HomeInteresting12 termék, amiről nem is gondoltad volna, hogy mekkora szükséged van rá

12 termék, amiről nem is gondoltad volna, hogy mekkora szükséged van rá

Rengeteg olyan tárgy van, amire nagy szükségünk van a mindennapi élethez, ám még így is kevésről létezéséről tudunk. Vannak olyan jellegű termékek, melyeket bizonyos oldalakon lehet beszerezni, és lehetővé teszik, hogy az életünk, a mindennapjaink még gördülékenyebben menjenek. Gondolunk itt egy speciális kialakítású tűre, amibe sokkal, egyszerűbb a cérnát befűzni, vagy egy különleges dugóra, amivel megszüntetheted, hogy a továbbiakban elduguljon a lefolyó, de ilyen remek termék még a csuklóra csatolható gyerek póráz, amivel nem fogod soha többet elveszíteni a gyereked. Mostani posztunkban ilyen és ehhez hasonló praktikus tárgyakat mutatunk be, melyeket mind Aliexpressen, eBayen, Wishen, vagy a Joom.com-on be lehet szereni.

1, Testformázó, amiben sokkal karcsúbbnak tűnsz

Minden alak, forma és méret gyönyörű, de akadnak olyanok, akik szívesen eltakarnák magukat, de nem tudják hogyan. Ez a testformázó nadrág nagyon sokat segíthet a tökéletlenségeiden.

2, Szemöldök-sablon a lusta embereknek, akik szeretnének tökéletes szemöldököt

Sok nő szereti a tökéletes szemöldököt, de vannak, akik ezt nem tudják megrajzolni. Még ha órákat is töltenek a tükör előtt akkor sem olyan eredményt kapnak amilyet akarna. Ez a kis eszköz segít a lusta és nem túl biztos kezű nőknek, hogy tökéletes szemöldököt formázzanak.

3, Egy tál, ami lehetővé teszi, hogy több dolgot csinálj egyszerre

Ha filmezés közben megkívántál egy kis pisztáciát vagy szotyit, esetleg tökmagot, akkor ez a tál neked való. Van hely mind az ép magvaknak, mind a héjnak illetve a telefonnak is, hogy tudj rajta videót nézni.

4, Állatmintás zokni, amiben igazi vadállatnak érezheted magad

A zoknidon keresztül mindenkivel tudathatod épp milyen hangulatban vagy. Ha egy bolyhos kismacska zoknit veszel fel, akkor tudják, hogy jó napod van, de ha egy oroszlán mancsait látják meg, akkor tudják, hogy most iszkiri van.

5, Csuklópóráz gyerekek számára

Ha jelenleg úgy gondolod, hogy ez a póráz nem jó a gyerekek számára, akkor nagy valószínűséggel még nem vagy szülő. A gyerekek olykor olyan gyorsak tudnak lenni, mint a golyó, és kb egy másodperc elegendő ahhoz, hogy szem elől téveszd őket. Ez a póráz viszont megakadályozza, hogy elcsatangoljanak.

6, Egy esernyő, amit nem kell kézben tartani

Nagyon nehéz úgy közlekedni, hogy az egyik kezedben esernyőt kell tartanod, a másikban pedig telefont, de meg is kellene fognod a kávédat, amit nemrég hoztál el a kávézóból, viszont ez nem megy olyan egyszerűen. Viszont ezzel a fejre tehető esernyővel mindkét kezed szabadon lehet, így egyszerűbben tudsz dolgokat csinálni.

7, Nadrág a teltebb hölgyek számára

Ezek a nadrágok igazi mentsvárat jelentenek a teltebb alkatú hölgyeknek, akik nem hajlandóak testhez simuló skinny farmerokat viselni.

8, Hajszárító búra

Ha nem akarod sokáig szárítani a hajadat, akkor ez a búra tökéletes választás lesz számodra. Nem kell mást tenni csak feltenni a nedves hajadra és a cső szerű részbe helyezni a hajszárító elejét és a benne felgyülemlett hő hatására pikk-pakk megszárad a hajad.

9, Falra szerelhető fogkrém adagoló

Helytakarékos és a legjobb, hogy nem pazarolja illetve nem is tolja túl a fogkrémet sem, így nem kell kidobnod a tubust, mikor már nem tudsz többet kipasszírozni belőle.

10, Esőálló réteg az oldalsó tükrökhöz

Nagyon bosszantó, mikor nem látsz semmit a visszapillantó tükörben, mert az esőcseppek úgy tapadnak meg rajta. Viszont van egy speciális réteg, amit ha ráhúzol a tükörre, akkor nem fognak megtapadni rajta a cseppek.

11, Tű, amibe gyerekjáték a cérnabehúzás

A cérna befűzése egy nagyon bonyolult folyamat főleg annak, aki nem lát rendesen. Viszont ez a tű lehetővé teszi, hogy könnyebben be tudd fűzni a cérnát. Ha neked is gondot okoz ez a feladat, mindenképpen szerezz be egy ilyen szettet és biztosra veheted, hogy pikk-pakk be fogod fűzni.

12, Egy dugó, amivel soha többé nem fog eldugulni a mosogató

Ha belefáradtál az eltömődött, eldugult vízcsövek tisztításába, itt az ideje valami hasznos tárgyat beszerezni, ami megszünteti a problémát. Nézz csak erre a dugóra, ez az, amit egész életedben kerestél.

Most Popular

Recent Comments