HomeInteresting12 jel, ami megmutatja, hogy egy lánnyal állunk szembe vagy egy nővel

12 jel, ami megmutatja, hogy egy lánnyal állunk szembe vagy egy nővel

Nőnek lenni sosem volt egy könnyű feladat. Rengeteg lány vallja magáról, hogy ő már nő,  holott a felfogása és dolgokhoz való hozzáállása messze van egy igazi nőétől. Nem feltétlenül a korunk határozza meg, hogy valaki elérte e már azt az érettségi színtett.

Mutatunk nekte 12 dolgot, amiből észre veheted, hogy egy lánnyal, vagy egy ízig vérig nővel állsz szembe.

1. Önállóság.

Egy lány sokszor kér inkább segítséget, míg egy nő megoldja a dolgokat maga.   

2. Tudja meddig mehet el.

Egy egy buli alkalmával láthatunk extrém részeg csajokat. Ezt a hibát általában a lányok követik el. Egy nő mindig tudja hol a határ.

3.Fontos a tisztelet

A nő arra vágyik, hogy tiszteljék és szeressék. A figyelem egy ezen felüli dolog. Tudja a nő, hogy a figyelem nem jelent egyet a bizalommal. Ezt egy lány nem érti meg.

4. Közösségi média.

Lányok, de egyébként a fiatalok nagy része itt élik az életüknek. Egy nő ebben is tudja hol a határ. Van ami csak ránk tartozik.

 

5.Nyitott az újdonságokra

Egy lány veszi jó néven, ha kioktatják. Azt gondolja ő mindent tud. Míg egy nő mindig szívesen veszi az új dolgokat. Érdeklődő és tanulási vágyban ég.

6. Szeretteink fontossága

Egy lány nem tartja fontosnak a kapcsolatok ápolását, ezért nem is foglalkozik vele. Egy nő tudja, hogy akinek ő fontos azokat ő is fontosnak tartja. Ügyel a családi viszonyokra. 

7.Időbeosztás.

Egy lány nem tudja, hogy használja fel az idejét. a felesleges dolgokra pazarolja. A nő mindig tudja, hogy mi az amit meg kell tennie. Mindeközben mindenre marad ideje.

8. Titkok csacsogása

Mint azt tudjuk a lányok pletykásak. De csak a lányok. Egy nő tudja mi az, hogy bizalom. Bennem megbízhatsz, tudni fogja tartani a száját.  

9. Étkezés.

A lányok nem hajlandóak az újdonságra. Kötik az ebet a karóhoz. Egy nő mindig igyekszik az új ízek megismerésén. Nem ragaszkodik a megszokott dolgokhoz. 

10. Szerénység vagy magamutogatás.

A kevesebb néha több. Attól nem leszel nő ha mutogatod magad, és obszcén képeket és dolgokat osztasz meg magadról. Egy nő visszafogott és szerény bizonyos dolgokban. 

11. Hobbik.

Egy lány képes a világhálón szórakoztatni magát. Egy nő többre értékel egy könyvet vagy kirándul egyet a szabadban. 

12. Értékrend

Egy lány nem fog apró dolgoknak örülni. Egy nő képes akár csak egy naplementét is örömmel nézni.

Most Popular

Recent Comments