HomeInteresting13 illusztráció, ami bemutatja, hogyan is néznek ki a nők napjai karantén...

13 illusztráció, ami bemutatja, hogyan is néznek ki a nők napjai karantén alatt

Az emberek eddig mindig azért panaszkodtak mert nem maradhatnak otthon, be kell járni dolgozni, korán kell kelni, iskolában kell gubbasztani 8 órán keresztül és még sorolhatnánk. Most, hogy a koronavírus miatt sokan házi karanténba kényszerültek, nem tudnak mit kezdeni magukkal. Aki alapjáraton kis lakásban él és se kutyája se macskája, nagyon gyorsan elkezdhet unatkozni sőt akár be is golyózhat. Amikor már mindent kitakarítottál, az összes létező tárgyat lefertőtlenítetted, minden ruhádat újra összetűrted és elpakoltad, illetve az összes sorozatot kivégezted, akkor komolyan elkezdesz azon gondolkodni, hogy hogyan tovább mivel csak két hét telt el, de a vírus még mindig szedi áldozatait. A nők egy idő után elkezdhetik felenni a készletet, amit eddig tartalékoltak, vagy olyan versenybe kezdhetnek, mellyel kiderítik meddig bírják ki, borotválkozás nélkül. Mai cikkünk főszereplője egyébként egy tehetséges illusztrátor, aki zseniális képek formájában mutatja be a nők életét a karantén alatt.

1, Sokan már tavaly év vége körül lefoglalták a 2020 nyaralásukra a szállást, de nagy valószínűséggel ez a terv a korona miatt kukában landolt, és ilyen módszerekkel próbálják helyettesíteni az élményt.

2, A Google mindig mindent jobban tud, mint a hivatásos orvosok, ápolók ezért az embereket szinte képtelenség meggyőzni bizonyos dolgokról.

3, Az emberek olyan szép terveket szőnek a fejükben, amiből gyakorlatilag szinte semmit sem valósítanak meg.

4, A karantén egyáltalán nem a diétázók barátja, ugyanis képesek mindent felenni, amit egész hónapra megvásároltak.

5, Minek fordítanának nagy figyelmet a megjelenésükre, alakjukra, rutinjukra, ha szinte minden egyes nap ugyanolyan és senki sem látja őket, mellkastól felfelé?!

6, Ha egyszer nem lehet kimenni és élvezni a jó időt, fontos, hogy elüssék valamivel az időt, mondjuk home dresszkódot állítanak fel.

7, Az introvertáltaknak bizony könnyű az élete a karantén alatt, hiszen ők amúgy is maguknak való, zárkózott emberek. Ezzel szemben az extrovertáltaknak ez a helyzet maga a pokol.

8, Egy pillanat alatt meg tud változni az emberek nézőpontja és hozzáállása.

9, Nagy a valószínűsége, hogy egy-két nő a karantén miatt 180 fokos fordulatot fog venni.

10, Mint mondottuk, a karanténos időszak egyáltalán nem azoknak az embereknek az időszaka, akik az egészséges életmódot követik.

11, Az első pár hét még nem is annyira vészes, de egy idő után teljesen el tud rajtuk uralkodni a káosz.

12, Elképzelhető, hogy van benne valami?

13, Minek borotválkoznának minden második-harmadik nap, mikor úgysem mehet hozzájuk senki…?

Ismerős?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments