HomeInteresting12 fantasztikus szépségtipp, aminek segítségével úgy fogsz kinézni, mint egy Hollywoodi csillag!

12 fantasztikus szépségtipp, aminek segítségével úgy fogsz kinézni, mint egy Hollywoodi csillag!

A nők mindig, mindenkor, mindenhol tökéletesen szeretnének kinézni. Ehhez elkerülhetetlen a profi sminkelés, és a megjelenés. Sajnálatos módon, nem sok nő tudja jól alkalmazni a sminket, mert túlzásba esnek. A legtöbben a sok alapozó felvételében hibáznak, mert azt gondolják, minél több az a lapozó, annál kevésbé látszik a hiba, amit el szeretnénk rejteni.

Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, mert ez csak ront az összképen, és nem természetes megjelenést fogunk elérni. Ha megkérdezitek a férfiaktól, melyik tetszik nekik jobban, egy agyon sminkelt nő vagy egy természetes, hidd el a természetest fogják mondani. Csak gondolj bele, fordított esetbe, neked mennyire lenne jó, ha romantikus csókolózás közben, rajtad maradna a párod rúzsa, vagy csak egy ölelés után tiszta alapozó és púderfoltos lenne a ruhád.

Mi segítünk neked, hogy ezekbe a hibákba ne ess bele, és adunk egy kis útmutatást, milyen módon alkalmazd a különböző kozmetikai termékeket.

Elegáns kontúrvonal.

A hatalmas kontúrvonalak rajzolása nem mindig jó ötlet. Azonban a felső szemhéjad mentén húzódó, elegáns, vonalakkal rendelkező szemek hatalmas különbséget jelenthetnek a megjelenésedben. Természetesen a fekete szín mindig stílusos, de ne félj kísérletezni más árnyalatokkal sem.

BEAUTY IS BORING ? (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Csillogó bőr.

Az egészségesen  csillogó bőr általában minden nő listájának tetején áll (akaratlanul). Valójában ez a smink legfontosabb része. Ha a nyaraláson már túl vagy, használj olyan szépségápolási terméket, ami hangsúlyozza az arc részeit.

@aniamilczarczyk által megosztott bejegyzés,

Finom pirosító.

A megfelelően alkalmazott pirosító nemcsak egészséges ragyogást biztosít, hanem kiemeli az arc előnyös részét is. Vigyázz, nehogy túl sokat tegyél magadra. Mosolyogj a tükörbe, hogy megtaláld az arcod azon részét, amire a pirosítót fel kell vinni. Alkalmazz egy keveset ezekre a területekre, és készen állsz, hogy meghódítsd a világot.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Vörös rúzs.

A pszichológusok azt mondják, hogy a legtöbb ember tudat alatt társítja a piros színt a női vonzerővel. Nem meglepő, hogy a vörös rúzst viselő nőket nézik általában a férfiak. Ne felejtsd el: a rúzs árnyalatának, amit felkensz az ajkaidra, ki kell egészítenie a teljes megjelenésedet.

BEAUTY IS BORING ? (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Fényes, csillogó szemhéjfesték.

A fényes szemhéjak a népszerűség csúcsán vannak. Ez teljesen jó a kifutón és a vörös szőnyegen, de ez nem feltétlenül jó mindennapi viseletre. Valójában a barna, őszibarack és a szürke szemhéjárnyaló a legjobb választás, ha mindennap szeretnénk viselni ilyen kozmetikai termékeket.

@aniamilczarczyk által megosztott bejegyzés,

Jól ápolt, határozott szemöldök.

Mindannyian tudjuk, hogy a vastag szemöldök óriási divattá nőtte ki magát ma. Azonban a szépség bloggerek és divatújságok folyamatosan mondják, hogy a nagy, dús vagy túlságosan sötét szemöldökök nemcsak természetellenesnek tűnnek, hanem egy kicsit férfias arccal ruházzák fel az embert. A természetes megjelenés az, amit a legtöbb ember vonzónak tart.

BEAUTY IS BORING ? (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Természetes bőrszín.

Gyakran gondoljuk, hogy egy vastag alapozóréteg vagy több réteg alkalmazása, jobban el tudjuk rejteni tökéletlenségünket. Sajnálatos módon ez a stratégia csak rontja az összképet. Válassz olyan alapozót, aminek alacsony az olvadáspontja, például BB vagy CC krémek. Ezek a termékek kiemelik a bőr tónusait és friss megjelenést biztosítanak. Ha el akarod rejteni a kis hibákat az arcodon, használjon korrektort.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Füstös szemek.

A füstös szemhéjat nehéz megcsinálni. Ha nem vagy óvatos, akkor szörnyen tud kinézni. De ha egyszer megtanulod ezt a technikát, tökéletes megjelenést kapsz, ami a szemedet még gyönyörűbbé fogja varázsolni.

Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown) által megosztott bejegyzés,

Rózsaszín rúzs.

A halvány rózsaszín rúzs színe a mai trendnek, szép és szolid megjelenést biztosít. Egy nagyon fontosabb dolog: ha randira mész, kerüld el az ajakfényt és az ultra fényes rúzsokat, mivel a legtöbb ember nem képes elviselni a ragadós textúrát. Válassz egy finom, krémes rúzst vagy ajakbalzsamot, halvány rózsaszín árnyalatban, és készen is áll arra, hogy kiemelkedj a tömegből.

The Beauty Department (@thebeautydept) által megosztott bejegyzés,

Természetes smink.

A természetes megjelenésű smink mindig divatos. Ez tökéletesen tükrözi a méltóságot és elrejti a hibákat. Tehát miközben alkalmazod a sminket, győződj meg róla, hogy nem teszel túl sok kozmetikai terméket az arcodra. Végtére is, még a legkifinomultabb smink sem hasonlítható össze az őszinte mosollyal.

BEAUTY IS BORING ? (@beautyisboring_) által megosztott bejegyzés,

Hollywood mosolya.

Csak keverj össze egy kis szódabikarbónát és fogkrémmel, majd kend rá egy alumínium fóliára. Ezután helyezd a fóliát a fogadra. Egy óra múlva távolítsd el a fóliát és alaposan öblítsd ki a szádat. Köszönj szépen káprázatos új mosolyodnak!

Cukor gyanta.

A borotvakrém, a borotva vagy a gyantázás helyett próbáld ki a cukor gyantát. Ez egy kifejezetten karamellizált anyag, amivel nagyon egyszerűen el tudod távolítani a szőrt magadról. Ez kevésbé fájdalmas és jól működik érzékeny bőrön is. Önmagában vagy gyantacsíkkal is használható.

Most Popular

Recent Comments