12 fantasztikus szépségtipp, aminek segítségével úgy fogsz kinézni, mint egy Hollywoodi csillag!

315

A nők mindig, mindenkor, mindenhol tökéletesen szeretnének kinézni. Ehhez elkerülhetetlen a profi sminkelés, és a megjelenés. Sajnálatos módon, nem sok nő tudja jól alkalmazni a sminket, mert túlzásba esnek. A legtöbben a sok alapozó felvételében hibáznak, mert azt gondolják, minél több az a lapozó, annál kevésbé látszik a hiba, amit el szeretnénk rejteni.

Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, mert ez csak ront az összképen, és nem természetes megjelenést fogunk elérni. Ha megkérdezitek a férfiaktól, melyik tetszik nekik jobban, egy agyon sminkelt nő vagy egy természetes, hidd el a természetest fogják mondani. Csak gondolj bele, fordított esetbe, neked mennyire lenne jó, ha romantikus csókolózás közben, rajtad maradna a párod rúzsa, vagy csak egy ölelés után tiszta alapozó és púderfoltos lenne a ruhád.

Mi segítünk neked, hogy ezekbe a hibákba ne ess bele, és adunk egy kis útmutatást, milyen módon alkalmazd a különböző kozmetikai termékeket.

Elegáns kontúrvonal.

A hatalmas kontúrvonalak rajzolása nem mindig jó ötlet. Azonban a felső szemhéjad mentén húzódó, elegáns, vonalakkal rendelkező szemek hatalmas különbséget jelenthetnek a megjelenésedben. Természetesen a fekete szín mindig stílusos, de ne félj kísérletezni más árnyalatokkal sem.

BEAUTY IS BORING 💋 (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Csillogó bőr.

Az egészségesen  csillogó bőr általában minden nő listájának tetején áll (akaratlanul). Valójában ez a smink legfontosabb része. Ha a nyaraláson már túl vagy, használj olyan szépségápolási terméket, ami hangsúlyozza az arc részeit.

@aniamilczarczyk által megosztott bejegyzés,

Finom pirosító.

A megfelelően alkalmazott pirosító nemcsak egészséges ragyogást biztosít, hanem kiemeli az arc előnyös részét is. Vigyázz, nehogy túl sokat tegyél magadra. Mosolyogj a tükörbe, hogy megtaláld az arcod azon részét, amire a pirosítót fel kell vinni. Alkalmazz egy keveset ezekre a területekre, és készen állsz, hogy meghódítsd a világot.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Vörös rúzs.

A pszichológusok azt mondják, hogy a legtöbb ember tudat alatt társítja a piros színt a női vonzerővel. Nem meglepő, hogy a vörös rúzst viselő nőket nézik általában a férfiak. Ne felejtsd el: a rúzs árnyalatának, amit felkensz az ajkaidra, ki kell egészítenie a teljes megjelenésedet.

BEAUTY IS BORING 💋 (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Fényes, csillogó szemhéjfesték.

A fényes szemhéjak a népszerűség csúcsán vannak. Ez teljesen jó a kifutón és a vörös szőnyegen, de ez nem feltétlenül jó mindennapi viseletre. Valójában a barna, őszibarack és a szürke szemhéjárnyaló a legjobb választás, ha mindennap szeretnénk viselni ilyen kozmetikai termékeket.

@aniamilczarczyk által megosztott bejegyzés,

Jól ápolt, határozott szemöldök.

Mindannyian tudjuk, hogy a vastag szemöldök óriási divattá nőtte ki magát ma. Azonban a szépség bloggerek és divatújságok folyamatosan mondják, hogy a nagy, dús vagy túlságosan sötét szemöldökök nemcsak természetellenesnek tűnnek, hanem egy kicsit férfias arccal ruházzák fel az embert. A természetes megjelenés az, amit a legtöbb ember vonzónak tart.

BEAUTY IS BORING 💋 (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Természetes bőrszín.

Gyakran gondoljuk, hogy egy vastag alapozóréteg vagy több réteg alkalmazása, jobban el tudjuk rejteni tökéletlenségünket. Sajnálatos módon ez a stratégia csak rontja az összképet. Válassz olyan alapozót, aminek alacsony az olvadáspontja, például BB vagy CC krémek. Ezek a termékek kiemelik a bőr tónusait és friss megjelenést biztosítanak. Ha el akarod rejteni a kis hibákat az arcodon, használjon korrektort.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Füstös szemek.

A füstös szemhéjat nehéz megcsinálni. Ha nem vagy óvatos, akkor szörnyen tud kinézni. De ha egyszer megtanulod ezt a technikát, tökéletes megjelenést kapsz, ami a szemedet még gyönyörűbbé fogja varázsolni.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Rózsaszín rúzs.

A halvány rózsaszín rúzs színe a mai trendnek, szép és szolid megjelenést biztosít. Egy nagyon fontosabb dolog: ha randira mész, kerüld el az ajakfényt és az ultra fényes rúzsokat, mivel a legtöbb ember nem képes elviselni a ragadós textúrát. Válassz egy finom, krémes rúzst vagy ajakbalzsamot, halvány rózsaszín árnyalatban, és készen is áll arra, hogy kiemelkedj a tömegből.

The Beauty Department (@thebeautydept) által megosztott bejegyzés,

Természetes smink.

A természetes megjelenésű smink mindig divatos. Ez tökéletesen tükrözi a méltóságot és elrejti a hibákat. Tehát miközben alkalmazod a sminket, győződj meg róla, hogy nem teszel túl sok kozmetikai terméket az arcodra. Végtére is, még a legkifinomultabb smink sem hasonlítható össze az őszinte mosollyal.

BEAUTY IS BORING 💋 (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Hollywood mosolya.

Csak keverj össze egy kis szódabikarbónát és fogkrémmel, majd kend rá egy alumínium fóliára. Ezután helyezd a fóliát a fogadra. Egy óra múlva távolítsd el a fóliát és alaposan öblítsd ki a szádat. Köszönj szépen káprázatos új mosolyodnak!

Cukor gyanta.

A borotvakrém, a borotva vagy a gyantázás helyett próbáld ki a cukor gyantát. Ez egy kifejezetten karamellizált anyag, amivel nagyon egyszerűen el tudod távolítani a szőrt magadról. Ez kevésbé fájdalmas és jól működik érzékeny bőrön is. Önmagában vagy gyantacsíkkal is használható.

SHARE
Previous articleIlyen csodálatos emberek születnek, ha több nemzetiség talál egymásra!
Next article12 jel, ami megmutatja, hogy egy lánnyal állunk szembe vagy egy nővel