajlandóak játszani és az a videojáték.

Technika fejlődése.

 

Évtizedekkel ezelőtt, úgy kellett kérni, hogy a tengeren túlra telefonálhass. A modern kor egyik nagy fejlődése, hogy ma már akkor videó telefonálhatsz amikor csak kedved tartja.

Szórakozás.

 

 

Sokkal több szabadtéri esemény volt, amit mindenki nagyon várt. Például piknik, vagy csapatjátékok… stb. A mai generáció csak ül a számítógép előtt és autós, meg harcos játékkal játszanak. Elektronikai eszközre van szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat.

Munka.

 

Bizony a túlórázós, rengeteg papírkupaccal rendelkező munkahelyeket felváltotta az otthon végezhető munka. Mivel a technika nagy mértékben fejlődött ez lehetővé tette, hogy saját otthonunkból is dolgozhassunk.

Család.

 

Nagyon kevés olyan család van, ahol tényleg sok gyerek és unokatestvér van. Ma már csak kisebb családok vannak jelen, mert az emberek nem mernek bevállalni több utódot anyagi okok miatt.

Most Popular

Recent Comments