HomeInteresting5 tipp amitől minden nap ellenállhatatlan leszel.

5 tipp amitől minden nap ellenállhatatlan leszel.

Egy nőn nagy nyomás van, ha szeretne megfelelni a társadalmi normáknak. Majdhogynem mondhatjuk, hogy a minden napi tökéletes megjelenés az elvárás. Aki ezt szeretné elérni azok általában sok időt, és pénzt szánnak erre. Különböző szalonokat és edzőtermeket látogatnak. Ám ezt nem mindenki teheti meg. Nekik adunk 5 tippet arra, hogy tudják látszólag a legegyszerűbben az ideális külsőt elérni.

1. Frizura. 

Keressük meg a számunkra legtökéletesebb frizurát, amire nem lesz gondunk. Olyat válasszunk amivel nem kell órákig bíbelődni ahhoz, hogy kinézzen valahogy. 

2. Melltartó.

Sok nő nem tudja, hogy mi az ő mérete. Nem kell túl bonyolítani. Csak keressük meg ami igazán hozzánk illik. Fontos, hogy a méretünk változik. Ami szükségessé teszi azt, hogy mindig próbáljuk fel, a megfelelő megtalálásához.   

3. Alakformáló fehérnemű.

Nincs mindenkinek ideje heti több órát eltölteni az edzőteremben, és ezért nincs is mindenkinek lapos hasa. De egy ilyen fehérneművel sokat dobhatunk az összképen. A kissé lazább, pocakosabb területekből, lágyabb esésű vonalakat kölcsönöz. 

4. Hűvös szobában aludni. 

A hűvös szobában alszunk akkor testünk zsírt éget. Mivel küzd az ellen, hogy fázzunk. Ilyenkor zsírt kezd égetni amitől melegebbet fogunk érezni. 

5. Sötét farmer. 

A sötétebb ruhák slankítanak. Ezért ha választunk vegyük inkább a sötétebb farmert. Az sem baj ha kissé magasított derékkal rendelkezik. Ez a két dolog segít a feleslegek eltüntetésében. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments