HomeInteresting12 üdítő, amit mi magyarok, biztosan nem kóstolnánk meg.

12 üdítő, amit mi magyarok, biztosan nem kóstolnánk meg.

Ahány ország, annyi szokás. Szoktuk ezt mondani, amikor külföldön látunk valami érdekeset, amit nálunk Magyarországon nincs, vagy csak egyszerűen nekünk furcsa. Ezek alól nem kivétel az üdítő sem. Bár európán belül nincsenek nagy különbségek az üdítők terén, azért Amerikában és Ázsiában akadnak enyhén szólva érdekes dolgok. Most ezekből hoztunk nektek 12 érdekességet.

  1. Préri osztriga

Ennek az italnak az alapanyagai: Nyers tojássárgája, Worcester szós, paradicsomlé, ecet, csípős szósz, só és őrölt fekete bors. Másnaposság ellen tökéletes gyógyszer. Állítólag…

2. Mogyoróvajas Jelly Soda üdítő.

Talán már a névből is kitaláltátok, hogy ez nem egy hétköznapi üdítő. Lester Fixin alkotta meg az üdítőt, és nagy sikert nem aratott vele.

3. Mamma Mia Pizza Sör

A név alapján kicsit kérkedve fogadjuk a dolgot. Az üdítő alapanyagai Pizza és Sör. Egy amerikai házaspár találta ki 2006-ban. Elsöprő sikert nem arattak vele, de azóta is gyártják. (Tom és Athena Seefurth)

4. Savanyú uborka üdítő.

5. Joghurt ízű Pepsi

A Pepsi White-ot csak Japánban lehet vásárolni. 2008-as bevezetése óta, máig árulják az üdítőt Japánban. Akik már kóstolták azt mondták, hogy kellemes íze van.

6. Zelleres üdítő.

Ezt az ital már több mint 100 éve árusítják. Amerika egyes részein népszerű az ital, a mai napig is. (New Yorkban, Philadelphiában, Baltimore-ban és Dél Floridában sokan szeretik)

7. Fokhagyma és Vöröshagyma lé.

8. Madárfészek ital.

Ez az ital roppant népszerű Kínában, magas tápértéke miatt. AZ ára 15 000 Forint körül mozog.

9. Avokádós-mézes ale

10. Curry-s limonádé

11. Saláta öntetes üdítő.

Akik már kóstolták az italt, az mondják, kék sajtra és büdös lábra emlékezetet az íze.

12. Fokhagymás Coca-Cola és Cappucinós Pepsi

A fokhagymás Coca-Cola-t Japánban dobták piacra, és nagyon népszerű.

A Cappucinó ízű Pepsi-t Oroszországban, Romániában és Európa egyes országaiban dobták piacra, azonban nagy sikert nem aratott és befejezték a gyártását.

Most Popular

Recent Comments