HomeInteresting14 egyszerű tipp, amitől egy igazi divatikonnak érezhetjük magunkat

14 egyszerű tipp, amitől egy igazi divatikonnak érezhetjük magunkat

A jó megjelenés nagyon sokat számít. Igaz, tudjuk nem a külső, hanem a belső a lényeg, és ez így is van, de sokszor sokat számít az, hogy mégis hogyan nézünk ki, milyen az első benyomás, amit a másikban keltünk. Ez főleg állásinterjúkon jöhet jól, ahol mindenképp fontos az, hogy hogyan nézünk ki. De nézzük is, melyek azok az apró tippek, amivel javíthatunk kinézetünkön, és még csak nagyon beruházni sem kell.

1.Kabát

Nem muszáj a kabátot felvenni, sőt a mai trendeknek megfelelően inkább köpenyként szokás használni. Ebből kifolyólag jogos lehet a kérdés, hogy nem-e fog lecsúszni a hátunkról? Mivel itt kicsit kecsesebb testtartást kell felvenni, így szinte biztos, hogy ettől nem kell tartanunk.

2. Kalap

Kalapot általában az ember strandon szokott viselni, vagy fesztiválokon, de bátran beépíthetjük a hétköznapi viseletünkbe is, hiszen remek kiegészítője lehet outfit-ünknek. A legjobb, ha egy semleges színűt választunk, ami bármihez jól passzol.

3. Tyúkláb minta

Kezdetben az előkelőségek viselték ezt a mintát, de mára már bárki hozzájuthat. Főleg ősszel nagyon népszerű, a tervezők pedig nem tudják megunni, így szezonról szezonra újra előbukkan, kicsit modernebb változatban. Ehhez viszont mindenképp letisztult darabokat válasszunk, mert maga a minta rendkívül domináns.

4. Pulóver a vállra

A pulóver egy rendkívül hasznos dolog, azonban manapság nem a derékra divat kötni, hanem a vállunkra, vagy a nyakunk köré. Jól jön reggel a hűvösebb időben, de délutánra már feleslegessé válik, így ha nem akarjuk a kezünkben cipelni, ez az egyik legjobb megoldás, és még jól is mutat.

5. Teve szín

Szinte átvette az örök fekete feletti irányítást ez a szín. Mivel annyira semleges, mondhatni, ez az új fekete. Bármivel passzolható, mégsem tűnünk tőle egyhangúnak. Próbáljuk árnyalataiban különböző dolgokkal társítani, és máris egy kellemes érzést fogunk kapni.

6. Top a póló felett

Nagyon népszerűvé vált, hogy a laza pólók felé egy finom, nőit toppot vesznek fel a nők. Ez lényegében kicsit finomít az összhatáson, kölcsönöz neki egy extrémebb kinézetet, és karcsúbbnak fogunk tőle tűnni. Ezt akár inggel is meg tudjuk csinálni, ami bármelyik irodában megállja a helyét.

7. Midi szoknya csizmával

Ezt a nagyszerű ötletet Victoria Beckham-nek köszönhetjük, aki előszeretettel hordja így saját tervezésű ruháit. Ehhez egész nyugodtan tudunk felvenni egy bővebb pulcsit, ami nem ront az összképen, sőt, kiemeli a szoknya légiességét. A lényeg, hogy a csizma magas legyen, és a szoknya pedig eltakarja.

8. Absztrakt mintás ruhák

Volt egy időszak, amikor a virágminták uralták a ruhák anyagait, azonban mára ezeket a különböző geometriai formák vették át, amivel kicsit még tudunk az alakunkon is csalni. Érdemes végigpásztázni a boltokat, és egy darabot beszerezni, amiket egy sima hétköznapokon is fel tudunk venni.

9.Hátra fésült haj

A 80-as években volt nagyon népszerű ez a frizura, de manapság újra fénykorát éli. A nők 80%-a elmondta, hogy ettől a frizurától magabiztosnak érzi magát, arra azonban vigyázni kell, hogy ne használjunk túl sok zselét, habot, mert attól nagyon szoborszerű lesz a kinézetünk.

10. Gumi+póló

Elsőre nagyon viccesnek hangzik, és talán az ember nem is gondolná, hogy egy hajgumival, hogy fel tudja dobni az öltözékét. Húzd ki a pólót a nadrágodból, csomózd bele egy gumiba, és hajtsd belülre. Ettől olyan érzésed lesz, mintha egy teljesen új felsőt viselnél.

11. Bross

Egy szép bross nagyon feltudja dobni az amúgy egyszínű és kissé unalmas blézered. De nemcsak a blézerre tudjuk rátenni, hanem az ing nyakához. Érdemes többet beszerezni, így folyamatosan tudjuk váltogatni. Nagyon sokféle közül tudunk választani, így szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

12. Kendő, mint öv

A tervezők kreativitása határtalan, és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az övek szerepét újabban a kendők vették át. Ehhez mindenképp valami egyszínű és egyszerű ruházatot válasszunk, amin jól tud dominálni a kendő színe és mintázata.

13. Vörös rúzs

A nők nagyon jól tudják, mely az a szín, ami megzabolázza a férfiakat, és a legegyszerűbb öltözéket is feldobja, ez pedig nem más, mint a vörös rúzs. Nagyon érdemes megtanulni szépen felvinni, jól kontúrozni, és persze figyelni, hogy a fogainkat ne fogja be. Azonban egy vörös rúzst tudni kell viselni.

Most Popular

Recent Comments