HomeInteresting12 egyértelmű jel, ami arra utal, hogy tetszel egy nőnek

12 egyértelmű jel, ami arra utal, hogy tetszel egy nőnek

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy honnan tudhatjuk azt, hogy vajon tetszünk-e a másik nem kiszemelt egyedének? Honnan tudhatnánk, hogy bejövünk-e a lánynak vagy a fiúnak? Nyilván ha tudnánk, hogy tetszünk neki, akkor könnyebben, bátrabban kezdeményezhetnénk. Könyvek, csoportos foglalkozások ezrei szólnak erről a témáról, de még ezek után is ott az emberben a kétség. A legnagyobb gond az, hogy az emberek félnek attól, hogy “kosarat kapnak”. Az ugyebár ciki, de sokkal rosszabb az, ha elszalasztasz egy lehetőséget, ami egy boldog párkapcsolathoz vezetne.

Vannak olyan jelek, amikre ha figyelünk akkor már-már biztosra mehetünk azzal kapcsolatban, hogy nincs elzárkózva a másik fél. Érdemes figyelni ezekre.

Mutatunk párat

1: Lábak

A lábak jól mutatják, hogy merre haladunk. Ha nem megyünk semerre, akkor pedig lemérhető róluk az, hogy az adott szituációt, hogy éli meg a másik. Ha mindkét láb egymás mellett van a beszélgetés folyamán, akkor vélhetőleg maradna az illető. Ha az egyik lába jóval előbb van, mint a másik, az azt jelenti, hogy a másik fél indulásra készen van.

2: Üzenetek

Tegyük fel, hogy nem keressük a hölgyet, nem kommunikálunk vele. Csak szépen tesszük a mindennapi dolgunkat. Ha csak a semmiből jön egy üzenet valamilyen személyesebb témával kapcsolatban, az biztos jele annak, hogy nem szimplán kolléga vagy semleges személyként gondolnak ránk.

3: Személyesebb kérdések

Mi volt a jelünk oviba? Hogy éltük meg a gyermekkorunk? Milyen ételeket szeretünk? Ezek mind olyan kérdések, amiket nem tesz fel egy ember a másiknak, ha nem érdekli egy kicsit se. Ezek mind mélyebb érdeklődést mutatnak.

4: Egy társaságban figyeljük meg, hogy a lány kire néz, miközben mosolyog. Ha valaki elsüt egy viccet és nevetés közben többször is ránk néz, akkor feltehetően érdeklődik irántunk.

5: A “hogy aludtál?” kérdés bensőségesebb kapcsolatot jelent? Akárkitől nem kérdezzük meg, hogy hogyan aludt.

6: Ha beszélgetés közben egy hölgy megérint egy férfit, azzal belép az intim zónájába. Összeér a lábuk, megérinti a vállát, a karját. Ilyet a nők ritkán tesznek egy ismeretlennel szemben.

7: A “hiányoztál” vagy “hiányoltalak” is egy eléggé privát kijelentés. Ha ilyet mond egy hölgy a férfinak, akkor vélhetőleg tényleg hiányzott neki.

8: A mosoly az egyik legalapvetőbb emberi gesztus. Ha egy lány folyton mosolyog a fiúra, annak oka van. Biztos lehet benne, hogy nem üdvözlésképpen mosolyog rá.

9: Ha egy nő gyakran próbál beszélgetést kezdeményezni, akkor az azt jelenti, hogy érdekli a véleményed és próbál puhatolózni. Ha viszont azt látjuk, hogy képtelenek vagyunk egy jót csevegni a másikkal, mert mindenre csak hümmög és egy szavas válaszokat ad, akkor ideje továbblépni.

10: Szemkontaktus

Egy röpke szemezés még nem jelent semmit, de ha egymásra néztek és hosszú másodpercekig képesek vagytok tartani a szemkontaktust, akkor bizony ideje ráköszönni a másikra.

11: Öltözködés

Ha a nő odafigyel arra, hogy hogyan öltözködik a férfi jelenlétében, akkor az egyértelmű jele annak, hogy tetszeni próbál neki.

12: Tág pupilla

Ha valakinek tetszik, amit lát és érzelmileg megérintette a másik fél közeledése, akkor a pupillája kitágul. Ha pedig közömbös vagy érdektelen, akkor a pupilla szűkebb.

Mit gondoltok? Tudnátok még tuti tippeket mondani? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments