HomeInteresting11 fénykép, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a nőknek szuper hatalmuk van!

11 fénykép, ami tökéletesen bizonyítja, hogy a nőknek szuper hatalmuk van!

A tudomány szerint, minden nőnek van bizonyos hatalma, szuper ereje, ami a férfiaknak nem adatott meg, például: különbséget tudnak tenni különböző színárnyalatok között, erősebb az immunrendszerük és empatikusabbak, mint a férfiak. Rendelkeznek egyedülálló veszélyt érzékelő képességekkel, és látszólag könnyedén képesek több feladatot egyszerre elvégezni. A felsorolt ​​képek bizonyítják a nők egyedülálló készségeit, amelyek miatt még jobban csodáljuk őket.

Magassarkúban maratont futni.

A magas sarkú cipő viselése olyan képesség, ami a legtöbb ember számára elérhetetlen, de mi a helyzet a maraton futásakor? Irene Sewell, új Guinness világrekordot állított fel, 43 km-es futásával. A távot 7 óra 28 perc alatt teljesítette.

Élő pók-nő.

Ez a nő úgy képes a falakon mászni, mintha igazi pók lenne. Nyugat-Afrikában él és többen rácsodálkoztak hihetetlen képességére.

Sportolás kisgyerekekkel.

Az anya-baba jógaórák egyre népszerűbbek lettek az utóbbi időben.

Nicky Poole (@yoginicky) által megosztott bejegyzés,

Megmutatják, hogy a “sportolás” és mozgás akkor is lehetséges, ha gyereke van az embernek.

Simone North (@mostlymindfulmotherhood) által megosztott bejegyzés,

Nem olyan jó sofőrök, mint ahogy azt hiszik.

Kutatások azt mutatják, hogy a nők nagyobb valószínűséggel buknak el az első vezetési teszten, és általában elismerik, hogy partnereik jobb vezetők. Nyilvánvaló, hogy ez akkor is igaz, ha az autó nem valódi.

Lenyűgöző utazások.

Ann Daniels az élő bizonyíték arra, hogy az emberek képesek bármit elérni, amit akarnak. Ő az első nő, a történelemben, aki megjárta mind az Északi, mind a Déli-sarkot.

Szépség bármi áron.

A szépség maszkokat egy ideig a bőrön kell hagyni. Ez az eljárás nem szakítja meg a női  rutinokat, még akkor sem, ha azt jelenti, hogy egy számítógépes játék vagy a baba etetését kell elvégezni.

Minden korban szikrázó.

Helen van Winkle 87 éves korában lett Instagram-sztár. Ekkor kezdett bele egy saját brand megalkotásába anélkül, hogy félne attól, hogy túl provokatív vagy ellentmondásos lesz az emberek számára.

?BADDiE? (@baddiewinkle) által megosztott bejegyzés,

Mindez akkor kezdődött, mikor unokája egy képet készített róla Instagramra. Azóta több millió női követője van, és támogatják, hogy ne adja fel önmagát, se álmait, még akkor sem, ha nemsokára 90 éves lesz.

?BADDiE? (@baddiewinkle) által megosztott bejegyzés,

A bolygó védelmezőnője.

Nadia egy igazi harcos. Egyszer elkezdte felszedni a szemetet az úton az iskolából hazafele menet, konkrétan két szatyornyi hulladékot szedett össze. Az iskolavezetői nem értékelték erőfeszítéseit, és elnevezték “Trash Girl” -nek.

Egy űrsikló és egy anya parancsnoksága.

Eileen Collins volt az első női pilóta és űrsikló parancsnok. 2006-ban otthagyta a NASA-t, egy 16 évnyi karrier után, hogy több időt tölthessen férjével és 2 gyermekével.

Több feladatra való koncentrálás.

Tudományosan bebizonyították, hogy a nők jobban teljesítenek, ha több feladatuk van egyszerre, mivel bizonyos feladatok során kevésbé érzik az interferenciát. Nyilvánvaló, hogy a szoptatás és a sminkelésnek nagyon jó példája ez.

A babák átadása és szülés.

A szülés a nőkre jellemző szupererő. A képet egy spanyol blogger és anyja, Laura írták, 4 nappal azelőtt, mielőtt egészséges ikrei megszülettek volna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments