HomeHome11 tény a férfiakról, amit minden nőnek tudnia kell

11 tény a férfiakról, amit minden nőnek tudnia kell

A férfiak és nők közötti kapcsolat örök rejtély marad amíg világ a világ. Vannak olyan megmagyarázhatatlan szokásaik a férfiaknak, amiket egy nőnek tudnia kell elfogadni. Ezen nem érdemes változtatni, mert csak feszültséget szül. De ez fordított esetben is így igaz. A kompromisszumok kötése a legfontosabb egy kapcsolatban és ekkor mindkét fél jól jár. De nézzük is, mik azok a dolgok, amibe felesleges belekötni.

  1. Este mikor hazaér életed szerelme a munkából, kitalálja, hogy filmet néz. Ez már önmagában is nehéz, mivel nem biztos, hogy ugyanazt a filmet néznéd meg, mint ő. Ha mégis, és van valami mondanivalód, lehetőleg ne a legizgalmasabb résznél kezdj el beszélni, hanem várd meg a reklámot. Ugyanez vonatkozik a focira is, hagyd kikapcsolódni, ő se szól bele, hogy melyik török sorozatot akarod megnézni.

2. Ne akard folyton megmondani, hogy mit csináljon. Nem kell irányítani, tanácsot adhatsz azzal kapcsolatban, ha másképp gondolkozol valamiről, mint ő. Már az édesanyjuktól is nehezen veszik, ha bele akar avatkozni az életükbe, ezt meg a párjuktól még nehezebben viselik el. Fogadd el, felnőtt ember, tudja mit akar, még Kolumbusz Kristófnak se kellett útmutatás, hidd el neki se kell.

3. Egy esetleg lakásfelújítás során ne bízd rá a párodra a színválasztást. A férfiak összesen 16 színt látnak, ők nem látják a leheletnyi különbségeket. Így ha azt mondod neki, legyen menta színű a szoba, ők csak annyit látnak, hogy zöld.

4. Ha esetleg látja rajtad, hogy gondterhelt vagy és megkérdezi, hogy mi a baj, ne vágd rá, hogy SEMMI!. Őket nem fogja túlzottan érdekelni a puffogásod, mivel megkérdezték, és a válasz az volt rá, hogy semmi, és ők ezt tényleg úgy kezelik, mintha valóban nem lenne semmi problémád. A legcélravezetőbb, ha egyből elmondod mi a bajod és megbeszélitek, így te sem fogsz egész nap fortyogni.

5. Ha felteszel egy kérdést, amire őszinte választ vársz, ne lepődj meg, ha nem fognak kertelni. Néha egyébként sokkal jobb, ha „arcul csap” a valóság és nem próbálnak szépíteni a dolgokon. Ezért egyébként nagyon tiszteljük a férfiakat, hogy felvállalják azt, amit gondolnak.

6. Nagyon utálják, ha valahova mentek és te órákig állsz a gardrób előtt. Nekik tökéletes az ami éppen rajtad van, főleg ha spontán mennétek valamerre. Nem kell mindenhova talpig sminkben és csiniben menni.

7. Nem szeretik, ha felesleges jártatod a szádat. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kíváncsiak rád, hogy mi történik veled, mi volt a munkahelyen, de a teljesen értelmetlen csacsogástól, amiről úgy gondolják, hogy inkább a barátnőddel kellene megbeszélni, teljesen ki vannak.

8. Bőven elég ruhád van, sőt akár még kölcsön is tudnál adni, nem kell mindennap elmondani, hogy nincs egy göncöd sem. Néha, amúgy érdemes lenne tőlük tanulni, és inkább egymással jól kombinálható darabokat venni, mint egy századik mintás felsőt, amit kb. 3 havonta egyszer veszel fel.

9. A rengeteg cipő, amit pakoltok jobbra-balra, de egyet sem lehet kidobni, sem elajándékozni. A majd jó lesz még valami alkalomra gondolatokat, jobb lesz ha kitörlöd a fejedből és inkább kevesebbet, de minőségit veszel. Hosszabb távon jobban kifizetődő megoldás lesz.

10. Teljesen felesleges megkérdezni őket, hogy híztál-e. Nyilván nem fognak hazudni, de tudják, ha mégis azt mondják, hogy igen, robban a bomba és összevesztek. A férfiak szeretik, ha egy nő szereti magát és elfogadja, ha vannak kis hibái. Ezek a „hibák” tesznek minket tökéletessé az ő szemükben és nem fognak azért szakítani veled, ha esetleg van egy kis pocakod.

11. Imádnak a kanapén ücsörögni, felbontani egy sört és ott enni. Ne kezdj el vele ezért vitatkozni, nekik ez olyan kikapcsolódás, mint neked az arcmaszk és egy újság. Fogadd el őt ilyennek!

Most Popular

Recent Comments