HomeInteresting12 filmes baki, amit valószínűleg te sem vettél eddig észre

12 filmes baki, amit valószínűleg te sem vettél eddig észre

Egy filmet elkészíteni hatalmas munka. Egy filmet hibátlanul elkészíteni, már-már szinte lehetetlenség. De nincs is ezzel semmiféle probléma, hiszen nagy valószínűséggel csak kevesen vannak azok, akiknek feltűnnek ezek az apró bakik. Sőt, inkább csak egy újabb okot ad arra, hogy ismét végignézzük a filmet.
Az alábbiakban 12 filmet bakit gyűjtöttünk össze, 8 különböző filmből, amit minden bizonnyal te sem vettél észre.

1. Iron Man 2

A film elején, amikor Tony Stark beszél, még fehér inget visel, majd a következő pillanatban már feketét.

2. Deadpool

Az autópályás jelenetnél, amikor felugrik, először még nincsenek a hátán kardok, a következő pillanatban pedig már igen.

Illetve az egyik, bárban játszódó jelenetben nincs, aztán hirtelen van tetoválás Vanessa nyakán.

3. Forrest Gump

Az egyik jelenetben, amikor Forrest találkozik Jenny-vel, egyszer fektetve, máskor pedig állítva van a vasaló a háttérben.

4. Harry Potter

A jelenetben, amikor Petunia néni gratulál Dudley-nak a születésnapja alkalmából és mögötte áll, látszódik a mikrofon vezetéke.

Illetve egy másik jelenetben az egyik pillanatban így ülnek a diákok, a következőben pedig teljesen máshogy.

5. Titanic

Amikor Rose felnéz a hatalmas hajóra, még az ajka bal oldalán van a szépségpötty, de az később „átvándorol” a jobb oldalra.

Egy másik jelenetben, amikor Rose betöri a fejsze üvegét, először az szinte teljesen kiesik, de a következő pillanatban újra ott van.

6. Ponyvaregény

Mielőtt adrenalint adnának Mia-nak, Vincent egy piros filccel jelöli meg a helyet, hogy hova kell szúrni. Amikor Mia magához tér, már nincs ott a jelölés.

A jelenetben, amikor Mia és Vincent a kávézóban vannak, egyszer Mia bal kezében tartja a cigarettát, a következő pillanatban pedig a jobb kezében.

7. Az ötödik elem

Mielőtt Leeloo ugrana, láthatunk egy városképet, ami teljesen különbözik a pár másodperccel későbbi képtől, amikor is Leeloo már ugrik.

8. Aranyhaj és a nagy gubanc

A jelenetben, amikor Flynn haldoklik, hirtelen eltűnik a kezéről a bilincs, majd a következő pillanatban ismét ott van.

Észrevetted ezek közül valamelyiket, amikor nézted a filmet? Van valami, amit esetleg kihagytunk? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments