HomeBeautiful13 divattrükk amit nem árt szem előtt tartani ha nem akarsz régimódi...

13 divattrükk amit nem árt szem előtt tartani ha nem akarsz régimódi lenni

A divat manapság gyorsan változik. Ezért nem is könnyű számon tartani hogy éppen mikor mi a menő és mi számít avíttnak. Sokan próbálnak mindig jól öltözve megjelenni ám ehhez nem árt tudni néhány alapszabályt. Van egykét dolog ami már egyáltalán nem a jó megjelenést sugározza hanem közönségesnek tűnünk tőle.

1. A túl rövid és csipkés már nem divat. Sőt inkább ízléstelenül nézünk ki benne. Mint egy olcsó….. A mai divatos trendek mérsékeltek, laza formák és midi hosszúságúak.Modern

2.A magassarkú a hétköznapokban már nem túl jó választás. Háttérbe szorult a különleges alkalmakra.Az aktuális idők stílusos választéka lapos cipő vagy közepes alacsony sarkú cipő.

Modern

3. A puffer kabátok idejétmúlt. Már nem néz ki jól a divatlapok szerint.A legfontosabb dolog a sziluett: egyenesnek, gubónak vagy túlméretezettnek kell lennie.

Modern

4. A fényes harisnyanadrág a divat gyilkosa. Ha szükség is van harisnyára akkor csak a bőrének megfelelő, árnyalatú harisnyát válasszon , legfeljebb 20 den-st. És felejtsd el a bronz színeket, mivel a lábad sötétebbnek tűnik, mint a test többi része.

Modern

5. Az hogy a kiegészítőknek passzolni kell ez már rég feledésbe merült. Légy vagány és vállald a különbséget

Modern

6. Az aranygyűrűk, medálok vagy fülbevalók, amelyeket anyánk és nagymamám viselt, határozottan nem-nem, még akkor is, ha gyémánt ékszerek. A legjobb választás a  magas színvonalú ékszer, amely stílus és élményt nyújt a megjelenéshez.

Modern

7.Csípőnadrág. Felejtsd el. Főleg hogy a lányok hajlamosak voltak 1-2 számmal kisebbet venni belőle. Nincs is annál ordenárébb ha egy nőnek kint van fél segge. A magas derék a divatosabb és sokkal kifinomultabb.

Modern

8.A kristályok, kövek, strasszok idejétmúlt, ódivatúak. Felváltotta őket a fényes anyagok.

Modern

9. Hajgumik és csattok. Legújabb divat szerint a hajban lévő kellékek eltakarása a cél.

Modern

10.A jelenlegi divat a stílusok és a divatos kísérletek kombinációját határozza meg. El kell felejtenünk a sztereotípiákat, például a romantikus ruhát kényes szandállal, egy üzleti öltöny csak klasszikus cipőt és hogy a sportcipő csak az edzőterembe lehet hordani.

Modern

11. A tökéletes frizura.Ma már egyre inkább a természetes megjelenés a divatos. A túlságosan megcsinált dolgok már nem trendik

Modern

12. Már a körmök is a természetességet tükrözik. Az agyon díszített és nagyon hosszú körmök nem divatosak.

Modern

13. A túl „megcsinált”. A nagy szilikon mellek, az ajkak, a hosszabb szempillák és a túlzott smink már nem divatosak és talán soha nem voltak igazán divatban. A természetes szépség mindig divatos.

Modern

Most Popular

Recent Comments