HomeInteresting13 kép, ami bemutatja, milyen szerencsés helyzetek érik az alacsony növésű embereket

13 kép, ami bemutatja, milyen szerencsés helyzetek érik az alacsony növésű embereket

Eddig arról beszéltünk, hogy mennyi nehézségbe kell ütköznie annak, akit a sors nem áldott meg plusz 10-15 centi magassággal. Viszont a világ akkor is csodálatos, ha alacsony vagy. Cikkünk főszereplője, Brisa egy olyan tehetséges illusztrátor, akinek a “Perks of Being Short” című projektet köszönhetjük. Tudni kell róla, hogy ő is az alacsony emberek csoportjába tartozik, ugyanis összesen 152 centiméter. Rajzaiban bemutatja, hogy milyen sok szerencsés helyzettel szembesül azért, mert alacsony, például bármelyik fürdőkádban kényelmesen elfér, illetve nem kell félnie attól, hogyha alacsony ajtón kell átmennie, akkor beveri a fejét. Ezen kívül persze több dolog is van, amiben szerencsés, mutatjuk is miben.

1, Nem kell félned attól, hogy bevered a fejed ha átmész egy alacsony ajtó alatt.

2, A legtöbb ember azért fürdik le gyorsan, mert kényelmetlen nekik a kád, ez az alacsony embereknél nem probléma.

3, Köztudott, hogy a turistaosztály nagyon kényelmetlen, ám az alacsony növésű emberek még így is kényelmesen tudnak utazni.

4, Bármilyen ágyra is fekszel tuti biztos, hogy minden pózban tudsz majd rajta aludni.

5, Mindegy, hogy szűk, testhezálló vagy nagyon bő ruhákról van szó, mindegyik nagyon jól áll.

6, A legtöbb lány imádja, mikor párja homlokpuszit ad neki, nem csoda, hogy az alacsonyak jobban élvezik, hiszen az ő méretük tökéletes egy ilyenhez.

7, A koncerteken általában az emberek tolakodnak és furakodnak, hogy jobban lássák a színpadot. Egy alacsony növésű csajsziba nem fog senki belekötni, hiszen a feje felett el lehet nézi.

8, Nincs is megnyugtatóbb érzés annál, mint mikor a szerelmed heves szívverését hallod, és tudod, hogy tőled ver ilyen gyorsan.

9, A magas emberekkel az a baj, hogy ha akarják ha nem, ki fog lógni a lábuk a takaró alól. A kis növésűek akárhogy nyújtóznak sosem fognak ilyet tapasztalni.

10, Nem kell napszemüveg, hiszen a párod árnyéka megakadályozza, hogy a nap belesüssön a szemedbe.

11, Az alacsony lányok soha nem fogják még magassarkúban sem megközelíteni a párjuk magasságát.

12, Nem kell félned attól, hogy bevered a zuhanyrózsába a fejed, hiszen olyan alacsony vagy, hogy meg sem közelíted a magasságát.

13, Ha nincs más lehetőség a pihenésre csak a fotel, akkor is kényelmesen elférsz benne.

Te milyen magas vagy?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments