HomeInteresting13 borzasztó kép, amely bemutatja, hogyan vernek át minket a csomagolásokkal.

13 borzasztó kép, amely bemutatja, hogyan vernek át minket a csomagolásokkal.

A csomagolás nagyon fontos része a marketingnek, ugyanis ha hívogató egy termék külső dizájnja, akkor nagyobb az esély rá, hogy pik-pak elviszik az árut. Az sem a legutolsó szempont ha a csicsás dobozban, zacskóban pontosan ugyanazt a terméket látjuk, mint amit az ábra is mutat. Mutatunk nektek néhány elrontott csomagolást, ami akár az eladás kárára is mehet. Akár rossz tervezés vagy félrevezetés ezek a termékek csalódást okoztak a vevőknek. Lássuk.

 

Itt van a „Trolli” nevű gumicukor, aminek szakállas ember kinézetűnek kellene lennie.
Ám ez csak egy átlagos gumicukor, két különböző színnel kombinálva, és sajnos cseppet sem hasonlít egy szakállas emberhez.
A csomag azt is mondja, hogy „kibővítették a textúra megjelenítését”, ami egyáltalán nem látszik. 

Ezt vajon miért így csinálják a gyártók?
Ha a termék neve egy színre utal, akkor miért egy totál más színű termék van benne??
Ebben az esetben a piros kék és a kék piros. Cseppet sem idegesítő…

Mindenki azt hiszi, hogy egy serlegnyi csokoládé van benne, de ha jobban szemügyre vesszük, látjuk, hogy nagy gazemberség történt. Miért nem lehet csa egyszer is valami igaz dolgot tenni?

Mi a fene?!
Valaki nagyon sokszor lóghatott el a matekóráról, ezt hogy a fenébe hozta össze? Vagy az egyik dobozban titokban 10% -kal kevesebb kondenzált paradicsomleves lenne? 

Miért olyan nagy a fehérjepor doboz, ha nem töltik fel őket rendesen?
Ezek a termékek nem éppen a legolcsóbb kategóriába tartoznak bele. Csinálhatnának akkor kisebb dobozt is hozzá.

Ugyanez vonatkozik a forró csoki dobozára is.
Ha a kisebb kiszerelést szeretnénk, akkor azt vásárolnánk meg. Ne szép dolog megtéveszteni minket ilyen trükkökkel. Bosszantó és pazarló dolog.

Ez nem igazán könnyíti meg, hogy a számítógépet biztonságban tudjuk.
Nem lenne kényelmesebb online letölteni a szoftvert?

Nem valószínű, hogy ez bölcs döntés volt a gyártók részéről. Főleg abban az esetben tud nagyon rossz lenni, ha mindkét terméknek teljesen ellentétes funkciója van.

Úgy látszik, nagyon rossz vásárt csinált valaki ezzel.
Az ember meglátja, megszereti és alig várja, hogy kibonthassa és érezhesse a gumimacik erejét. Ehelyett csalódás éri az embert. Szép…

Ha a termék valamire nem alkalmas, ne használd.
A gyakorlott hegymászók tudják, hogy az adott terméken mit kell nézni. De a tapasztalatlanok, könnyen belesétálhatnak a csapdába.

Mire jó az, hogy egy bizonyos helyre csoportosítjuk a lényeget?
Az éttermekben nincs ilyen probléma mert ott egységesen rakják fel, de amikor a boltból akarsz gyorsfagyasztott pizzát, akkor nem teljesen kapsz tiszta képet mi található rajta.

Így kell elrejteni a hibákat a gyanútlan vásárlók elől. Jobb ha inkább mindenki megtanul ilyen dolgokat csinálni, lehet, hogy még olcsóbban is jön ki mintha egy kamu terméket vásárol.

Ez az Oreo em éppen úgy néz ki, mint amire számítottunk.
A csomagoláson feltüntetetthez képest igencsak nagy eltérést lehet tapasztalni. Úgy tűnik, mintha egy kicsit megolvadt volna,  aztán újrafagyasztották volna, ami nem épp egy jó élelmiszer kezelési gyakorlat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments